Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
 Tarife si Regulament 2013 
Autor Mesaj

Membru din: 31 Ian 2011, 17:01
Mesaje: 272
Mesaj Tarife si Regulament 2013
Tarife lacul “Magura9” 2013
www.magura9.ro

1. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete, pescuitul la undita INTERZIS), dotate obligatoriu cu un singur carlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, in cazul ruperii firului principal) ! Este strict interzis pescuitul la “BOMBA”, 2 carlige, etc !!!!!!!!! Sunt admisi NUMAI pescarii posesori de card-uri de membrii Magura 9 si evident posesorii cardurilor gold (abonatii)!

2. Taxa de pescuit:
• De la 6 – 18 (12 h) de Marti pana Vineri si Duminica 60 lei = 12 ore (pescuit C&R);
• De la 6 – 18 (12 h) Sambata 80 lei = 12 ore (pescuit C&R);
• De la 6 - 6 sau de la 18-18 de Marti pana Duminica 120 lei = 24 h (pescuit C&R);
• De la 18 – 6 (12 h) de Marti pana Duminica 100 lei=12 ore (pescuit C&R);
• De Marti ora 6 pana Vineri ora 18, al doilea pescar plateste jumatate din preturile de mai sus pentru al doilea ponton, NUMAI PENTRU PESCUITUL PE TIMPUL ZILEI DE 12 ORE.
• De duminica ora 18 pana marti ora 6, balta este INCHISA pentru curatenie, igienizare toalete si relaxarea baltii ! !
• Posesorii cardurilor de membru vor beneficia in continuare de reducerea de 10 % din preturile afisate, iar noii membrii pot opta pentru a intra in posesia unui card atat direct pe Magura 9 cat si prin aplicarea on line a formularului (ridicarea cardului facandu-se de la Magura 9)

• Abonatii gold vor avea facilitatea de a pescui nelimitat in toate zilele saptamanii (avand dreptul la un insotitor cu drepturi depline), inclusiv duminica seara si luni. De asemenea toti membrii gold vor primii 5 vouchere reprezentand 5 partide independente de 24 h pescuit C&R pe care le pot oferi cui doresc anuntand in prealabil Administratia privitor la numele celui care-l va folosi ! Pentru mai multe informatii privind abonamentele 0755.041.530 !


• Pretul abonamentelor gold:
o 350 euro (la curs BNR la data facturarii) - achitat pana la 31.12.2012;
o 400 euro (la curs BNR la data facturarii) – achitat pana la 31.03.2013;
o 500 euro (la curs BNR la data facturarii) – achitat dupa 01.04.2013;

• Pentru cei care vor inchiria 10 pontoane vor primi 2 gratuite (adica in loc de 10 pontoane, vor fii 12 ), iar cei care inchiriaza 20 pontoane vor primi 4 gratuite (adica in loc de 20 pontoane, vor fii 24)

3. Locul de pescuit aferent taxei este ponton (20 mp) cu casuta pentru confortul pescarului si la o distanta care sa-i confere pescarului o intimitate;
4. In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respective, iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 80 lei/kg ;
5. Fiecare pescar poate fi însoţit de o persoană cu drepturi şi obligaţii egale în ceea ce priveşte pescuitul ( se poate pescui în echipă de 2).
6. Capturile de SALAU, SOMN, STIUCA nu se pot retine indiferent de greutate si se vor elibera imediat in stare vie si fara a fi ranite !
7. Este strict INTERZIS sa puna pestele in acelasi juvelnic ecologic (sac pt crap) doi sau multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar catre alti pescari !

8. Folosirea saltei, sacului de pastrare in caz de retinere si sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii. (daca nu aveti, se ofera din partea administratiei atat sacul ecologic , cat si salteaua GRATUIT !!!!! )
9. Nu se arunca lanseta pe diagonala pentru a deranja pescarii vecini;
10. Nu se poate planta sau nadi din barca, nadirea se face numai de pe mal;
11. Pe acest bazin sunt interzise manelele, injuriile, chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta !
12. Sunt interzise scaldatul, ruperea salciilor de pe mal, intrarea in culturile agricole din apropiere;
13. Pescarul care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus, va fi scos imediat dupa bazin, dupa ce i se va elibera in apa pestele prins pana in acel moment;
14. Pe acest bazin, cel care va fi prins ca sustrage (ASCUNDE) peste, altul decat cel care poate fi retinut conform taxei achitate, se face vinovat de FURT, fapta penala pedepsita de art 208 Cod Penal. Vinovatii vor fi reclamati organelor de politite !
15. Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu masina personala, va descarca bagajul, dupa care masina va fi adusa in parcare la sediul administrativ;
16. Pescarul va anunta administratia in momentul plecarii si se va supune oricarui control din partea administratiei pentru bagajul pe care-l are.
17. Pescarii au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat (fara chistoace de tigari, coji de seminte, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc) prin colectarea tuturor deseurilor si resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de catre pescar la terminarea partidei de pescuit si vor fi depozitate in locul special amenajat la sediul administrativ;
18. Locul de pescuit se poate rezerva telefonic sau printr-un email cu cel putin 24 h inainte de efectuarea partidei.
19.Administratia S.C. BEST STIL S.R.L. este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora;
20. Incalcarea oricarei norme de conduita prevazute in regulament confera dreptul administratiei baltii de a nu mai permite accesul pe balta si drept de pescuit autorului ;
21. Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii;
22. Pentru informatii suplimentare puteti contacta administratia baltii, Rezervari pontoane: 0755.041.533
23. Va rugam sa solicitati bonul fiscal conform reglementarilor in vigoare;
AM luat la CUNOSTINTA,


15 Noi 2012, 14:18
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 1 mesaj ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle