Raspunde la subiect  [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Lotul National 
Autor Mesaj

Mesaj Re: Lotul National
vali vesa scrie:
Buhac Constantin scrie:
Vali cine te gadila ? :lol: :lol: :lol:
Este si normal sa razi can pescarii nu mai baga mana in buzunarul familiei .

A cui familie? DA, DA, DA, asta chiar este campanie. Da nu prea prinde.

Domnule Vesa,
Dumneavoastră credeți că federația va fi cloaca de până acum? Citiți topicul de mai jos cu mare atenție, pentru că atunci când veți depune actele de aderare va trebui să veniți si cu un dosar cu contracte sportive după modelul următor.
http://frpsc.ro/modele-contracte-de-legitimare/

16 Feb 2012, 09:11

cezar bibu scrie:
M-am abtinut eu ce m-am abtinut, dar hai ca ai reusit sa ma scoti din pepeni, nea Popescule!
In primul rind ,ca dadeai lectii de limba romana, si esti varza la capitolul asta.
Secundo, ca profiti de faptul ca se mai baga in seama cu tine unul, altul, si tot ii dai cu scoli de antrenori in pescuit, cu selectioneri si arbitri scoliti la niste cursuri imaginare...

Fac un apel la toti userii acestui forum, ca si al altor forumuri de pescuit, sa boicoteze orice postare a domnului Popescu Alba printr-o simpla INDIFERENTA ! Pur si simplu, sa nu i se mai raspunda! Poate se muta pe forumul dumnealui, unde va putea sa vorbeasca cu cine vrea si cu cine il mai suporta !

PS. Si apropo, impostorule : chiar daca nu mai sunt asa de implicat in competitii, as putea sa ma duc in orice club de pescuit din tara asta! Crezi ca afilierea la federatia lu' peste ma intereseaza ?

Domnule Bibu,
Constat că folosiți anumite apelative la persoana mea. Precum vedeți, eu mă adresez decent. V-am lezat cu ceva? Așa cum vedeți afirmațiile mele sunt susținute de texte de lege, nu de păreri personale.
Nu este treaba noastră dacă vă interesează sau nu federația. Federația se compune din cluburi sportive și asociații județene, nu din persoane fizice. