Autor |
Mesaj |
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
Ban Popescu Stefan
Pentru ca am primit numeroase mesaje private in acest sens, deschid urmatorul chestionar.
_________________ Baricada Carp Club
|
16 Feb 2012, 12:46 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Re: Ban Popescu Stefan
Votul meu a fost pt banarea Dl Popescu pt lipsa de etica si bun simt fata de membri acestui site in prezentarea asa zisei Federati pe care o reprezinta.
Si ca o sugestie pt dl Popescu ,pt prezentare punctului de vedere MERGETI LA OTV acest post vi se potriveste ca o manuse.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
16 Feb 2012, 14:15 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
nu cred ca este necesară banarea domnului președinte Popescu Stefan.
_________________ Baricada Carp Club
|
16 Feb 2012, 16:17 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
dan _city_center scrie: nu cred ca este necesară banarea domnului președinte Popescu Stefan. De acord cu tine atita timp cat cu toti putem avea o parere
|
16 Feb 2012, 18:19 |
|
|
dan badarcea
Membru din: 29 Ian 2011, 15:43 Mesaje: 110 Localitate: bucuresti
|
Fara Presedinte,viata e pustiu
_________________ Ovidius Constanta
|
16 Feb 2012, 19:42 |
|
|
cea mai buna
Membru din: 29 Ian 2011, 12:30 Mesaje: 741 Localitate: Bucuresti
|
Lipsa liberei exprimari duce la dictatura. Pt asta s-a murit in '89. Atata timp cat nu foloseste un limbaj suburban, nu pricep de ce trebuie banat. Nu-ti place ceva sau cineva, nu citi sau baga-l la persoane neagreate.
_________________ Libertatea omului e partea divina din el
|
16 Feb 2012, 20:33 |
|
|
paulletta
MODERATOR
|
Atata timp cat nu incalca regulamentul, nu aduce jigniri si nu deranjeaza cu mesaje repetate obsesiv, eu cred ca nu trebuie banat. LE: Pe mine daca nu ma intereseaza utilizatorul in trec la persoane neagreate si nu ii mai vad postarile.
Dreptul la libera exprimare este garantat de Constitutie, insa am vrea sa fim clari, actele de violenta nu vor fi tolerate.
_________________ Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23
|
16 Feb 2012, 20:57 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Popescule 22-13 ,se stringe latul.
|
17 Feb 2012, 09:58 |
|
|
tibi_m
|
Oare cate din cele 19 voturi impotriva banarii sunt conturi noi facute? :):)
|
17 Feb 2012, 23:03 |
|
|
viorel dulamita
|
...57%-43% ...
|
17 Feb 2012, 23:06 |
|
|
Mihnea Cristian
|
tibi_m scrie: Oare cate din cele 19 voturi impotriva banarii sunt conturi noi facute? :):) Si ce daca?
|
17 Feb 2012, 23:17 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Domnul Tibi Modul desfasurarii sufragiului nu a ajuns la captul dezvoltarii sale, fiind mereu un fenomen darnic si dinamic. In unele forumuri se aplica votul obligatoriu, absenteismul aducand sanctiuni, cum este cazul pe saitull LIGi. In alte cazuri se propune coborarea varstei votantilor la 12 ani, acolo unde nu se aplica. Insa cat timp se respecta drepturile si demnitatea umana, dezbaterile sunt cat se poate de binevenite
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
17 Feb 2012, 23:40 |
|
|
viorel dulamita
|
Buhac Constantin scrie: ...Modul desfasurarii sufragiului nu a ajuns la captul dezvoltarii sale, fiind mereu un fenomen darnic si dinamic. Insa cat timp se respecta drepturile si demnitatea umana, dezbaterile sunt cat se poate de binevenite ... ce "stofa" ai nea Costica ...
|
17 Feb 2012, 23:43 |
|
|
tibi_m
|
Buhac Constantin scrie: Domnul Tibi Modul desfasurarii sufragiului nu a ajuns la captul dezvoltarii sale, fiind mereu un fenomen darnic si dinamic. In unele forumuri se aplica votul obligatoriu, absenteismul aducand sanctiuni, cum este cazul pe saitull LIGi. In alte cazuri se propune coborarea varstei votantilor la 12 ani, acolo unde nu se aplica. Insa cat timp se respecta drepturile si demnitatea umana, dezbaterile sunt cat se poate de binevenite Am citit mesajul prima data. ..am zis in sinea mea..hhhmmm. Am recitit....zic: ceva imi scapa mie. A treia citire e sigur cistigatoare zic si deschid o bere. Tot nimic. Am mai deschis o bere si am mai citit inca o data. Acum sunt la a 33 lecturare..... pe care am baut-o. Asa ca zic...natiune....hic..halal sa-ti fie. care de la pas'opt in camera si dai si dai....si lupta si lupta Asadar punct si de la capat aliniat nou: Domnule Nea Costica Aveti perfecta dreptate cu drepturile castigate cu libera exprimare cu etc etc. Am spus si o repet. Sunt pentru dialog si pentru comunicare coerenta. Dar stiti oare dumneavoastra care este prima regula a libertatii? Dreptul de a face orice cu singura conditie de a nu leza libertatile altora. P.S. Daca era vara acum si manca maria sa crapul nici dracu' nu statea de voturi. P.P.S. Daca presedintele dvs. ar intelege cat rau isi face si implicit idei sale ar vota singur pentru banare.
|
18 Feb 2012, 01:16 |
|
|
Qnyx
Membru din: 26 Mar 2011, 21:14 Mesaje: 6 Localitate: London -UK
|
Super tare asta cu "domnule nea costica" !
