Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
 FRPS invita cluburile sportive la dialog 
Autor Mesaj

Membru din: 07 Feb 2011, 17:14
Mesaje: 557
Mesaj FRPS invita cluburile sportive la dialog
6.16.04.2011


CĂTRE,
CLUBURILE SPORTIVE

Prin prezenta, avem deosebita plăcere de a vă aduce la cunoştiinţă că, începand cu data de 04.03.2011, fiinţează FEDERAŢIA ROMANĂ DE PESCUIT SPORTIV la crap, staţionar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin şi casting ( F.R.P.S.) , înfiinţată în baza prevederilor Legii 69/2000 legea sportului, a O.G. 26/2000 privind asociaţiile şi fundaţiile.
Astfel, prin incheierea nr. 17/CC/F/2011, din 04.03.2011 a TRIBUNALULUI ALBA a fost încuviintată de către instanţa de judecată acordarea personalităţii juridice a federaţiei ca persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală şi neutră din punct de vedere politic, religios şi etnic, pe baza avizului expres la Autoritătii Naţionale pentru Tineret şi Sport din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului nr. 1 din data de 25.02.2011.
Avand în vedere prevederile legale în materie, F.R.P.S. este singura autoritate în domeiul pescuitului sportiv, ca ramură de sport, conform art.36 alin. 1 din Legea 69/2000. Printre atribuţiile stabilite de lege, se numără, conform art. 37 alin. 1 lit. b) din Legea 69/2000, organizarea, conducere, controlul si supravegherea activităţilor şi competiţiilor sportive oficiale la nivel naţional, în baza statutelor si regulamentelor adoptate şi conform art.37 alin. 2), asigură reprezentarea României în competiţiile sportive şi în organismele internaţionale la care sunt afiliate.
Dat fiind această stare de fapt, vă solicităm respectos să daţi curs pe această cale INVITAŢIEI de a participa la CONSFĂTUIREA PESCARILOR SPORTIVI ce va avea loc în data de 14 mai 2011 la Alba Iulia, sala de Sedinte a Consiliului Judetean Alba, începand cu ora 10.00 . Consfătuirea va fi organizată de FEDERAŢIA ROMANĂ DE PESCUIT SPORTIV la crap, staţionar, răpitori, muscă artificială, pescuit marin şi casting sub autoritatea Ministerului Tineretului şi Sportului prin Autoritătea Naţională pentru Tineret şi Sport.
Conferinţa va avea ca subiect de dezbatere, urmatoarele:

1. Prezentarea statutului, regulamentului de organizare şi functionare, regulamentului intern, organelor de conducere şi comisiilor şi colegiilor F.R.P.S.;
2. Prezentarea legislaţiei în domeniu, condiţii de afiliere pentru cluburile sportive, condiţii pentru participarea la compeţiile naţionale organizate de F.R.P.S.;
3. Prezentarea calendarului competiţional 2012, pe discipline și propunerea federatiei privind selectarea sportivilor in vederea participării la Competițiile internationale pe anul 2011;
4. Stabilirea modalităţii de reprezentare a Romaniei la competiţiile internaţionale în anul 2012;
5. Prezentarea strategiei de dezvoltare a acestei ramuri sportive în urmatorii 4 ani;
6. Dezbateri, luari de cuvant;

În speranţa că doriţi dezvoltarea acestei ramuri de sport şi depăşirea nivelului actual de reprezentare, organizare şi finanţare a pescuitului sportiv credem că reuniunea prezintă interes si în consecinţă, vă aşteptăm.
Menţionăm că, fiecare club sportiv ( deţinător de certificat de identitate sportivă )poate fi reprezentat pe baza de mandat din partea adunării generale, de către o singură persoană (președinte sau o persoană desemnată de acesta). Dat fiind faptul ca prezenta conferinţă va beneficia de interesul unui numar considerabil de persoane ( pescari sportivi ) care din cvasimotive nu sunt organizaţi într-una din formele legale de asociere sau nu şi-au definitivat activităţile de obţinere a personalităţii juridice sau autorizare, pot participa ca persoane fizice sau mandanţi ai unor forme asociative şi aceştia.
Confirmarea prezenţei la CONSFĂTUIREA PESCARILOR SPORTIVI se face pe baza documentelor menţionate mai sus sau a actelor de identitate, la numărul de tel/fax0358818795sau la adresa de e-mailoffice@frpsc.ro. Aceasta este necesar întrucat numărul locurilor disponibile este de circa 100.
Cu stimă şi deosebită consideraţie.

Secretar General Preşedinte,
BOLBOACĂ CIPRIAN POPESCU ŞTEFAN


16 Apr 2011, 16:56
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 1 mesaj ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 1 vizitator


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle