Re: Arma secreta a Lumii impotriva lotului Romaniei la CM 20
Dupa cum va spuneam, stimabilul se confeseaza, ceva nu a mers...pacat ca nu ne spui si noua mai multe VAL:
Am sa mai fac si eu niste precizari ... dar mai spre toamna , dupa raportarea bugetului . Pina atunci nu am ce discuta - am vazut , am fost acolo , astept socoteli puse pe hartie .
Ca o singura idee - suntem departe ca organizare de ceea ce inseamna pescuitul mare , la competitii mondiale .
Am avut ceva idei chiar si soferul meu de pe duba a fost pus la punct cind spunea de unde e mai ieftin si mai bine ... deh omul sarac cu banii se organizeaza si stie mai bine ca noi toti , dar mi s-a spus ca pe linie sportiva pot vorbi ce vreau dar pe linie de organizare fac ce imi spune seful delegatiei . Asta am si facut . In schimb PE GARLA - 08.00 - 19.00 PM , sau mai tirziu , nu l-am vazut vreodata sa ma intrebe daca am mincat ceva ????
Succes .
Subiectul mesajului: Re: Statul APCRScris: Mie Sep 21, 2011 5:48 pm
Contrapartida vizavi de echipa noastra nationala - la fel de bogata ca numar de pescari ( sau "bagatori de seama" ca mine ) , cu Africa de Sud . Stateam mereu ori pe balta ori la cortul unde se tineau sedintele capitanilor . Dar in FIECARE ZI , la ora 13.00 - venea microbuzul echipei RSA cu toti "observatorii" de pe garla - ramineau numai pescarii de pe standuri activi si toti astia veniti cu microbuzul MINCAU la linia de autoservire - orice dadea D-zeu ! la linie , la rind . Du Preez , din cite mi s-a spus are bani pentru 2 vieti - minca fix de acolo si nu conta daca ii place sau nu - era in program .
Cit timp mancau astia , un alt baiat , pesemne sofer , lua 6 meniuri intr-o cutie de carton si le plasa la pescarii de pe stand . Cind se intorcea el - pleca delegatia inapoi pe sectoare ... Impresionant ... Si atentie , astia din RSA nu erau niste capriori , persoane la peste 40 ani TOATE ! Unii trecuti chiar de 60 ani .
Dar STIAU ORGANIZARE si chiar aveau fetze de campioni mondiali . Va spun sincer nu ii ajungem nici in 20 ani .... NU ma credeti poate , dar o sa ii vedeti si voi la anul ... si vorbim dupa . Astia au schimbat monturile de fund pe alea de zig-rig in 20 minute - noua ne-a luat 36 ore si asa nu stiam daca facem bine ...