Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
 Greaca Cercani-Regulament 2014 
Autor Mesaj

Membru din: 09 Mai 2013, 23:12
Mesaje: 18
Mesaj Greaca Cercani-Regulament 2014
REGULAMENT


In cadrul bazinului piscicol Greaca Cercani se poate pescui pe baza de abonament sau cu taxa pe partida. Tarifele si conditiile sunt descrise mai jos pentru fiecare dintre cele doua variante.

Pescuit pe baza de abonament
Sunt disponibile patru abonamente, dupa cum urmeaza:

5 partide de 12 ore 200 lei
10 partide de 12 ore 300 lei
20 partide de 12 ore 500 lei
nelimitat partide de 12 ore 1.000 lei

Fiecare abonat va primi si semna un contract in dublu exemplar care va contine clauzele de mai jos. Pentru contravaloarea abonamentului, pescarului i se va emite chitanta.

Evidenta partidelor de pescuit se va tine intrun registru aflat la administratorul baltii. Fiecare partida va fi datata si insotita de urmatoarele informatii: durata partidei, cantitatea pescuita (impreuna cu evidentierea capturilor), cantitatea retinuta si platita de abonat (daca a fost cazul) si, obligatoriu, semnatura abonatului.



Reguli si conditii de pescuit pe baza de abonament



1.Abonamentul este nominal si netransmisibil.
2.Durata unei partide de pescuit este de 12 ore, intervalele orare fiind 06:00 – 18:00 (partida de zi) si, respectiv, 18:00 – 06:00 (partida de noapte).
3.Abonatul are dreptul la un numar de partide conform abonamentului achizitionat, acestea putandu-se cumula in partide mai lungi de 12 ore (ex. 24, 36, 48 de ore).
4.Partidele incluse in abonament sunt valabile numai pentru anul in curs.
5.Abonatul trebuie sa isi faca rezervare cu minim 24 de ore inaintea partidei (pentru alegerea locului de pescuit, pentru a evita aglomeratia si pentru a se asigura ca nu este vreun concurs in desfasurare).
6.Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete, undite etc.) pe un loc de pescuit.
7.Abonatul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
8.Abonatul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
9.Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura. Abonatului care este prins cu mai mult de doua carlige pe montura i se anuleaza abonamentul pe loc.
10.Se poate folosi orice fel de nada.
11.Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul (fara taxa suplimentara).
12.Fiecare abonat va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime) si sac de pastrare (pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta: 3lei/12ore saltea si 1leu/12ore sac de pastrare.
13.Abonatul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferente de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
14.Abonatul care doreste sa retina peste are dreptul sa retina numai exemplarele care au greutatea cuprinsa intre 1kg – 4kg, platind 15lei/kg.
15.Abonatul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
16.Scaldatul este interzis.
17.Pe toata durata partidei de pescuit, masina abonatului va stationa obligatoriu in parcare (parcare inchisa, pazita si supravegheata video).
18.Abonatul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta). Abonatului care paraseste bazinul piscicol fara a anunta (indiferent de justificare) i se anuleaza abonamentul pe loc.
19.Abonatul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte).
20.Furtul (ascunsul) pestelui prin orice forma duce la anularea abonamentului pe loc si publicarea cazului pe website-ul baltii.



Pescuit cu taxa pe partida

Pescarul trebuie sa aleaga unul dintre cele doua tarife disponibile inainte de inceperea partidei:
a) pescuit in regim catch & release (C&R) – 50 lei/12 ore (numai cu recomandare de la un abonat)
b) pescuit cu retinere – 120 lei/12 ore (sunt incluse 5kg de crap)



Reguli si conditii pescuit cu taxa pe partida
1.Pescarul nu va putea sa schimbe tariful – din C&R in pescuit cu retinere sau invers – pe durata partidei de pescuit.
2.Prioritate au abonatii pe balta Greaca-Cercani. Pescarii cu taxa pe partida pot pescui numai daca sunt locuri libere nerezervate de abonati.
3.Pescarii cu taxa pe partida nu au dreptul de a rezerva locul de pescuit.
4.Pescarul cu taxa pe partida poate pescui exclusiv pe timpul zilei (partida de zi), pe durata a 12 ore, intre orele 06:00 – 18:00.
5.Pescarul care doreste sa retina peste are dreptul sa retina numai exemplarele care au greutatea cuprinsa intre 1kg – 4kg.
6.In cazul in care opteaza pentru pescuit cu retinere, pescarul poate retine mai mult de 5kg de crap platind 20lei/kg pentru ce depaseste cele 5kg incluse in taxa.
7.Se pescuieste cu maxim patru (4) scule (lansete, undite etc.) pe un loc de pescuit.
8.Pescarul are dreptul sa fie insotit de un coechipier cu drepturi depline sau familie. Incepand cu a treia persoana in plus se achita o taxa de 10 lei/persoana.
9.Pescarul raspunde pentru persoanele care il insotesc pe balta.
10.Se pescuieste cu maxim doua (2) carlige pe montura.
11.Este permisa nadirea si plantarea cu navomodelul contra unei taxe de 40 lei/12 ore.
12.Se poate folosi orice fel de nada.
13.Fiecare pescar va avea obligatoriu spray antiseptic, saltea de receptie (avand minim 2.5cm grosime) si sac de pastrare (pentru cei care doresc sa retina peste). Acestea se pot inchiria si de pe balta: 5lei/12ore saltea si 2lei/12ore sac de pastrare.
14.Pescarul are obligatia sa manuiasca cu grija pesti prinsi indiferente de greutatea pestelui: prins, cantarit, fotografiat si eliberat cu grija.
15.Pescarul trebuie sa pastreze linistea pe balta (sa nu deranjeze vecinii).
16.Scaldatul este interzis.
17.Pe toata durata partidei de pescuit, masina pescarului va stationa obligatoriu in parcare (parcare inchisa, pazita si supravegheata video).
18.Pescarul este obligat sa anunte daca doreste sa paraseasca bazinul piscicol (indiferent de ora si de problema aparuta).
19.Pescarul este obligat sa lase curat locul unde a pescuit (inclusiv sa stranga chistoacele de tigari si cojile de seminte).
20.Furtul (ascunsul) pestelui prin orice forma duce la terminarea partidei de pescuit si publicarea cazului pe website-ul baltii

_________________
iustin staicu


24 Feb 2014, 23:04
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 1 mesaj ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle