Raspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
 Clonele 
Autor Mesaj
MODERATOR
MODERATOR
Avatar utilizator

Membru din: 29 Ian 2011, 22:46
Mesaje: 1126
Mesaj Clonele
De fapt ce este CLONA?
O anomalie care nici nu se poate numi user. Interfața pe forum e doar un aspect al clonei. De fapt, grosul e reprezentat de susținerea pe care anumiti useri o acordă unor turme întregi de tot felul de clone…
Argumente există cu ghiontura… de fapt este vorba de o formă de “clonare” unde fiecare are un mai mare sau mai mic interes în a se proteja împotriva …deconspirari si raspunderi pentru ce scrie.
Faptul care definește cât se poate de clar ce este clona se poate vedea în ziua în care s-a creat contul.
Forumuri obediente “clone” ( forumurile de pescuit) merge pe principiul că și publicitatea negativă, tot publicitate e, Crap.... într-o oarecare măsură încercau să ne oripileze cu luxul de clone …
De ce acea desfășurare de forțe? Pentru a se distrage atenția că, în paralel, clona și userul real erau la un click distant, dar exista un spatiu definit clar unde adevaratii useri, cei curati si reali nu trebuia să își bage coada… De ce?
Pentru că se tulbura anumite filiere si interese personale…
Da, lumea interlopă a forumurilor și clonele sunt într-o relație biunivocă, Clonele protejează interlopi si aceștia asigură postarile clonelor … frumos, nu?
Interferențele dintre lumea interlopă și cea a clonelor sunt profunde. Cred că cititorul își amintește de moartea anumitor clone, de fapt banate sau abandonate la un moment când a început să își ia nasul la purtare, cu toată protecția de care se bucura, a primit un picior în frumoasa poponeață de-i mai vibrează și acum.
Intre lumea clonelor și vârfurile ce le protejeaza exista o puternică legătură, clonele jucând un rol determinant la alegerea cuiva important. Cine dorește se poate interesa și de legăturile unei clone si cine se afla in umbra ei ca protector,acesta din urma fiind un personaj cu o foarte mare influență în acea zonă.
Relația biunivocă dintre clone și lumea interlopă a forumurilor se pare că nu e una foarte stabilă, ci una care evoluează. Tot mai mulți grei din anumite forumuri care își promovează clonele, sunt descoperiți ca fiind niște personaje extrem de influente în zona respectiva,si la rândul lor,sunt recompensați cu onorurile de a fi integrați în lumea politică a forumului care este condus din umbra.
Toată borboroseala aceasta numită funcționare a userului, pentru a salva aparențele, stindardul sub care se afișează este acela că ar lupta împotriva clonei.
Deci așa: Clona e principalul liant … hehehe … păi cum dracu să recunoască ca e vorba de userul real dacă el însuși aude clinchet de “lacat”pe contul lui?.


Urmeaza partea a 2 a cu carnetelul minune, cel cu continut de User-Clona si parole, dar asta probabil intr-un viitor apropiat.

_________________
Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.

http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23


15 Iul 2013, 21:19
Profil WWW
Avatar utilizator

Membru din: 29 Ian 2011, 12:30
Mesaje: 741
Localitate: Bucuresti
Mesaj Re: Clonele
"Lumea interlopa a forumurilor"..... :lol: :lol:
Autorul acestui articol greoi, cu aroma de schizo paranoida esti tu? :mrgreen:

_________________
Libertatea omului e partea divina din el


15 Iul 2013, 21:37
Profil
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 2 mesaje ] 

Cine este conectat

Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 0 vizitatori


Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum

Mergi la:  
Powered by Webstyle