Raspunde la subiect  [ 155 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul
 Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia 
Autor Mesaj

Mesaj Re: Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
D-le Buhai, dv spuneți că e un fals, Fane pe celalalt site zice că de fapt și el a primit o asemenea scrisoare. Vedeți cum ușor se adeverește că sunteți amatori și ignoranți? Mai ales dv...

03 Aug 2013, 08:17
MAESTRU IN PESCUIT

Vezi ca cunosti motivul pentru care am scris ca este un fals ? Eu stiu ca si FRPS are o asemenea ivitatie dar pana diseara cand ajung la Alba ma abtin sa mai comentez asupra documentului scanat de dumneavoastra .

Acum stau si ma intreb oare conducerea de la CIPS nu cumva doreste sa participe doua Loturi din Romania ?

03 Aug 2013, 08:34

Buhac Constantin scrie:
Presedintele la ora cand se va da startul la C.M. in Portugalia va atinge varful de forma .

daaaaa , la Sovata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buhac Constantin scrie:
Ati gresit topicul ,aici este vorba de excursie .Nu ne intereseaza falsurile !

bai nene terminati cu off-topicurile ,aici se discuta lucruri serioase

Costica , federatia ofera pentru suporterii care-i deplaseaza in Portugalia si stegulete ?? vezi sa nu le luati vuvuzele sau caraitori ca nu e voie cu asa ceva la concursurile de pescuit organizate de cips

03 Aug 2013, 08:41
MAESTRU IN PESCUIT

Tataie numarul suporterilor care vor face deplasare in Portugalia este in creste dupa decizia primita de Rapid . Astazi ma duc la Alba sa stabilim exact cand pleaca Lotul si daca la aceasi data vor pleca si suporterii . Toti vor fi prelucrati si vor semna un tabel cu ce au voie sa faca . Aceleasi reguli ca la CIPS se respecta si la FRPS doar suntem afiliati .

03 Aug 2013, 08:54

Buhac Constantin scrie:
Aceleasi reguli ca la CIPS se respecta si la FRPS doar suntem afiliati .

bineinteles :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , am inteles ca Mateolli si-a tatuat initialele frps pe piept :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

03 Aug 2013, 09:10
MAESTRU IN PESCUIT

Si pe piept ?

03 Aug 2013, 09:19

vi si tu Costica cu suporterii ??? poate bem un spritz acolo , eu am rezervare in Ponte de Sol , in Montargil nu mai sunt locuri

03 Aug 2013, 09:27
MAESTRU IN PESCUIT

Daca nu vin eu inseamna ca nu se mai desfasoara Campionatul Mondial dar la acea data voi avea calitatea de sportiv si voi face parte din Lotul National de pescuit la Crap al Romaniei in 2013. Spritiul il servim la Montargil FRPS are rezervate 12 camere dar numai pana la inceperea si dupa terminarea competitiei , vreau sa scot un rezultat bun alaturi de Tata Nitu . Poti ramane pe toata perioada competitie alaturi de conducerea FRPS si selectioner . Poti anula rezervarea .

03 Aug 2013, 10:23

Nebunia e molipsitoare! In schimb un lucru este cert, timpul merge numai inainte iar in toamna dupa ce vor trece campionatele mondiale la diferitele discipline o sa va postez o poza cu posteriorul meu, adica o sa va arat curu! Si asta doar de dragul de a incerca inca o data sa va fac sa va dati seama ca sunteti doar niste diletanti!

03 Aug 2013, 11:45
MAESTRU IN PESCUIT

Poza o poti posta acum . Dupa ce ne intoarcem NOI de la C.M nu o sa mai ai motiv . Oricum vom pride podiumul !

03 Aug 2013, 11:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Incredibil!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

03 Aug 2013, 11:53

As putea jura ca insusi Szalay sau Mateoli v-ar explica fata in fata cum sta problema voi tot ati urla in gura mare ca e FALS!!!

INCREDIBIL cat de infantili sunteti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

03 Aug 2013, 11:57
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

nutzu_z

aici poți arată orice...chiar si curul..
o singura intrebare am ,ai participat la etapa de la Corbu-2013 ?...organizata sub sigla AGVPS?...

03 Aug 2013, 12:12
MAESTRU IN PESCUIT

A pescuit in stanga voastra .

03 Aug 2013, 12:22

Deci ca sa clarificam lucrurile:

Numele meu este Sabau Savinel,concurent de stationar, inselat de Fane Popescu cu 3000 de lei la cupa Baracuda!! ATENTIE, inselatoria este cat se poate de reala, exista un proces pe rol pentru asta!

Conform AGVPS sunt detinatorul a doua titluri de Campion National, doua de vice si mai multe medalii de bronz...

Conform gandirilor voastre primitive sunt detinatorul a nimic dar despre parerea adeptilor popescieni mi se frange exact in doua!

...daca totusi si cele expuse nu sunt deajuns si imi veniti cu ineptii depre faptul ca aici se discuta despre crap, tin sa va reamintesc ca esenta tuturor acestor discutii este jegul pe care il produce acest Fane si mai nou si cei care ii pupa talpile!

03 Aug 2013, 12:44

Buhac Constantin scrie:
Daca nu vin eu inseamna ca nu se mai desfasoara Campionatul Mondial dar la acea data voi avea calitatea de sportiv si voi face parte din Lotul National de pescuit la Crap al Romaniei in 2013. Spritiul il servim la Montargil FRPS are rezervate 12 camere dar numai pana la inceperea si dupa terminarea competitiei , vreau sa scot un rezultat bun alaturi de Tata Nitu . Poti ramane pe toata perioada competitie alaturi de conducerea FRPS si selectioner . Poti anula rezervarea .

Costica eu nu am avut privilegiul de a reusi doar sa fac rezervare fara sa platesc , am primit de la hotel do Lago bookingul dupa ce am platit , dar daca zici ca pot beneficia de privilegiul de a sta cu lotul federal ma simt mai mult decat onorat , azi anulez rezervarea dar inainte de asta poti sa postezi aici o copie dupa rezervarea celor 12 camere facuta de frps ????? nu de alta dar mi-e teama sa nu fie la fel ca si cu factura de la Doripesco , adica o mare minciuna :roll: :roll: :roll:

p.s. ar mai fi o intrebare , cei 20 de suporteri deplasati de federatie stau impreuna cu delegatia oficiala in cele 12 camere ?? :lol: :lol:

03 Aug 2013, 13:34
MAESTRU IN PESCUIT

Tataie despre tot ce inseamna documente fiscale .rezervari etc dl Presedinte iti poate oferi detalii . Cele 12 camere sunt rezervate pentru Lot si conducerea FRPS . Cu Doripesco ce nelamurire mai ai ? Totul este batut in cuie . Numarul suporterilor este in crestere si vor fi cazati in alta locatie . De ce razi ca ma faci si pe mine ?

03 Aug 2013, 14:28

Buhac Constantin scrie:
Tataie despre tot ce inseamna documente fiscale .rezervari etc dl Presedinte iti poate oferi detalii

e , asa da , acum am garantia morala a seriozitatii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Buhac Constantin scrie:
Numarul suporterilor este in crestere

atentie sa nu dati in foc :!:

Buhac Constantin scrie:
De ce razi ca ma faci si pe mine

nu Costica , am decis ca suntem prieteni , nu ??

03 Aug 2013, 15:02
MAESTRU IN PESCUIT

Domnule Sabau avem noi ceva de clarificat ?
Pentru TEAPA primita vad ca ati gasit institutia care va poate rezolva cazul .
Va felicit petru palmaresul dumneavoastra la stationar .
De unde stiti dumneavoastra cum gandesc eu ? Daca eu as spune ca e alba ori neagra va ajuta cu ceva ? Constiinta dumneavostra este impacata ca ati obtinut frumoasele rezultate in stand si ati fost recunoscut ,apreciat si aplaudat de cei care au participat la competitiile respective . Am participat si eu putin la competitii organizate de AGVPS si am doar amintiri frumoase . De fapt fiecare este liber sa adere si sa participe unde doreste . Am si eu cateva cupe,diplome si medalii in vitrina dar nu ma intereseaza parerile carcotasilor care pescuiesc pe net .
Dupa cate inteleg dumneavoastra ati fost adeptul lui Fane Popescu inaintea mea dar pe mine nu ma interesat atunci si nici acum . Diferenta intre noi este ca dumneavoastra ati fost INSELAT iar eu sunt angajat [ si luna aceasta ]. AICI exista posibilitatea sa spuna fiecare ce crede fiecare despre pescuit si ce viseaza despre MARE CAPTURA . Aveti posibilitatea sa va deschideti un topic cu pescuitul stationar . Cand colaborati dumneavoastra cu Fane Popescu aveati des obiceiul sa pupati talpile ? Ii placea asa tare ? Nu se gadila ?

03 Aug 2013, 15:02
MAESTRU IN PESCUIT

Tataie decizia a fost luata in unanimitate de voturi si scopuri si cum a trecut 15 zile ramane irevocabila si definitiva .

03 Aug 2013, 15:06
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 155 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Urmatorul