|
Acum este 29 Noi 2024, 02:46
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 13 mesaje ] |
|
Autor |
Mesaj |
paul banica
|
dizolvarea FRPS
Va rog sa va dati cu parerea ,care credeti voi ca sunt pasii si motivele reale pentru ca FRPS sa fie dizolvata . federatia lui POPESCU , prin atitudinea vadit ostentativa , dictatoriala si dusmanoasa a presedintelui ei impotriva pescarilor , aduce grave prejudicii atat pescuitului competitional ,cat si pescuitului recreativ . FRPS nu reprezinta pescuitul nici la nivel national , nici la cel international , In aceste conditii consideram utila pentru pescuitul recreativ si sportiv dizolvarea cat mai urgeanta a acesteia . Am expus doar cateva dintre sutele de motive ,in continuare astept opiniile tuturor pescarilor interesati de subiect Va multumesc
|
16 Dec 2012, 16:27 |
|
|
paulletta
MODERATOR
|
Re: dizolvarea FRPS
pogonel scrie: Nu stiu cine este acest individ, dar daca doritzi si se poate hai sa-l ajutam sa "cada" in gol de pe scaunul care-l ocupa, ca sa fie mai 'frumos' Daca nu sti despre ce este vorba, este mai bine sa nu intervii asupra acestui aspect. Aici este un razboi psihologic mult prea mare si cred ca vei fi depasit de situatie. Macar ai idee ce inseamna FRPS? Federatia Romana de Pacalit Smechereste!
_________________ Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23
|
16 Dec 2012, 20:12 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
musolinii scrie: Va rog sa va dati cu parerea ,care credeti voi ca sunt pasii si motivele reale pentru ca FRPS sa fie dizolvata . federatia lui POPESCU , prin atitudinea vadit ostentativa , dictatoriala si dusmanoasa a presedintelui ei impotriva pescarilor , aduce grave prejudicii atat pescuitului competitional ,cat si pescuitului recreativ . FRPS nu reprezinta pescuitul nici la nivel national , nici la cel international , In aceste conditii consideram utila pentru pescuitul recreativ si sportiv dizolvarea cat mai urgeanta a acesteia . Am expus doar cateva dintre sutele de motive ,in continuare astept opiniile tuturor pescarilor interesati de subiect Va multumesc Dupa parerea mea este ca si dizolvata atata timp cat reprezinta o aduntatura de cluburi clona infiintate de acelasi om care a infiintat si aceasta federatie care tot o clona este.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
16 Dec 2012, 21:13 |
|
|
clinci
|
|
20 Dec 2012, 00:00 |
|
|
Versagiy
|
Termina de facut barcile pentru magraoni.
|
20 Dec 2012, 22:41 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
musolinii scrie: Va rog sa va dati cu parerea ,care credeti voi ca sunt pasii si motivele reale pentru ca FRPS sa fie dizolvata . federatia lui POPESCU , prin atitudinea vadit ostentativa , dictatoriala si dusmanoasa a presedintelui ei impotriva pescarilor , aduce grave prejudicii atat pescuitului competitional ,cat si pescuitului recreativ . FRPS nu reprezinta pescuitul nici la nivel national , nici la cel international , In aceste conditii consideram utila pentru pescuitul recreativ si sportiv dizolvarea cat mai urgeanta a acesteia . Am expus doar cateva dintre sutele de motive ,in continuare astept opiniile tuturor pescarilor interesati de subiect Va multumesc NE vedem cu SANATATE MAXIMA la CORBU in 2013
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
22 Dec 2012, 10:24 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
pogonel scrie: as vreni si eu! ma primiti? cat costa? la restaurant, nu pe balta! Lav REStaurant probabil ca este Gratis Prietenul Burak doar ce a deschis un mic Restaurant in Navodari O aruncatura de bat Te Primesc da SA nu vii cu mana GOALA!
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
22 Dec 2012, 10:36 |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 13 mesaje ] |
|