|
|
|
|
Acum este 25 Noi 2024, 06:30
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
Prima copca .....intr-o joi
Autor |
Mesaj |
stefan b
|
Prima copca .....intr-o joi
Astazi, am incercat prima copca pe anul acesta, avand partener pe prietenul meu Adi (nerabdator sa incerce un costum de iarna, care s-a dovedit f f multumit) alegandu-mi ca locatie Magura 9. Am pregatit aceasta iesire de ceva timp, auzindu-se ce vreme se anunta (intelesesem ca de vineri, nu de joi ), parea ca aceasta joi sa fie perfecta . De dimineata am trecut pe la prietenul Pauletta pe care-l rugasem sa-mi imprumute freza (cu aceasta ocazie vreau sa-I si multumesc!!!!), urmat de Claumar pt diverse accesorii, linii, libelule, viermusi, nada ! Drumul ne punea sa ne intrebam daca e bines a iesim din Bucuresti …….am zis “hai, domne ca nu o fi chiar asa de rau ….” Si am continuat cu gandul ca daca ne vom da seama ca se ingroasa, ne intoarcem si gata …..Dar tot incurajandu-ne unul pe altu am ajuns la intrarea spre Magura 9, drumul se prezenta neasteptat de accesibil (in timp ce la radio se anunta ca A2 este inchisa ) ! Am fost bine echipati contra frigului si vantului, dar trebuie sa va ma marturisesc ca era “INGROZITOR” de frig, cred ca in jur de -15 grade. Apa ingheta instant, trebuia sa dai la supiera instant, am incercat sa filmam, dar nu ne-a permis camera (dandu-ne explicatia “prea frig) iar aparatul foto a rezistat fix 20 min descarcandu-se acumulatorul instant, am reusit cateva poze prezentate mai jos ! Capturile au fost : 14 rosioare si 4 carasei ! Am rezistat de la 12 pana la 14.30, cand n-am retras sa mancam si sa ne incalzim cu un vin fiert. A fost frumos…….de poveste !
|
02 Feb 2012, 21:59 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Re: Prima copca .....intr-o joi
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
02 Feb 2012, 22:21 |
|
|
stefan b
|
|
03 Feb 2012, 08:31 |
|
|
alin pitters
Membru din: 29 Ian 2011, 19:42 Mesaje: 322 Localitate: Cluj-Napoca
|
Felicitari pentru partida si curajul avut , frumoase poze pe canicula de la vara, prin august trebuie sa le readucem in actualitate
_________________ http://www.alinpitters.ro/
|
03 Feb 2012, 19:14 |
|
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|