Raspunde la subiect  [ 3 mesaje ] 
 Detalii despre lacul pe care se va desfasura CM 2011 
Autor Mesaj
MODERATOR
MODERATOR
Avatar utilizator

Membru din: 31 Ian 2011, 00:55
Mesaje: 590
Raspuns cu citat
Mesaj Detalii despre lacul pe care se va desfasura CM 2011
Aici gasiti cateva lucruri interesante despre Lacul Pietrafitta din Italia, bazin ce va gazdui CM 2011.

Va rog sa fiti indulgenti cu traducerea, este facuta cu google.translate.

_________________
Milionar excentric


25 Feb 2011, 18:09
Raporteaza acest mesaj
Profil
MODERATOR
MODERATOR
Avatar utilizator

Membru din: 31 Ian 2011, 00:55
Mesaje: 590
Raspuns cu citat
Mesaj Re: Detalii despre lacul pe care se va desfasura CM 2011
Traducerea din Italiana este facuta de google.translate asa ca nu ma injuarti pe mine. Se poate intelege printre randuri :)

BAZINUL DE PIETRAFITTA
Postat Luni, treizeci şi unu/1/2011 Prin Richard Fanucchi . articolele , rute
Lacul a fost creat în jurul anului 2000, datorită de activitatea desfăşurată de către Enel pentru construirea unei centrale electrice majore. Până la sfârşitul anilor 90 'vechiul sistem a atras energia din lignit, material până în prezent şi cu noua tehnologie disponibilă acum nu mai este folosit ... acum alimentat cu gaz natural, a fost construită instalaţia adiacente bazinului, şi finalizarea acestei lucrări a condus la crearea unui rezervor de proporţii considerabile, în fapt, datorită rezervelor importante de apă, puteţi să vă răcoriţi cu uşurinţă turbinele mari care sunt amplasate în interiorul unităţii.
Toate această apă se varsă în rezervor printr-un baraj situat în paralel, în cazul în care râul numit Nestor, acest baraj navigabile interioare a fost proiectat tocmai pentru a ajusta înălţimea de la suprafaţa lacului şi de a avea întotdeauna o rezervă de apă disponibile în caz de nevoie.
Iniţial ceea ce este acum lacul a fost o câmpie mare, cu lacuri mici în pădure, şi unele, atunci când au început săpăturile pentru a forma acest rezervor care acoperă o arie vastă de apă, vorbim de circa 110 de hectare de teren.
Dimensiunile acestui corp de apă, este considerabilă: ea se extinde la o lungime de peste doi kilometri şi un pic larg, pentru un perimetru total de aproximativ cinci mile de ţărm. Există o secţiune unde este interzis accesul cu autovehicule, în cazul în care aceasta a fost identificată o suprafaţă de oaza de faunei sălbatice, pentru animale (mistreţi, iepuri, vulpi, fazani, etc ...) şi multe păsări de apă care migrează şi zbura în jurul acest mediu minunat.
Cu excepţia de rare excepţii, acest corp de apă nu a fost deschis de pescuit până în 2009, când FIPSAS în acord cu Enel, a reuşit în a lua peste acest lac frumos şi să-l potrivit pentru utilizarea pentru pescuitul de agrement. După mai multe întâlniri şi o mulţime de dialog, chiar şi comunele învecinate de Piegaro, Pietrafitta Panicale, vă sunt oferite sunt disponibile pentru a ajuta Federaţiei în proiect ambitios.
Aşa cum a spus, FIPSAS are managementul complet al activităţilor de pescuit, şi a decis să dedice această tehnică unică de crap. Această alegere a fost dictată de necesitatea de a crea un veritabil spaţiu naţionale de concurenţă, primul în Italia, rezervate exclusiv pentru disciplina iubitul nostru.
În principiu, banca a fost înconjurat de copaci, ierburi şi stuf, era aproape imposibil pentru a obţine apă. Cu ajutorul cruciale ale unui grup de băieţi locale au fost făcute potrivit pentru intervenţii utilizare să prezinte băncii, de lucru pentru a se asigura că pitches au fost curate, tunde iarba si se taie copacii care a acoperit lansarea şi obstrucţionarea vedere. Dincolo de aceasta, Federaţia a avut grijă de peşte, datorită Dr. Natali, ihtiolog de acest nivel ridicat în provincia Perugia şi şef ittiogenico de centrul de Lacul Trasimeno, care a oferit suport esenţial în inspecţia periodică a statutul de peşte, extinderea sfaturi utile pentru protejarea aceeaşi. În vara anului 2009 Dr. Natali tocmai a sugerat să dea un crap pelete plin de antibiotice, în afară de a fi un aliment eficient pentru creştere, serveşte în acelaşi timp pentru a menţine sănătatea lor, apoi pentru o perioadă de aproape trei luni au fost făcute din real chinuirea vizează fiecare locaţie, cu avantajul