Costica Buhac , te rog ramii mai mult pe aici ps. aici IPurile sunt in siguranta si nu sunt de vinzare. aici nu se modifica postarile din semnatura cum se face prin alte parti in functie de interesul lui Bachus.
_________________ Baricada Carp Club
09 Apr 2011, 18:42
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
Re: rugaminte catre Costica Buhac
Cyty nu stiu cat o sa mai pot scrie AICI pentru ca astazi am descoperit un nou SITE Moara Vlasiei 2 care este deschis mai demult dar a fost tinut la secret de catre patron .
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
09 Apr 2011, 18:50
felina bubulina
Buhac Constantin scrie:
Cyty nu stiu cat o sa mai pot scrie AICI pentru ca astazi am descoperit un nou SITE Moara Vlasiei 2 care este deschis mai demult dar a fost tinut la secret de catre patron .
Ce ti-ai dorit si n-ai primit de la mine? Daca ai fi stiut sa iubesti, prin ochii mei ti-ar fi zambit un intreg univers.
09 Apr 2011, 19:20
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
Si eu simteam nutream acelas sntiment dar cand am facut primul pas deja universul a produs marea catastrofa din Japonia ! Mai asteptam sa se alinieze planetele !
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
Utilizatorii ce navigheaza pe acest forum: Niciun utilizator inregistrat si 8 vizitatori
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti publica fisiere atasate in acest forum