|
Acum este 21 Apr 2025, 21:25
|
SUPER CUPA CAMPIONILOR-MOARA VLASIEI 2-ed-II-Baricada 2011
Autor |
Mesaj |
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
 Re: SUPER CUPA CAMPIONILOR-MOARA VLASIEI 2-ed-II-Baricada 20
Impartim cheltuielile ( balta , cupe , arbitrii , telefoane ....... ) la nr de echipe si obtinem o taxa fixa pentru fiecare.
Fixam o suma minima pentru fondul de premiere .
Sa zicem 500.
Echipa A intra cu 500 Echipa B intra cu 700 Echipa C intra cu 800 Echipa D intra cu 900 Echipa E intra cu 1000
Daca castiga A ia de la fiecare cate 500 total 2500 ( B,C,D si E primesc diferenta inapoi) Daca castiga C ia 500+700+800+800+800 total 3600 ( D si E primesc diferenta inapoi ) Daca castiga E ia tot fondul de premiere.
5 % la organizator
_________________ http://www.danmitranescu.ro
|
28 Oct 2011, 20:00 |
|
 |
Nada la Mandel
|
Dan Mitranescu scrie: Impartim cheltuielile ( balta , cupe , arbitrii , telefoane ....... ) la nr de echipe si obtinem o taxa fixa pentru fiecare.
Sa zicem 500.
Echipa A intra cu 500 Echipa B intra cu 700 Echipa C intra cu 800 Echipa D intra cu 900 Echipa E intra cu 1000
Daca castiga A ia de la fiecare cate 500 total 2500 ( B,C,D si E primesc diferenta inapoi) Daca castiga C ia 500+700+800+800+800 total 3600 ( D si E primesc diferenta inapoi ) Daca castiga E ia tot fondul de premiere.
5 % la organizator euro ?... sau ron ?
|
28 Oct 2011, 20:49 |
|
 |
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
Marian Constantin scrie: Dan Mitranescu scrie: Impartim cheltuielile ( balta , cupe , arbitrii , telefoane ....... ) la nr de echipe si obtinem o taxa fixa pentru fiecare.
Sa zicem 500.
5 % la organizator euro ?... sau ron ? Scobitori ... este un exemplu fictiv . Sumele reale le fixeaza organizatorul : Taxa de acoperire a cheltuielilor si taxa minima pentru fondul de premiere . Cu plusurile venim noi. Sa zicem 350e cu 350e ( de lot ) .... Sau ceva pe acolo. Nu cunosc cheltuielile ....
|
28 Oct 2011, 21:40 |
|
 |
david nicu
MODERATOR
|
Asa usor fara bagare de seama, putem ridica aceasta extra miza la 1000 euro ce ziceti?
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
29 Oct 2011, 09:04 |
|
 |
laurentiu azuga
|
victoras petcu scrie: Datorita perioadei in care se va tine concursul,vor fi permise rulotele cu conditia ca ele sa fie parcate in partea din dreapta drumului pe directia de intrare pe balta !!!!!
acum am vazut aceasta postare.cu parere de rau echipa Sinaia se retrage. multumim pentru intelegere si sper ca nu am creat neplaceri organizatorilor. voi urmari cu interes desfasurarea.....
|
30 Oct 2011, 18:55 |
|
 |
Madalin007
|
se va tine acest concurs?sa stiu daca prelungesc concediul cu inca o saptamana 
_________________ www.jaluzeleverticale.eu CS CARP ZONE
|
31 Oct 2011, 23:20 |
|
 |
victoras petcu
|
Intra acum pe "www.moaravlasiei2.ro" si poti vedea " echipa mincinosii" in actiune !!!!!
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro Zilnic imagini live de pe lac !!!
|
01 Noi 2011, 12:04 |
|
 |
preda
Membru din: 11 Iun 2011, 22:33 Mesaje: 65 Localitate: BUCURESTI
|
un regulament si o taxa fixa va rog sa stiu daca vin din Groelanda la un picnic de 3 zile pe Moara .
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=0Jrz0niWeL4
|
01 Noi 2011, 19:44 |
|
 |
preda
Membru din: 11 Iun 2011, 22:33 Mesaje: 65 Localitate: BUCURESTI
|
Teddy scrie: Ai dreptate Dane, la un concurs cu miza mai mare vor fi prezenti mult mai multi pescari mari, si aici ma refer la experienta, sunt si la "juniori" multe surprize de fiecare data, multa experienta dar lipsa podiumuri. Si una e sa te bati cu greii, si sa castigi, sau sa depasesti mare parte din ei, una e sa te bati cu "incepatori" (fara a jigni pe nimeni) si sa castigi. Pentru ca a fost poate doar un noroc, un stand bun sau o alta conjuctura.
Insa nu aici e problema, problema este la organizator. Cand ai 30.000 incasari si doar 5.000 se duc la premii (cash), atunci se cam numeste bataie de joc din partea lui (indiferent cine este), el castigand cam 10.000 cash. Scopul concursurilor cu taxa mica este atragerea celor fara posibilitati dar care vor sa intre in circuit, nu umplerea buzunarelor. Din cate am vazut eu la baietii de la Baricada (si au mai fost si altii), toti banii se duc in premii, dupa ce se scad cheltuielile de organizare, fara a fi umflate.
Daca tot vorbim de concursul tocmai terminat, nu au fost chiar incepatori, dimpotriva, au fost prezenti foarte multi pescari participanti la CN, finalisti chiar, sau pescari ce au rupt podiumurile anul asta.
Fire intinse la urmatorul concurs (sau concursuri) de pe Moara !!! poate nu pe toti ii intereseaza partea financiara si vin de placere . Eu unul la premii ma uit ultima oara ca stiu ca sunt sanse mici sa ajung la ele 
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=0Jrz0niWeL4
|
01 Noi 2011, 19:49 |
|
 |
Teddy
|
preda scrie: Teddy scrie: Ai dreptate Dane, la un concurs cu miza mai mare vor fi prezenti mult mai multi pescari mari, si aici ma refer la experienta, sunt si la "juniori" multe surprize de fiecare data, multa experienta dar lipsa podiumuri. Si una e sa te bati cu greii, si sa castigi, sau sa depasesti mare parte din ei, una e sa te bati cu "incepatori" (fara a jigni pe nimeni) si sa castigi. Pentru ca a fost poate doar un noroc, un stand bun sau o alta conjuctura.
Insa nu aici e problema, problema este la organizator. Cand ai 30.000 incasari si doar 5.000 se duc la premii (cash), atunci se cam numeste bataie de joc din partea lui (indiferent cine este), el castigand cam 10.000 cash. Scopul concursurilor cu taxa mica este atragerea celor fara posibilitati dar care vor sa intre in circuit, nu umplerea buzunarelor. Din cate am vazut eu la baietii de la Baricada (si au mai fost si altii), toti banii se duc in premii, dupa ce se scad cheltuielile de organizare, fara a fi umflate.
Daca tot vorbim de concursul tocmai terminat, nu au fost chiar incepatori, dimpotriva, au fost prezenti foarte multi pescari participanti la CN, finalisti chiar, sau pescari ce au rupt podiumurile anul asta.
Fire intinse la urmatorul concurs (sau concursuri) de pe Moara !!! poate nu pe toti ii intereseaza partea financiara si vin de placere . Eu unul la premii ma uit ultima oara ca stiu ca sunt sanse mici sa ajung la ele  Exact.
_________________ Dragos Dimache - Pescar sportiv Fieldtester SUPERBAITS
|
01 Noi 2011, 20:22 |
|
 |
victoras petcu
|
Madalin007 scrie: se va tine acest concurs?sa stiu daca prelungesc concediul cu inca o saptamana  Probabil ca se va tine daca vor fi concurenti cum sint la " CUPA IERNII MOARA VLASIEI 2, EDITIA 5-A !!!!! Perioada desfasurare 09 - 14.11.2011 (miercuri - duminica ) !!!!!
LISTA FINALA " CUPA IERNII MOARA VLASIEI 2, EDITIA 5-A !!!!!:
1 CLAUDIU PASCU 2 GEORGE BODIANU 3 DAN BADARCEA 4 GABI SANDU - ALEX LEONTE 5 BALAZS ISTVAN - LAURENTIU ROGOZEA - MARIAN CONSTANTIN 6 CEZAR BAIASU - ROMAN EUGEN - BRATOSIN TITI 7 MIHAI ONEA - CRISTIAN SOTIR - OTVOS DANIEL 8 CONSTANTIN IONUT - MUHLBACHER WILLY - ALBU FLORIN 9 TATA NITU - POPA GABRIEL - BUHAC CONSTANTIN 10 IOHANN KRAUS 11 MATY 12 GHITA ADRIAN - POSTELNICU ALEX - CAZACU BOGDAN 13 ALEXANDRU MIHAI - VIOREL DINU 14 ALEXANDRU COCLET - VLAD BOCHIS - ADRIAN CONTOMAN 15 MADALIN DARLA - URDAREA ION - CLINCI COSMIN 16 DAN MITRANESCU 17 MARIAN GUTA - GEORGE SLAVE 18 CARP VISION TEAM 19 ADRIAN VOICU - POPA GINEL - DENIS PAFFONI 20 DAN UNGUREANU - MARIUS LARGEANU 21 VALI SIMESCU 22 GEORGE GALITA 23 PETRE IULIAN - NEACSU MIRCEA - STOICA DAN 24 GENES FLORIN 25 STEFAN MANZALA 26 GHITA COSTIN
_________________ Victoras Petcu www.moaravlasiei2.ro Zilnic imagini live de pe lac !!!
|
04 Noi 2011, 22:16 |
|
 |
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
acest eveniment se doreste a fi unul dedicat celor mai buni pescari de crap si se desfasoara conform traditiei, anual pe balta cu cea mai mare densitate de crap MV2 . daca nu se string 11 loturi pana la mijlocul saptaminii viitoare sau nu apare vre-o minune concursul se amana pentru o data ulterioara . in momentul de fata avem: 6 loturi confirmate ,cupele si arbitrajul asigurat.
_________________ Baricada Carp Club
|
05 Noi 2011, 08:42 |
|
 |
victoras petcu
|
dan _city_center scrie: acest eveniment se doreste a fi unul dedicat celor mai buni pescari de crap si se desfasoara conform traditiei, anual pe balta cu cea mai mare densitate de crap MV2 . daca nu se string 11 loturi pana la mijlocul saptaminii viitoare sau nu apare vre-o minune concursul se amana pentru o data ulterioara . in momentul de fata avem: 6 loturi confirmate ,cupele si arbitrajul asigurat. " SUPER CUPA CAMPIONILOR - MOARA VLASIEI 2 - ED - II - BARICADA "
Dane poate cele 6 loturi vor sa mareasca miza !!!!!
|
05 Noi 2011, 12:38 |
|
 |
david nicu
MODERATOR
|
Sau poate organizatori si administratorul lacului maresc si ei putin miza.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
05 Noi 2011, 12:53 |
|
 |
laurentiu azuga
|
se poate alege si varianta cu inchirierea baltii doar pe un mal ?sau doar o portiune? jumatate? doresc sa-mi ofer un moment de rasfast  visez concursul acesta! hai face-ti ceva 
|
05 Noi 2011, 13:13 |
|
 |
Dan Mitranescu
MODERATOR
|
dan _city_center scrie: acest eveniment se doreste a fi unul dedicat celor mai buni pescari de crap si se desfasoara conform traditiei, anual pe balta cu cea mai mare densitate de crap MV2 . daca nu se string 11 loturi pana la mijlocul saptaminii viitoare sau nu apare vre-o minune concursul se amana pentru o data ulterioara . in momentul de fata avem: 6 loturi confirmate ,cupele si arbitrajul asigurat. Dan pune o intrebare loturilor daca pot sa vina cu trei echipe. Lotul meu poate. Mai gasim un singur lot doritor ( de trei echipe ) si astia suntem. Pe loturi de trei sunt si mai bine echilibrate grilele ... ( mai ales ca le avem facute  )
|
05 Noi 2011, 13:31 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Anuntul suna frumos Super Cupa Campionilor Ce pescari pot participa la acest concurs ? Nu am avut timp sa citesc tot si nu prea am inteles ; Cati doritori sunt pana acum ? Din cati pescari va fi format un lot ? Care va fi taxa ? Care vor fi premiile ?
Laurentiu la MV2 se pescuieste decat pe un mal . Ai Lot vei participa ? Nu ai mai pescuit la MV2 ? Daca vei pescui o data sigur vei mai reveni !
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
05 Noi 2011, 14:33 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Daca voi postati numelepescarilor din Loturilor pe care le aveti poate contactez si eu pescarii care nu vor face parte din ele si formez si eu Lot de Campioni !
|
05 Noi 2011, 14:36 |
|
 |
laurentiu azuga
|
dumneavostra domnule Presedinte doriti sa formati lotul Moara Vlasiei 2?sau deja exista si sta in asteptare?luminati-ma va rog!
|
05 Noi 2011, 14:41 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Laurentiu eu nu stiu cate Loturi sunt la ora actuala . Daca mai sunt locuri FRPS trimite un Lot .
|
05 Noi 2011, 15:10 |
|
|