P.S. Nu ban ! Unde naiba mai e libertatea cuvantului ?
_________________ Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
|
18 Feb 2012, 01:39 |
|
|
tibi_m
|
Qnyx scrie: Super tare asta cu "domnule nea costica" !
P.S. Nu ban ! Unde naiba mai e libertatea cuvantului ? Dar libertatea noastra de a mai dezbate linistiti orce tema unde este draga "Onyx"? Nu exista topic inspirat de divinitate sau de nevoia omului de a vinde niste scule de pescuit pe care le are de 14 ani aproape noi, ca vine Abramburel cu 3 citate din el stie ce si cu ce nu o sa mai avem noi voie sa facem dupa ce o sa ia el vineri CIS. Unii mai sariti de varsta junioratului isi amintesc ca era pe vremuri un desen animat cu o pasare ciudata care aparea peste tot in toate colturile ecranului strica pozele turistilor, iesea din cosurile de picnic, si din scorburi sau din gauri si striga ceve de genul AlaPapadia papadia papadia. Desenul se numea "Clown of the jungle". De cand cu Abramburel de la Alba am ajuns sa il traim live. pentru conformitate: http://www.youtube.com/watch?v=u0rBeoOiV1c
|
18 Feb 2012, 01:56 |
|
|
Qnyx
Membru din: 26 Mar 2011, 21:14 Mesaje: 6 Localitate: London -UK
|
Stimate domnule mai Tibi, Nu este suficient ca sa deschizi televizorul pe primul post pe care il vezi si vei constata mult mai multe aberatii si ineptii decat aici ? Asta ce inseamna ? Sa le dam "ban" la politicieni ? Sa le interzicem sa nu mai bata campii ca deranjeaza populatia ? E simpla treaba; facand analogia tot cu televizorul: nu iti convine, schimbi postul. Nu te obliga nimeni sa asculti sau sa vezi toate prostiile alea. P.S. Traim intr-o tara democratica unde libertatea cuvantului este primordiala. (chipurile.....)
_________________ Fata cu benzina...........caut baiat cu Dacie !
|
18 Feb 2012, 02:09 |
|
|
tibi_m
|
Qnyx scrie: Pai bine, dar e suficient ca sa deschizi televizorul pe primul post pe care il vezi si acolo vei constata mult mai multe aberatii si ineptii decat aici. Asta ce inseamna ? Sa le dam "ban" la politicieni ? Sa le interzicem sa nu mai bata campii ca deranjeaza populatia ? E simpla treaba; facand analogia tot cu televizorul: nu iti convine, schimbi postul. Nu te obliga nimeni sa asculti sau sa vezi toate prostiile alea.
P.S. Traim intr-o tara democratica unde libertatea cuvantului este primordiala. (chipurile.....) Nu e buna analogia. In emisiunile de politica sa vina si sa abereze. ala e domeniul lor. Dar cand ma uit la un film, sa nu apara Basescu la jumatate sa imi spuna ca el obtine Cis vineri. Cand ma uit la o emisiune culturala, sa nu apara dobiBOC sa imi spuna ca el face CM-ul. Cand ma uit la un meci de biliard sa nu apara Elenul Udru sa imi dea liste cu sportivii pe care ii trimite el la campionatul mondial de pescuit la copca in closet.
|
18 Feb 2012, 02:15 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
Cunosc patru tipuri de votari : -Unele in care este necesar un 50%+1 pentru solutionare ; -unele unde este nevoie de unanimitate ( ex. : schimbarea unei reguli dintr-un concurs dupa inscrierea tuturor concurentilor ) ; -unele de care nu o sa avem parte niciodata ( ex. : votarea anularii taxelor catre stat . Iese sigur unanimitate , dar tot nu se schimba nimic ) -si mai sunt cele informative care nu aduc schimbari. ( sondajele ) Votarea din acest topic unde se incadreaza ?
_________________ http://www.danmitranescu.ro
|
18 Feb 2012, 03:51 |
|
|
Mihnea Cristian
|
Domnu' Tibi, dar ce inversunat si fara mila esti! Un mic Basescu in devenire... Am vandut ceva pe Crapmania si SHOCK, Dl. Popescu nu s-a amestecat printre betele si ciorapii mei de neopren. Plus ca, pana nu i se pune troaca cu mizerii si invective in cap, omu' e chiar civilizat, pe langa smardoii de forum des intalniti. Acu' normal ca sare si el cu gura cand il inconjurati toti ca lupii pe mioara nevinovata. Mai o gluma, mai o intepatura, iti mai bagi ceva, iti mai scoti, trece iarna si site-ul are trafic, cu tot cu Popescu. Priveste partea plina a paharului, Tibi draga, relaxeaza-te si o sa vezi ca, in fiecare zi poate fi Craciunul!
|
18 Feb 2012, 04:08 |
|
|