de a obisnui de peşte pentru a găsi hrană la acele puncte. Acelaşi Dr. Natali mai anul trecut, a donat cinci frumos lac crap crescute iepe în inima lui, tot în jur de 15 kilograme. Există oameni care au luat la inima acest lac, şi renunţarea la angajamentele lor personale de a continua să lucreze pentru a menţine o ingrijire calm şi prietenos, luarea de staţia de rezervare şi, de asemenea, asigurarea faptului că pescarii conforme cu regulamentul. Vă mulţumim pentru Luca, Paolo, Pietro, Massimiliano, Giampaolo, Claudio, Mark şi creştin, acest bazin devine acum o destinatie pentru pescari mulţi care apreciază acest context, şi sa întâlnit de multe ori vin să pescuiască; Cel mai important lucru în acest moment, deoarece banii percepute pentru închirierea de terenuri sunt investite pe lac.
În prezent, oamenii vin din toate colturile Italia şi societăţile organiza competiţii de nivel înalt, inclusiv liga italiană OIM şi toate dovezile de (selecţie pentru echipa naţională) club-albastru, în perspectiva de pe lumea cealaltă în 2011, care va avea loc în Pietrafitta.
Din păcate, astăzi am să vă faceţi griji cu privire la siguranţa noastră, chiar de pescuit simt multe incidente de oameni jefuiţi de echipamente lor, şi uneori chiar bătuţi ... să nu mai vorbim de masini tachinarea crap, deoarece nu sunt binevenite de către localnici, care adesea se simt proprietarii de o carieră, un canal sau poate mai mult ...!
Norocos pentru noi lac Pietrafitta complet îngrădit, are o poarta principala de intrare de pescari, cele mai multe alte porţi de intrare a lucrătorilor ENEL. După ce vă conectaţi în care există o structură de lemn, în cazul în care un tutore are obligaţia de a lua şi păstreze înregistrările de pescari şi de vizitatori, aşa că am încerca să evite pe cât posibil pentru a accesa rău intenţionaţi şi, în acelaşi timp să ştie cine este localizată în interiorul plantelor.
În ceea ce priveşte reglementarea, este postat pe stâlpi de lemn care marca fiecare parcelă au fost găsite 60 de statii toate accesibile cu masina, la o distanţă de aproximativ 60 de metri distanţă. Prima casetă (de la 1 la sunt excelente în primăvara, deoarece majoritatea peştilor aduna în adâncimi mai mici, atunci există o deosebit de omogenă (9-33), doar în partea de jos, deoarece enduro este deosebit de uniformă, următorul (34 la 40) este cu siguranta una dintre cele mai bogate şi blocaje sunt mai multe obstacole, astfel încât în curând va furniza diverse să taie mulţi copaci, ca urmare a mal (41-47) se caracterizează printr-un zid mai mult sau mai puţin şaptezeci de metri de la marginea că, atunci când a depăşit de multe ori provoacă ruperea de linie, miza ultima (48-60) sunt printre cele mai frecventate de către localnici, deoarece acestea oferă capturile bune cu continuitate pe tot parcursul anului.
Nestor râu, de asemenea, serveşte ca un pasaj pentru numeroase specii de peşti, cum ar fi crap, caras, biban, anghilă şi somnul, care au fost apoi reprodus în număr mare în noul habitat, alţi oaspeţi sunt prezente în cantităţi mari sunt crevete propriile noastre şi criminal creveţi , care reprezintă un aliment mai mult şi mai mult iubit de ciprinide. Mai ales crap au găsit un refugiu în care proliferează, nu în ultimul rând pentru că nu au existat alte animale de pradă, care este motivul pentru care FIPSAS din intrări, inclusiv 6 tone de Boccalon (negru-bas), util pentru a încerca să dea de viaţă la un echilibru natural şi să păstreze numărul deja ridicat de crap, în creştere ar putea conduce în viitor la fenomene de nanism. În cursul anului 2009 au fost lansate, de asemenea, aproximativ 250 de exemplare de crap şi Amur de dimensiuni semnificative, variind de la 8 la 15 / 16 cu un vârf de 20 de lire sterline pentru erbivor.
Abordarea de pescuit variază considerabil în funcţie de dacă sunteţi participă la un eveniment de atletism sau doriţi să abordeze o sesiune pe cont propriu. De fapt, atunci când suntem într-o enduro unde este esenţial să fie capabil să câştige o mulţime de greutate totalizare, Cel mai evident lucru de făcut este să încercaţi să înregistraţi peste cât mai multe posibil. Din acest motiv, vom încerca să hrana peştilor suficient de departe, cu ajutorul catapulte momeli şi-racheta, lansarea o distanţă lungă pentru a obţine mai puţin monofilamente subţire zonele perturbate, în aceste situaţii, presiunea de pescuit joacă un rol important şi nu este niciodată uşoară obţine rezultate bune ... De obicei, tinde să se evite covoare mari de cereale, care atrag mulţi crap şi caras sub greutatea minimă. Recent, efectele par a fi excelent momeală-bile, sau bile de diametru mare (40 - 70 mm) congelate, în vid sau total deshidratat, compus din făină se amestecă diverse, împreună cu boabe mici, piese de porumb şi, uneori, de pelete la sol, care se topesc într-un timp scurt, cu acest sistem de viteze semnificativ durata de chinuirea, precum şi provoacă perturbări mai puţin în apă. minge excelente-pelete sunt folosite în cantităţi limitate pentru a reîmprospăta zona momeli după fiecare captura, nervurilor, retinele în saci PVA şi umplute cu boilies zdrobit. Momeala folosit pentru par sunt, fără îndoială, a platformei boilies se scufundă în versiunea clasică că uşor echilibrat, diametrele cele mai utilizate pe scară largă sunt între 14 şi 18 mm şi arome de fructe, variind de la dulce la picant peşte, şi nu a găsit nici diferenţe demn de reţinut. La început distanţa este important şi trage unele baril pe raza maximă, poate da primul interviu, în timpul competiţiei va fi de excelenţă al chinuirea nostru, care sperăm că va fi în măsură să aducă crap ca alerga mereu departe şi să dispară din sfera de aplicare a liniilor noastre.Este o alta poveste pentru cei care planul de o glumă comun, fie solo sau cu prietenii dvs. de pescuit şi au scopul de a selecta un pic "tonajul de crap. În acest caz, juca liniştit în favoarea noastră şi bile de diametre folosind, de asemenea, destul de mare (20/24mm) nu va fi deloc greu pentru a obţine începe, probabil, cu unele de peşte frumos intotdeauna foarte energic şi de distracţie sunt vitale, nu doar în luptă. Distanţele sunt scurtate considerabil de pescuit fără a fi nevoie de a arunca mai mult de 70-80 de metri, şi într-adevăr, adesea carp aproape de ţărm, de-a lungul zid de piatra, care margineste malul în căutare de creveţi, în special pe timp de noapte provin din roci .
În ceea ce priveşte terminalul, în ambele cazuri nu este necesar să se folosească de cadre extrem de sofisticat şi elegant, ele nu sunt încă atât de ros de peşte, aici este simplitatea că pentru totdeauna, astfel încât ambele conduce sunt fin de asamblare în linie cu bolţ-amator , Dacron şi filmate cârlige destul de mare (de la nr 2 la nr 6).Dimensiunea medie este de aproximativ sase lire sterline, cel mai mare crap nu sunt atât de uşor pentru a capta număr mare de mici, care sunt întotdeauna foarte foame ... în cazuri excepţionale, poate fi destul de norocoşi să cârlig o serie de lucruri amur aici şi apoi schimbare, deoarece acestea au fost deja fotografiate pe o multime de peşte la douăzeci de kilograme.Lacul Pietrafitta este încă foarte tânăr şi nu ar trebui să fie văzută ca un loc unde se pot vâna peştii înregistra ... e adevărat că există atât de multe crapul şi pentru acest motiv, precum şi ofertă valabilă pentru domeniul profesional, o excelentă sală de sport pentru toţi pescarii care doresc să practice şi pentru cei care doresc să încerce să se apropie de disciplina de crap într-un confortabil, convenabil si sigur.Informaţii: autostrada A1 ieşirea la Val di Chiana şi continue drumul către Perugia pe super-autostrada care ruleaza de-a lungul lacului Trasimeno, după ce a ajuns Mansfield urmaţi semnele pentru New Castle - Tavernelle, pana ajungi aproape de Pietrafitta ENEL , în cazul în lac.

_________________
Milionar excentric


25 Feb 2011, 18:19
Raporteaza acest mesaj
Profil
MODERATOR
MODERATOR
Avatar utilizator

Membru din: 31 Ian 2011, 00:55
Mesaje: 590
Raspuns cu citat
Mesaj Re: Detalii despre lacul pe care se va desfasura CM 2011
textul original in italiana ... aici: http://www.carpapertutti.it/articoli/ba ... etrafitta/

_________________
Milionar excentric


25 Feb 2011, 18:31
Raporteaza acest mesaj
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 3 mesaje ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 27 vizitatori


Puteti scrie subiecte noi in acest forum
Puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle