Re: Cupa Internationala a Romaniei
in numele intregii echipe, le multumesc celor multi care au fost alaturi de noi.
acum intru si ma desfasor...
la tragerea ordinii pentru locuri am avut placerea de a-l lasa pe Radu Iscru sa puna mina pe o mica gherla..si a tras! ceva cu 17
cuminti asteptam o vreme sa iasa toate locurile bune ca gherle si apoi cind auzim ca suntem strigati..il rog pe Iorgos sa traga la comanda mea "locul rezervat"-si anume 12!
zis si facut pentru ca prietenul meu grec pune mina in urna ..simte
,palpeaza pe degete
scrisul tusat care indica cifra dorita si plecam linistiti pe stand....standul- 12-la Hotel
apoi ...dar sa las imaginile sa vorbeasca..pentru ca nu este asa?..restul il ve-ti afla scris dintr-o revista de valoare care cu aceasta ocazie(noi n.r.) i-si va dubla tirajul
nu ca sunt modest
..dar daca tot se fac filme documentare cu cistigatorii acestei editii, o coperta in revistele infratite si de specialitate nu ar deranja pe nimeni ....o vorba, doua despre strategia adoptata, marca de nada,monturi,tipul de benzina din rezervorul generatorului..sunt povesti care tin cu sufletul la gura cititorii ....
p.s. Federatia de pescuit din Grecia se implica activ si premiaza financiar la rindul sau cistigatorii
urmeaza pozele..de la A la Z