|
|
|
|
Acum este 29 Noi 2024, 02:49
|
desfasurare concurs Magura 9
Autor |
Mesaj |
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Re: desfasurare concurs Magura 9
Felicitari Vasilica, felicitari Ciuchi & Pista in primul rand pentru munca, fiind langa voi am vazut ca nu ati dormit aproape deloc si v-ati luptat pana la final. Felicitari tuturor castigatorilor, felicitari Stefan pentru o organizare de exceptie si pentru masa de final(excelenta caprioara)!! Multumesc Razvan Ulmeanu & Cornel Serbu pentru mentiunea acordata
_________________ Milionar excentric
|
20 Iun 2011, 12:48 |
|
|
Ciuchi
|
Multumim Andrei si mi-a facut o placerea deosebita sa va cunosc pe tine si pe fratele tau Cristi. Baieti de nota 20. Probabil ca o sa ne mai vedem Fir intins in continuare!
_________________ Daniel Ciuchendea Vremurile noastre sunt vremea mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și a dorinței de a avea totul de-a gata.
|
20 Iun 2011, 16:26 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
Andrei, Am impresia ca te lasi de gropi! Bravo!
_________________ Baricada Carp Club
|
20 Iun 2011, 16:52 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
razvan ulmeanu scrie: Andrei, Am impresia ca te lasi de gropi! Bravo! Prima dragoste nu se uita niciodata Razvane Watch me la Trophy 6 gropi in 6 zile
|
20 Iun 2011, 17:24 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Ciuchi scrie: Multumim Andrei si mi-a facut o placerea deosebita sa va cunosc pe tine si pe fratele tau Cristi. Baieti de nota 20. Probabil ca o sa ne mai vedem Fir intins in continuare! Cu siguranta ne vom revedea Fir intins si voua pana atunci!
|
20 Iun 2011, 17:24 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Felicitari castigatorilor si participantilor,Felicitari organizatorilor Stefan si restul teamului,felicitari arbitrilor si nu in ultimul rand Felicitari investitorilor pt frumoasa pista creata.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
20 Iun 2011, 20:01 |
|
|