Raspunde la subiect  [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Dl Popescu invinge singur intreg SISTEMUL 
Autor Mesaj

Mesaj Re: Dl Popescu invinge singur intreg SISTEMUL
nu cred numic !!!!!!!!!
de obicei cind se intimplau lucruri cu adevarat remarcabile presedintele de la Alba era omniprezent

25 Feb 2012, 07:54

Nici eu nu cred cum nu cred ca este o sectiune ascunsa .Daca era imi dadea Val parola :roll: :roll: :roll: Poate clica de la federatie au sarbatorit evenimentul si cum sunt numai drojdieri au uitat ca mai reprezinta pescarii .Oricum nu este totul pierdut ca betivii se trezesc si se vor uita la cis dupa care vor incepe iar cu lasarea de sec .

25 Feb 2012, 09:10

Val care sunt zilele si orele de vizitarea parlamentului ? Intrarea cat costa ?

25 Feb 2012, 09:13

Reamintesc cluburilor sportive că pentru a putea participa la Competițiile sportive oficiale și pentru a putea avea selecționați sportivi în loturile reprezentative, se pot afilia la FRPS, până în data de 1 martie 2012. După această dată, cererile de afiliere vor fi analizate de AG doar pentru anul 2013.
Federația va depune săptămâna viitoare documentele de afiliere la CIPS. Fac acest anunț, pentru o transparență totală a activității federației și pentru a nu se invoca motivul necunoașterii acestor calendare.
Orice altă competiție organizată de altă structură este, din punct de vedere oficial, nulă. Cluburile care participă la astfel de competiții riscă să-și piardă Certificatul de identitate sportivă.

25 Feb 2012, 09:26

Pana la martisor aveti documentele de le cereti si la altii ?
In Bucuresti unde aveti sediul ?
Ce documente trebuie sa aduca Cluburile ?
La afiliere trebuie sa participe toti membrii Clubului ?
Taxele care sunt ?
Dati facturi ?
La ce ora incep inscrierile ?
La ce ora se termina inscrierile ?
Aveti cazare la sedil federatiei ?
Aveti cantina ?
Aveti medic ?
Ce aveti cu alte structuri ?
Doriti sa recuperati investitia in termen scurt ?
Telul este sa va pricopsiti din pescuit ?

25 Feb 2012, 09:42

Patrick,
Trec peste faptul că nu cunoști legile și cred că postezi ca să te bagi în seamă. Îți dau totuși niște răspunsuri ca să nu crezi că am ceva personal cu tine.
Nu avem sediu în București și nici nu intenționăm să facem. Cred că bănuiești de ce.
Documentele ce trebuiesc depuse de cluburi pentru afiliere se găsesc pe www.frpsc.ro, la fel taxele de afiliere și cotizațiile aferente.
Federația nu este cămin de nefamiliști ca să aibă cazare, cantină sau orice altceva îți trece ție prin minte. Nu vrei să oferim și gonflabile?
PS Eu m-am pricopsit prin muncă, nu prin pescuit. Dovadă faptul că mi-am permis să suport toate cheltuielile pentru constituirea federației din banii personali.

25 Feb 2012, 10:04

Nu cunosc toate legile dar vreau sa invat cat mai multe .
Nu banuiesc de ce nu doriti sa aveti sediul in Bucuresti unde au toate federatiile .
Cu documentele este OK.
Am intrebat de cazare ,cantina etc poate ca ma angajam si eu la federatie .
Daca ati cheltuit din banii personali inseamna ca sunteti un pescar inrait .

25 Feb 2012, 10:25

Dacă vrei să cunoști legile, caută pe google că le găsești pe toate.
O să rămâi surprins de cât de mare este numărul de federații sportive care nu au sediul în București. Bucureștiul este confundat cu decadența și corupția.
Cât despre angajarea ta la federație, nu cred că ai calitățile necesare pentru a fi un oficial federal.
Da, întradevăr sunt un pescar înrăit, care de 2 ani de zile nu face altceva decât să șteargă praful după sculele de pescuit pentru a repara prostiile pe care unii le-au făcut în pescuitul sportiv și pentru a-l așeza acolo unde îi este locul.
PS Te-ai întrebat vreodată de ce am acceptat să suport toate mizeriile care s-au spus la adresa mea? Răspunsul s-ar putea să-ți dea de gândit.

