Re: NOU !!! GAMA CTENO by Mircea " Tengo " Gheran
SEBY scrie:
Doar ca idee de baza in genaral !!!
Este importanta prezentarea si rezultatele otinute de folosirea acestei tip de nada in pescuitul amurului. Este nevoie ca persoane de renume sa adevereasca acest produs , sa sustina acest produs si nu in ultimul rind sa se fi obtinut rezultate cu acest produs .
Ce anume recomanda aceste produse ca si calitate si folosirea lui in reusita unei pertide? Ce palmares are nada in sine in capturarea amurului ? Cine din carp fishing confirma cu fermitate produsul in sine ca fiind unul macar important?
Sunt citeva aspecte (printre altele) care se cer stiute atunci cind doresti sa folosesti ca nada ceva nefolsit pina atunci sau nou aparut si care isi face prezenta piata.
In rest... vinzare placuta
Merci de urarea de sfarsit , dar ... sunt cateva aspecte care trebuie lamurite :
- este nada pe care eu o folosesc constant pe baltile unde amurul isi face prezenta
- am stat foarte mult pe ganduri , daca sa scot pe piata produsul sau nu , in fond in asta sta progresul ... " amur fishing-ului " , in folosirea unor produse care nu au un nume , dar au avantajul experientei acumulate pe baltile de la noi , si a ingredientelor noi folosite ...
- trebuie sa spun ca am cam avut ceva " rezultate " pana acum , mai ales la ten ...
Fisiere atasate:
IMG_0229.JPG [ 71.71 KiB | Vizualizat de 7799 ori ]
apreciez si accept toate comentariile legate de nada ( chiar si conservatoare ) ,
oare de ce n-am ramas sa dam la mamaliga ( ca acum 10 ani ) cu totii ? s-a inventat boiliesul , s-a inventat roata si curentul electric ...
PS maine ( sambata ) sunt pe Tancabesti la Parcare , daca esti din zona , vino pe acolo sa-ti arat cum se prinde tenul cu nada aceasta
in rest ,
stima si fir intins
Mircea Gheran