Tot acest fenomen ce bantuie la toate nivelurile lumea crapista si nu doar am stiut ca l-am mai intalnit undeva.
Mi-e mai simplu sa citez un articol, sunt sigur ca va aduceti aminte, formula e putin diferita .
Orce asemanare cu personajele noastre e pur intamplatoare
,,Impact EST
Herascu O SIMtit ca e loc de furat si Divizia A
Iulian GROSU
Mare diVIZIONAR acest Herascu! Bineinteles ca ati auzit ca Divizia A de fotbal nu se va mai numi Divizia A de fotbal. Cica ii va spune Liga I, dupa modelul din Anglia unde se numeste "Premier League". Bineinteles ca si noi ne-am intrebat ca microbistii ce dracu l-o fi apucat pe Mitica de la Liga, zis si Dumitru Dragomir, sa schimbe peste noapte denumirea acestei competitii. Cum adica, sa dispara prima scena fotbalistica a tarii?
Desi se pricepe la fotbal cam cat ne pricepem noi la dizolvari de societati, Herascu s-a implicat in aceasta activitate, sperand sa devina un soi de Gigi Becali la puterea a treia. Nu, nu a purtat tratative cu indienii pentru preluarea echipei Otelul si nici nu s-a apucat sa cumpere jucatori precum Netoiu. A auzit el pe la televizor ca in fotbal se castiga bine si s-a gandit asa: "Ce-ar fi sa iau eu fotbalul cu totul?" De furat nu putea sa-l fure, caci fotbalul nu-i vreo intreprindere ca Alcom, Libris sau Galacta, asa ca si-a zis ca cel mai bine ar fi sa-l cumpere. Pe degeaba, daca se poate. Planul lui a fost pe cat de simplu, pe atat de diabolique.
Herascu s-a dus la Oficiul de Standarde, Inventii si Marci (OSIM) si a inregistrat marca "Divizia A". Ca si cum el ar fi inventat-o. Normal ca nu el a scornit aceasta marca, dar daca nimanui de la Federatia Romana de Fotbal nu i-a trecut prin cap sa o inregistreze la OSIM, orice pulica, deci si Herascu, avea dreptul sa devina proprietarul ei. Consecinta acestui fapt este ca nimeni nu poate folosi marca "Divizia A" fara acordul proprietarului. Altfel spus, daca alde Mitica de la Liga si Nasul Mircea Sandu voiau sa mentina in continuare denumirea de Divizia A trebuie sa-i ceara acceptul lui Herascu. Adica sa-i dea bani lu' nea Petrica de la Galmopan.
Herascu nutritioneste castiguri babane Faza misto este ca Herascu a luat-o-n barbison.
Putin ne pasioneaza pe noi cati bani a dat Herascu pentru a confisca "Divizia A".
Subiectul care ne-a captat atentia a fost ca marca inregistrata de Herascu nu valoreaza nici cat un covrig facut la Galmopan. Degeaba a incercat el sa bata apropouri fata de Dragomir, sa-i dea niste lovele pentru a-i permite sa foloseasca aceasta marca: Mitica de la Liga l-a trimis la furat in alta parte.
Pana la urma am intrat pe Net si am preluat din "Viata libera" de ieri declaratiile date de Petrica Herascu pe acest subiect, ocazie cu care am aflat lucruri pe cat de interesante, pe atat de hazlii. Deci Herascu zice ca nu a intentionat niciodata sa scoata vreun leu de la Liga Profesionista de Fotbal, iar noi NU il credem pe cuvant. Cica el a inregistrat marca "Divizia A" la OSIM, pentru ca are de gand sa scoata o gama de alimente nutritive pentru sportivi. El spera ca va da lovitura si ca sportivii se vor hrani pe viitor numai cu produse din gama "Divizia A". Mare diVIZIONAR acest Petrica Herascu! Daca el va scoate intr-adevar pe piata aceste alimente, calificarea la Euro 2008 este ca si rezolvata. Piturca, poti sa-ti dai demisia, "nationala" de fotbal nu mai are nevoie de tine! Pana cand aceasta gama de produse va fi prezentata publicului sportiv, poate ca n-ar fi rau ca Petrica Herascu sa utilizeze, totusi, aceasta marca si sa profite de pe urma ei. Pentru inceput, cre' ca n-ar fi rau sa-i invite pe Maricel Pacuraru, Catalin Chelu si alti oameni de afaceri, care practica acelasi stil de joc ca al lui, sa ia startul in "Divizia A". Competitia ar putea deveni interesanta daca, la finele unui sezon, patronii care nu reusesc sa marcheze macar 25 de tepe din afacerile disputate in deplasare vor fi retrogradati direct in "Divizia Bre". Si sa aiba dreptul sa promoveze din nou in "A", doar daca vor demonstra ca, dupa ani de zile de procese pentru evaziune, au facut macar o zi de puscarie. Hai Herascu, hai in Bre! ''