Autor |
Mesaj |
dan marinita
MEMBRU ONORIFIC
|
Re: top 5 balti din Romania
Buhac Constantin scrie: Pana la 1 Mai muncitoresc La Sakalu crapii cresc Chiar daca este departe Prinzi capturi impresionante Media obisnuita Formata din doua cifre Iar la crapii bagati noi Incepe cu cifra 2 Si atunci vede pescaru Ca doar UNU e Sakalu La pescuit e Maiestru Si prieten cu Popescu Hai ca ne-ai rupt cu poezia ta e tare rau Costica Fa una si cu Sulimanu 1mai muncitoresc dar prin iunie casa fie noaptea cald si sa stam de vege pe rand la bete
_________________ Dan Marinita Aviators Fishing Club
|
07 Ian 2013, 18:53 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
In balta la Sulimanu Crapalai sunt cat calu Si sunt tare naravasi Ca pescarii carcotasi Daca vrei ca sa nadesti Sa faci bile de 80 Pui cate 3 la carlig Si va veni cel mai mic Ieri un peste a fost prins Si un mare chef sa incins Solzi au fost curatati cu sapa Si incarcari cu lapata Cotletele taiate cu toporu Pe sira avea muschii cat picioru Vreo patrui metri patrati de burta Oprita pentru o nunta Afara e tare ger Tuica fierbe cu piper In vin au pus scortisoara Si se asculta o vioara Iar cu dulcea lui gurita Ne canta Dan Marinita Un cantec de zile mari Dedicat pentru pescari Si danseaza ca un urs Sa veniti toti la concurs Pentru a incepe anul Pe magnificul Sulimanu
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
10 Ian 2013, 23:24 |
|
|
Radu Tudor
|
_________________ La tăţi ni-i greu şi nu mă cert cu un prost că mă bate cu experienţa !; membru SCI
|
13 Ian 2013, 21:30 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Hai baieti nu mai radeti Incepeti sa va inscrieti Locurile sunt limitate Se ocupa intr-o noapte
|
15 Ian 2013, 17:05 |
|
|
dan marinita
MEMBRU ONORIFIC
|
cum sa nu se ocupe daca ne scri poezi
|
16 Ian 2013, 09:26 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Sulimanu -balta anului dupa nr de pescari inscrisi in termen scurt .
|
17 Ian 2013, 09:27 |
|
|
dan marinita
MEMBRU ONORIFIC
|
Buhac Constantin scrie: Sulimanu -balta anului dupa nr de pescari inscrisi in termen scurt . Multumesc Costica Tu cand poti sa ne impingi o vizita? Ca suntem pregatiti................mereu
|
17 Ian 2013, 13:24 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Ma cam doare mijlocul dar incerc ,e alunecos locul ? Polei ceva ? Sunt invidios pe dv.cat de repede ati gasit participanti pt concurs pe balta Sulimanu . Am incercat si eu ceva asemanator pe Tancabesti dar a esuat proiectul .Nu am mana buna !
|
17 Ian 2013, 13:32 |
|
|
dan marinita
MEMBRU ONORIFIC
|
Ma cam doare mijlocul dar incerc ,e alunecos locul ? Polei ceva ? Sunt invidios pe dv.cat de repede ati gasit participanti pt concurs pe balta Sulimanu . Am incercat si eu ceva asemanator pe Tancabesti dar a esuat proiectul .Nu am mana buna !
Pai mana buna ai dar trebuie sa treci pe la Sulimanu cu Oliviu Orhei minim 24h si vei primi "dezlegare la PESTE" ca intram cat de curand in postul pastelui. si sa vezi cum se inghesuie pescarii sa vina la tine :)))))
|
19 Ian 2013, 09:57 |
|
|
Sakal
|
Madalin Dirla scrie: Nea Costica cred ca ai uitat un 0 (zero) dupa 5..........sa fim seriosi cu top 5,totusi!! Buhac Constantin scrie: SAKALU. lumea invidioasa ca intrii cu balta in top 5 Dupa 12 Mai vreau sa fim FOARTE SERIOSI cu top 5 !!
|
14 Apr 2013, 22:30 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
FELICITARI SAKAL pentru ultimile 50 buc de peste 12kg!! ORASTIE prima baza sportiva a federatiei STIU pescarii ca pe BAlta ta SICLAU ARAD se vor desfasura concursuri oficiale ale federatiei?
|
21 Apr 2013, 15:21 |
|
|