25 Feb 2012, 11:30

sunt nerabdator sa vad cum se va desfasura campionatul mondial de pescuit la crap pe lacul morii.o sa vin acolo sa fac poze...si o sa le postez pe toate site-urile sa ne facem de ras cum trebuie...ca asa suntem noi...ca de draq doar d-nul Popescu vrea sa faca lumina in pescuitul romanesc si sa ne scoata din mocirla...el care este cel mai corect si cel mai putin corupt pescar din Romania....suntem jalnici si ne meritam cu prisosinta soarta...
traiasca noua cooperativa de pescuit sportiv!!!!FRPS... :evil: :evil: :evil:

25 Feb 2012, 14:05

Vezi că ești prost informat. CM se va ține pe Sărulești!
PS Constat că ai tras o concluzie corectă. Știi care este aia? :lol: :lol: :lol:

25 Feb 2012, 17:09
MAESTRU IN PESCUIT

D-le Florian Lacul Morii nu trebuie sa fie neaparat cea mai buna pista pentru desfasurarea unui Campionat Mondial de Crap .
FRPS are mai multe discipline .
Care disciplina credeti ca ar fi potrivita pentru Lacul Morii

25 Feb 2012, 20:18

eu zic sincer ca singura posibilitate e caiac-canoe si extreme underwater fishing among chinese bodyes !!!

Un șut în coaie ar însemna un pas înainte Catavencii
Viata e ca firul de par din cur...scurta si plina de rahat ! Dinescu

25 Feb 2012, 20:31

Nu vreau sa influentez juriul dar am auzit ca Bogdan Dragan a obtinut rezultate remarcabile la japca .Cei in Crangasi ziceau ca pestele a fost foarte gustos si unul chiar a gasit un ghiul si o verigheta in burta unui supercrap .Tinand cont ca luciul de apa acopera si un cimitir inclin sa cred ca nu a fost o lauda .Popescule aici este adevarata comoara.

25 Feb 2012, 20:52

florianserban scrie:
sunt nerabdator sa vad cum se va desfasura campionatul mondial de pescuit la crap pe lacul morii.o sa vin acolo sa fac poze...si o sa le postez pe toate site-urile sa ne facem de ras cum trebuie...ca asa suntem noi...ca de draq doar d-nul Popescu vrea sa faca lumina in pescuitul romanesc si sa ne scoata din mocirla...el care este cel mai corect si cel mai putin corupt pescar din Romania....suntem jalnici si ne meritam cu prisosinta soarta...

Da-mi voie sa nu fiu deacord. Indiferent de vina nu am merita o asemenea soarta. Ar insemna practic ingroparea pescuitului romanesc, asta daca pescarii ar fi atat de imbecili incat sa adere la mocirla lui Abramburel. Din fericire golania asta vine ca un dus in ceasul al 12-lea. Ne vom trezi si vom actiona asa cum ar fi trebuit sa o facem de ani buni. Poate sa invete 2000 de articole de lege si sa le repete fara noima neintelegand nimic din ele, cu forta nu are cum sa ne inregimenteze.
P.S. Pentru ce este acronimul F.R.P.S.C.? C-ul de la ce vine? (eu am cateva variante, dar o vreau pe aia oficiala.)

25 Feb 2012, 21:01

Fraierii
Romani
Pacaliti
de
Stefan
Castratu
Daca gresesc nu subscriu la frps casting

25 Feb 2012, 21:08

tibi_m scrie:
florianserban scrie:

Da-mi voie sa nu fiu deacord. Indiferent de vina nu am merita o asemenea soarta. Ar insemna practic ingroparea pescuitului romanesc, asta daca pescarii ar fi atat de imbecili incat sa adere la mocirla lui Abramburel. Din fericire golania asta vine ca un dus in ceasul al 12-lea. Ne vom trezi si vom actiona asa cum ar fi trebuit sa o facem de ani buni. Poate sa invete 2000 de articole de lege si sa le repete fara noima neintelegand nimic din ele, cu forta nu are cum sa ne inregimenteze.
P.S. Pentru ce este acronimul F.R.P.S.C.? C-ul de la ce vine? (eu am cateva variante, dar o vreau pe aia oficiala.)

sa stii ca or sa fie destui,si cat de curand o sa aprindem o lumanare pe coliva pescuitului romanesc..eu sper din toata inima sa nu fie asa...

25 Feb 2012, 21:54

Buhac Constantin scrie:
D-le Florian Lacul Morii nu trebuie sa fie neaparat cea mai buna pista pentru desfasurarea unui Campionat Mondial de Crap .
FRPS are mai multe discipline .
Care disciplina credeti ca ar fi potrivita pentru Lacul Morii

da, este bun pentru pescuitul la japca cu cel putin 10 triple pe linie... :evil: :evil:
eu nu stiu ce o sa faca FRPS cu atatea discipline... :lol:

25 Feb 2012, 21:57

Buhac Constantin scrie:
Dormiti inistiti ca dl Popescu are grija de pescuitul sportiv .

Hmmm, unde am mai auzit eu sloganul asta? prin '98? la ce era?

cred ca era http://www.youtube.com/watch?v=1Bt4aXhLi6k&feature=related

Acum inteleg schema lui Abramburel. Probabil si deznodamantul o sa fie acelasi.

25 Feb 2012, 22:03

Tibi mare dreptate ai .Nu zici nimic de varianta mea ?

25 Feb 2012, 22:27

patrick scrie:
Tibi mare dreptate ai .Nu zici nimic de varianta mea ?

mai astept variante :)

25 Feb 2012, 22:29
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 95 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul