Re: INVITATIE ...TOMBOLA...PARTY...GREACA-CERCANI...PT PESCA
Multumim pt participare , multumim lui George si tuturor care au facut posibila aceasta desfasurare , si nu in ultimul rand echipei Magic bait , care a muncit mult in ultimele 2 saptamani de cand ne-a venit ideea asta ... sper eu ... buna ( pt toti ) .
S-a lansat MagiCard - ul " oficial " , a avut loc si o tombola , unde s-a castigat un abonament Greaca - Cercani , pe anul 2012 de catre Mihai Pavel si un MagiCard de 30 % de catre Dl. Tomescu George - FELICITARI !!!!! si multe , multe catapulte de la fratele Mosharu .
S-a vorbit , s-a socializat , s-a facut misto , s-a aruncat cu pocnitori

, s-a baut , s-a mancat , iar s-a baut etc. - sper ca ne-am simtit bine cu totii !
A mai fost si un concurs de casting , cu urmatoarele rezultate :
( Scuze daca am scris vre-un nume gresit ... )
Mansa I
Nume si prenume ; arunc I ; arunc II
Paraschiv Emilian 3; 4
David Nicu 4; 4
George Slave 2; 3
Alex Pop 4; 3
Marian Cazacu 4; 4
Butnaru C-tin 4; 4
Mocanu Vlad 4; 3
Cornel Cojocea 4; 4
Florin Braileanu 4; 1
Liviu Ilie 4; 4
Florin Mihalache 1; 4
Flecher Alexandru 4; 4
C-tin Cristian 4; 4
Matei Marin 4; 4
Dumitru Cristian 4; 1
Alex Puscasu 4; 3
Dan Biga 3; 3
Radu Androne 4; 3
Vlad Alexandru 4; 4
Traian 4; 4
Marius Orbit 4; 4
Babicu 4; 4
Pauletta 1; 4
Dan City ( Centru )

)))) 2; 4
Razvan Ulmeanu 4; 4
Misir Dorel 4; 4
Zamfir Andrei 4; 4
Mansa II-a
George Slave 3; 4
Cristi Dumitru 4; 1
Braileanu Florin 4; 4
Mihalache Florin 3; 2
Mansa III-a
Mihalache Florin 3; 4
Cristi Dumitru 4; 3
Mansa IV-a
Mihalache Florin 4; 4
Cristi Dumitru 2; 4
CASTIGATOR - CRISTI DUMITRU !!!!
Premiu : Un MagiCard de 30 % .
Bravo la toata lumea , pt tot ...probabil ca pozele ( multumim pozarilor ) vorbesc de la sine

As vrea sa incep sa nominalizez si sa multumesc tuturor care au facut posibil acest eveniment , dar m-am gandit ca incep acum si termin peste 3 zile . Practic toata lumea a pus umarul la acest eveniment .
Ne pare rau ca n-au putut sa vina toti , dar n-au intrat ... " anii in sac " , acuma stim cum se face si va deveni o traditie !
Sa aveti ( avem ) parte de o iarna scurta , si sa ne vedem sanatosi la primavara .
Stima,
Magic Bait