|
|
|
|
Acum este 04 Ian 2025, 11:19
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
Pretul carburantilor 2012!!!!!
Autor |
Mesaj |
mariusangler
|
Pretul carburantilor 2012!!!!!
Pare desprins dintr-un film SF,insa mai mult ca sigur ca va fi adevarat.
În jurul orelor 23.10 angajații unei benzinării din centrul capitalei au asistat la o scenă desprinsă parcă din filmele cu miliardari. Un bărbat necunoscut a intrat în benzinărie cu mașina și a alimentat fără întrerupere până când a umplut rezervorul, după care a plătit cu numerar, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.
Casiera de serviciu l-a urmărit pe bărbat pe monitor cum alimentează fără discernământ și și-a alertat colegii. „A alimentat o veșnicie, credeam că i-a înghețat mâna pe pistolul pompei”, povestește casiera. „Eu am fugit repede afară ca să-l salvez, am încercat să-i smulg pistolul din mână, dar era prea târziu: deja își umpluse rezevorul. Am strigat la el: Ce-ai făcut nenorocitule, o să înfunzi pușcăria! Știi cât costă litrul de benzină?” Știți ce mi-a răspuns? A zis cu nonșalanță: Chiar așa, domnișoară, cât face?”
Băiatul care spală parbrize în benzinărie este încă în stare de șoc. „Credeam că vrea să pună și el un litru-doi, cât să ajungă acasă. Când am văzut că depășește patru litri și nu se oprește m-am panicat. Le-am zis colegilor că avem un investitor străin la pompa trei.”
_________________ Team Select Baits Romania
|
04 Mar 2011, 22:32 |
|
|
cea mai buna
Membru din: 29 Ian 2011, 12:30 Mesaje: 741 Localitate: Bucuresti
|
Re: Pretul carburantilor 2012!!!!!
Cica benzina va ajunge 7-8 lei. Probabil asa vom ajunge toti sau aproape toti daca se intampla lucrul asta. Nu pricep insa de ce se repeta textul de 3 ori....
_________________ Libertatea omului e partea divina din el
|
05 Mar 2011, 01:00 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
Re: Pretul carburantilor 2012!!!!!
Cea mai buna, S-a rezolvat!
_________________ Baricada Carp Club