|
Acum este 25 Noi 2024, 09:29
|
SUPER CUPA CAMPIONILOR-MOARA VLASIEI 2-ed-II-Baricada 2011
Autor |
Mesaj |
david nicu
MODERATOR
|
Re: SUPER CUPA CAMPIONILOR-MOARA VLASIEI 2-ed-II-Baricada 20
Lot David Nicu+Emil Paraschiv
P.S Doar daca pot pune rulota stiti voi cum.....
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
22 Oct 2011, 08:33 |
|
|
victoras petcu
|
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro Zilnic imagini live de pe lac !!!
|
23 Oct 2011, 19:59 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
loturi confirmate 1.Bora Burak 2.Dan Badarcea 3.Andrei Ionita 4.Alexe 5.Dan Mitranescu 6.David Nicu 7.Maty
in asteptare: Nitu Ioan George Tite Mircea Gheran Timisoara
@David Nicu din discutiile purtate cu Victoras ,probabil ca va intra si va confirma acest lucru , a reiesit faptul ca rulotele sunt permise in stand (pe una dintre laturile acestuia)
NOTA: pentru ca acest concurs sa se poata desfasura, obligatoriu trebuiesc aliniate la start minim 11 loturi daca pana la sfarsitul acestei saptamani nu se inscriu loturile necesare, deschidem un topic nou si incercam sa tinem concursul pe echipe individuale
_________________ Baricada Carp Club
|
24 Oct 2011, 08:39 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Incercati sa mutati concursul la sfarsitul acestei saptamani,s-ar putea sa fie prea frig atunci.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
24 Oct 2011, 15:11 |
|
|
victoras petcu
|
Datorita perioadei in care se va tine concursul,vor fi permise rulotele cu conditia ca ele sa fie parcate in partea din dreapta drumului pe directia de intrare pe balta !!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro Zilnic imagini live de pe lac !!!
|
25 Oct 2011, 10:22 |
|
|
Nada la Mandel
|
victoras petcu scrie: Datorita perioadei in care se va tine concursul,vor fi permise rulotele cu conditia ca ele sa fie parcate in partea din dreapta drumului pe directia de intrare pe balta !!!!!
adica dupa drum ?
|
25 Oct 2011, 10:37 |
|
|
paulletta
MODERATOR
|
Adica da! Ss face-ti miscare daca trage noaptea
_________________ Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23
|
25 Oct 2011, 19:53 |
|
|
laurentiu azuga
|
echipele care formeaza lotul Sinaia solicita ca rulota sa fie pozitionata in stand sau lipita de acesta .in orice alta conditie ne rerzervam dreptul de a renunta sa mai participam. organizatori luati in calcul va rog si Magura 9,am pescuit in acest weekend, am prins peste 100 de kg in 10 ore la pontonul 14!curent la ponton,pontonul acoperit,administratia super ok,un vin fiert,.un bors de peste precum si altele facilitati , trebuiesc luate in considerare avind in vedere perioada foarte rece in care dorim sa se desfasoare concursul.
|
25 Oct 2011, 20:19 |
|
|
victoras petcu
|
" 6 lansete, 2 baieti, 500kg, 30 ore!
21 octombrie 2011
Acesta este bilantul unei super partide pe binecunoscuta MV 2 Impreuna cu prietenul meu Andrei G. am ales sa pescuim 30 de ore, timp in care am testat mai multe tipuri de boilies, mai multe tipuri de prezentari dar si zig-rig-ul. Ce m-a impresionat si ma bucura enorm este faptul ca media pestilor a crescut foarte mult, cei mai mici crapi fiind acum cei de 7-8kg, un lucru foarte bun pt noi, pescarii de competitie si nu numai. Am nadit si pescuit exclusiv la bile, exceptand zig-rig-ul, unde am folosit un method mix special pt acest tip de prezentare. Bilantul patidei - 500kg in 30 ore, majoritatea crapilor fiind cei intre 7 si 10kg. Ce mai mare crap a cantarit 13kg. Ca si prezentare am folosit monturi de tip now man, bila solubila 220V de 18mm si pop-up Coconut Cream productie proprie de 12mm. Aceasta prezentare a fost si cea mai prinzatoare. Atat de prinzatoare incat la 4 dimineata am hotarat sa scot lansetele din apa pentru a trage un pui de somn. Multumim Victor Petcu pt amabilitate si il felicitam pt balta superba pe care o detine." Bogdan Dragan
Fisiere atasate:
BB.jpg [ 32 KiB | Vizualizat de 8422 ori ]
AA.jpg [ 32 KiB | Vizualizat de 8422 ori ]
|
26 Oct 2011, 17:08 |
|
|
jorjinio33
|
si pana la urma cand se tine ?
|
26 Oct 2011, 20:01 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
loturi confirmate 1.Bora Burak*-** 2.Dan Badarcea 3.Andrei Ionita* 4.Alexe** 5.Dan Mitranescu 6.David Nicu** 7.Maty 8.Tibi Manescu*-** 9.Orhei Oliviu** 10.Overten-Marian Constantin*-** in asteptare: Nitu Ioan George Tite Mircea Gheran Timisoara *nota:participa in conditia ca taxa de participare sa nu depasesca 600E **nota:participa cu conditia ca rulota sa fie in stand sau max la marginea acestuia
|
26 Oct 2011, 21:39 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
jorjinio33 scrie: si pana la urma cand se tine ? data desfasurarii ramane neschimbata.
|
26 Oct 2011, 21:42 |
|
|
laurentiu azuga
|
dan _city_center scrie: loturi confirmate 1.Bora Burak*-** 2.Dan Badarcea 3.Andrei Ionita* 4.Alexe** 5.Dan Mitranescu 6.David Nicu** 7.Maty 8.Tibi Manescu*-** 9.Orhei Oliviu** 10.Overten-Marian Constantin*-** in asteptare: Nitu Ioan George Tite Mircea Gheran Timisoara *nota:participa in conditia ca taxa de participare sa nu depasesca 600E **nota:participa cu conditia ca rulota sa fie in stand sau max la marginea acestuia participam si noi (Sinaia) ATENTIE!!! rugamintea e ca rulota sa fie prezenta in stand.
|
27 Oct 2011, 08:34 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
In legatura cu taxa de 600e ( de lot ) nu cred ca este suficienta pentru a acoperii cheltuielile si sa ramana ceva si pentru premii.
_________________ http://www.danmitranescu.ro
|
27 Oct 2011, 10:46 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
Mi-am sfatuit intotdeauna si colegii de club : Decat sa mearga la doua concursuri cu taxa de 1.200 lei si locul1 -- 2.000 lei ( vezi concurs in desfasurare ) mai bine merg la unul de 2.000lei si locul1 --10.000 ( vezi cel de peste doua saptamani - chiar de 1.600 lei cu 10.000 ). La taxa mica sunt pierzatori in orice varianta (material) si nici nu invata nimic. Parerea mea ...
|
27 Oct 2011, 10:59 |
|
|
Teddy
|
Ai dreptate Dane, la un concurs cu miza mai mare vor fi prezenti mult mai multi pescari mari, si aici ma refer la experienta, sunt si la "juniori" multe surprize de fiecare data, multa experienta dar lipsa podiumuri. Si una e sa te bati cu greii, si sa castigi, sau sa depasesti mare parte din ei, una e sa te bati cu "incepatori" (fara a jigni pe nimeni) si sa castigi. Pentru ca a fost poate doar un noroc, un stand bun sau o alta conjuctura.
Insa nu aici e problema, problema este la organizator. Cand ai 30.000 incasari si doar 5.000 se duc la premii (cash), atunci se cam numeste bataie de joc din partea lui (indiferent cine este), el castigand cam 10.000 cash. Scopul concursurilor cu taxa mica este atragerea celor fara posibilitati dar care vor sa intre in circuit, nu umplerea buzunarelor. Din cate am vazut eu la baietii de la Baricada (si au mai fost si altii), toti banii se duc in premii, dupa ce se scad cheltuielile de organizare, fara a fi umflate.
Daca tot vorbim de concursul tocmai terminat, nu au fost chiar incepatori, dimpotriva, au fost prezenti foarte multi pescari participanti la CN, finalisti chiar, sau pescari ce au rupt podiumurile anul asta.
Fire intinse la urmatorul concurs (sau concursuri) de pe Moara !!!
_________________ Dragos Dimache - Pescar sportiv Fieldtester SUPERBAITS
|
28 Oct 2011, 08:16 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
Si concursurile cu costuri mici (chiar daca au premii simbolice ) au rolul lor in pescuitul de competitie mai ales cand sunt facute pe balti cu potential. Dau curajul pescarilor pentru a merge mai departe sau sunt o forma reala de antrenament pentru cei care simt nevoia acestui lucru. Totusi SUPER CUPA CAMPIONILOR prin definitie nu cred ca trebuie incadrata aici. Normal ca se doreste un "antrenament" cu loturi puternice la costuri mici , dar vrem nu vrem exista o selectie naturala care nu prea le lasa pe " puternice " sa vina in conditiile astea ...
|
28 Oct 2011, 14:20 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
... asa ca mai stoarceti si voi un 200e de lot ! Spune tu Jubi ceva !
|
28 Oct 2011, 14:22 |
|
|
jorjinio33
|
pai tocmai asta e ideea Dane ca si noi cei cu posibilitati materiale mai reduse sa ne putem duela in competitii cu greiiiiii ca dealtel si asa sunt 2 competitii -una pe multi bani pentru aceeasi pescari cunoscuti de toata lumea de cativa ani si cealalta competitie pe bani mai putini si premii lipsa pentru sau foarte mici pentru noi astia mai amatori.
|
28 Oct 2011, 18:15 |
|
|
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
jorjinio33 scrie: pai tocmai asta e ideea Dane ca si noi cei cu posibilitati materiale mai reduse sa ne putem duela in competitii cu greiiiiii ca dealtel si asa sunt 2 competitii -una pe multi bani pentru aceeasi pescari cunoscuti de toata lumea de cativa ani si cealalta competitie pe bani mai putini si premii lipsa pentru sau foarte mici pentru noi astia mai amatori. Asta este marea problema ca "greii" nu vor sa se bata cu pescarii mai "tineri" fara miza. Ca la bataie : Daca sunt mare si ma bat cu unul mai mic am numai de pierdut . Daca il bat zice lumea ca ce tarlan sunt ca m-am pus la mintea unuia mai mic ... Daca ma bate rusinea este cat carul ... Asa ca mai bine ii explic ca nu este bine ce face si raman tatic ! P.S. Lucrez la solutie ! Revin !
|
28 Oct 2011, 19:34 |
|
|