Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
 balta Floarea Popestiului-regulament si informatii 
Autor Mesaj

Membru din: 08 Feb 2012, 17:22
Mesaje: 48
Mesaj balta Floarea Popestiului-regulament si informatii
TAXE pescuit 2014


1 - 60 LEI = 12 ORE - Pescuit C&R - nu se retine nici un fel de peste;

2 - 120 LEI = 12 ORE - Pescarul poate pescui si retine 5 KG de crap si maxim 2KG de caras dupa care poate pescui restul zilei C&R;

3 - 50 LEI = 12 ORE - Pescuit C&R NUMAI MEMBRII CLUBURILOR DE PESCARI (legitimatie vizata obligatorie);

4 - 50 LEI = 12 ORE - Pescuit la FEEDER - pescarul poate pescui cu maxim 2 lansete feeder C&R sau pot pescui 2 pescari cu câte un feeder fiecare, dar sa ocupe doar un singur loc/ponton/foisor de pescuit;
5 - 120 LEI = 24 ORE C&R numai între orele 18.00 – 18.00 ( a doua zi ) ! (numai joia, vinerea si sâmbata seara )


Plantatul este gratuit. Pontoanele si foisoarele sunt gratuite.


Rezervari la telefonul 0767.823.712


1. Înainte de instalarea pe locul de pescuit pescarul va consulta prezentul regulament si va achita taxa corespunzatoare pentru pescuit numai în cazul în care ESTE DE ACORD cu aceste reguli!

2. Sotia, copilul (vârsta maxim 15 ani) pescarului care va pescui pe Floarea Popestiului, au dreptul sa pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, însa numai în dreptul standului pe care îl ocupa pescarul!

3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari!

4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera în apa

si pestele prins pâna în acel moment (daca pescarul a achitat taxa “120 lei = 12 ore cu retinere 5 kg peste”)!

5. Toate autovehiculele se parcheaza în spatiile special amenajate.

6. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur cârlig si plumb sau naditor pierdut

(posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, în cazul ruperii firului principal)!

7. Este strict interzis, pescuitul la “BOMBA”, cu 2 (doua) cârlige, etc!

8. Numai capturile de CRAP care au greutatea SUB 5 KG pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa = 12 ore cu retinere 5 kg peste” !

Capturile de CRAP care vor depasi 5 kg, vor fi eliberate în apa imediat ce au fost prinse, în stare vie si fara a fi ranite!

9. Pescarul va lansa OBLIGATORIU numai pe directia înainte fata de standul pe care îl ocupa, fara a depasi limitele standului (stânga/dreapta)! În cazul în care totusi va lansa gresit (va depasi limitele standului), este obligat sa recupereze montura si sa lanseze din nou!

10. Pescarul este obligat sa se aseze numai în dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit în baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.

11. Capturile accidentale de SALAU si SOMN se vor elibera imediat în apa în stare vie si fara a fi ranite!

12. Este interzisa punerea pe tilor în acelasi juvelnic de catre 2 (doi) sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar la alti pescari !

13. Pescarul nu are voie sa schimbe pestele, pe care l-a retinut si care a fost pastrat în juvelnic, cu altul prins ulterior !

14. Se interzice spalarea masinilor lânga apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.

15. Nu se elibereaza decât maxim 2 bonuri unui pescar (valabil pentru cei care vor sa retina mai mult decât cele 5kg admise)!!!

16. Pescarii sunt obligati sa întretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si în apa. În acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.

17. Pe acest bazin sunt interzise manelele,înjuriile,chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta (pescarul însa nu trebuie sa înteleaga ca nu poate face un gratar, sa bea o bere,dar sa o faca în asa fel încât sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!

18. Fiecare pescar are dreptul sa fie însotit de o persoana,restul persoanelor care-l vor însoti, vor plati o taxa de agrement de 10 RON !!

19. Pescarii vor trebui sa fie dotati obligatoriu cu saltea de primire si spray dezinfectant (cei care nu au asa ceva, pot cere de la personalul care încaseaza taxa, contra sumei de 5 LEI aceste obiecte ) si în plus cu juvelnic sau sac de pastrare (pentru cel care vrea sa retina peste) !

20. Accesul pe balta cu animale de companie este interzis !!!

21. Pescarul care va pescui noaptea, nu are voie sa fie însotit decât de sotie, copii(maxim 15 ani),o prietena sau un pescar care trebuie sa pescuiasca pe un alt stand !

22. Pescarul are obligatia ca la sfârsitul partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari,coji de seminte,etc) !

23. Pescarul este obligat sa anunte administratia la tel. 0767.823.712 daca doreste sa paraseasca lacul mai devreme de orele 18.00 si se va supune controlului din partea administratiei, al autoturismului si al bagajului pe care-l are, în caz contrar nu va mai avea acces pe lac !





ACCESUL PE BALTA SI PESCUITUL ÎNCEP DE LA ORELE 06:00 SI SE TERMINA LA ORELE 18:00 !!!



Încalcarea legislatiei în vigoare si a prezentului regulament se sanctioneaza disciplinar cu excluderea de la pescuit, material sau penal.

PE ACEST BAZIN CEL CARE VA FI PRINS CA SUSTRAGE (ASCUNDE) PESTE, ALTUL DECÂT CEL CARE POATE FI RETINUT CONFORM TAXEI ACHITATE,SE FACE VINOVAT DE FURT, FAPTA PENALA PEDEPSITA DE ART 208 CODUL PENAL. VINOVATII VOR FI RECLAMATI ORGANELOR DE POLITIE !!!!!!!!!!!!!

Autoritatile competente (Politia, Jandarmeria) colaboreaza cu conducerea societatii pentru buna desfasurare a acestei activitati.

S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L. este exonerata de orice raspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte întâmplari care îi afecteaza în vreun fel pe cei intrati în amenajarea piscicola, indiferent de cauza/cauzator.

Acest regulament a fost întocmit respectând legislatia în vigoare, L 192/2001, L298/2004, OUG 60/2004, L319/2006, OUG 23/2008, personalul S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L. având competenta pentru aplicarea

acestora pe teritoriul amenajarii piscicole.

Pentru lamuriri suplimentare, va puteti adresa personalului S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L.

Rezervarile se fac la telefonul 0767.823.712 sau 0314.183.531 numai între orele 8-18 si sunt valabile numai pâna la orele 8:30


(dupa aceasta ora, locul rezervat se poate atribui altui pescar)

_________________
La tăţi ni-i greu şi nu mă cert cu un prost că mă bate cu experienţa !; membru SCI


25 Feb 2014, 23:17
Profil
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR
Avatar utilizator

Membru din: 29 Ian 2011, 12:25
Mesaje: 2007
Localitate: Bucuresti
Mesaj Re: balta Floarea Popestiului-regulament si informatii
Ajuta-ma te rog sa inteleg cum ganditi cand faceti regulamentele.
De ce nu am voie sa pescuiesc insotit de un amic noaptea?
Masina nu e in stand....care e problema?

_________________
Baricada Carp Club


25 Feb 2014, 23:37
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 2 mesaje ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle