|
|
|
|
Acum este 28 Dec 2024, 09:20
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|
FOX Illuminated EURO Swinger Set 4
Autor |
Mesaj |
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
FOX Illuminated EURO Swinger Set 4
Vand FOX Illuminated EURO Swinger Set 4.Culori disponibile in set : verde, galben, albastru si rosu. Sunt in stare ireprosabila. Sau schimb cu Delkim DuoCarb+Delkim Nitelite Pro Hanger. Poza:
_________________ Baricada Carp Club
|
01 Feb 2011, 16:47 |
|
|
Doru
Membru din: 08 Feb 2011, 09:54 Mesaje: 32 Localitate: Satu Mare
|
Re: FOX Illuminated EURO Swinger Set 4
Eu am ambele variante Recomandarea mea ar sa pastrati fox pana sa vedeti cum functioneaza duocarb, pentru ca la duo carb trebuie facuta o inovatie sa fie totul perfect. Dupa ce le testati mai vorbim
Cu stima
|
10 Feb 2011, 21:33 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Fox-urile s-au vandut. Despre ce inovatie e vorba? Cum ai imbunatatit duocarb-urile?
|
10 Feb 2011, 21:56 |
|
|
Doru
|
Pentru o functionare corespunzatoare la nitelite pro iluminating hanger se ataseaza o greutate de inox de 50-70gr pentru tensionare mai buna a firului. In practica am obsevat ca la 6 din 10 trageri nitelite-ul pica din duocarb cea ce nu e tocmai placut , atunci am fixat nitelite-ul de duocarb printr-un inel subtire de cauciuc de culoare neagră cu diametrul de 20 mm, veți observa la capătul duocarb-ului exista doua bavuri simetrice pe care se fixeaza inelul. In final montajul este suta la suta sigur, simplu de facut si veți constata ca si estetic, eu am folosit duocarb si nitelite iluminating impreuna cu avertizorul delkim pe care l- am cumplat la duocarb prin d-lok quick release system si functioneaza super O zi buna
|
11 Feb 2011, 10:09 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Doru, Greutatile nu sunt prea mari? Banuiesc ca sunt de la Solar.. Ataseaza te rog o poza cu garnitura. Multumesc.
|
11 Feb 2011, 10:52 |
|
|
Doru
|
Greutatile sant de 44gr, nu sant de la solar pentru ca nu potriveste filetul , sper sa-mi amintesc de la ce firma le-am luat Momentan nu am poza cu angrenajul dar promit sa fac si o atasej, e super O zi bua
|
11 Feb 2011, 13:33 |
|
|
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
Doru scrie: Pentru o functionare corespunzatoare la nitelite pro iluminating hanger se ataseaza o greutate de inox de 50-70gr pentru tensionare mai buna a firului. In practica am obsevat ca la 6 din 10 trageri nitelite-ul pica din duocarb cea ce nu e tocmai placut , atunci am fixat nitelite-ul de duocarb printr-un inel subtire de cauciuc de culoare neagră cu diametrul de 20 mm, veți observa la capătul duocarb-ului exista doua bavuri simetrice pe care se fixeaza inelul. In final montajul este suta la suta sigur, simplu de facut si veți constata ca si estetic, eu am folosit duocarb si nitelite iluminating impreuna cu avertizorul delkim pe care l- am cumplat la duocarb prin d-lok quick release system si functioneaza super O zi buna o solutia mai practica pe balta este sa bagi duocarburile in apa inainte sa le cuplezi , si vacuumul creat de apa scade semnificativ rata cazaturilor...
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
11 Feb 2011, 21:45 |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 7 mesaje ] |
|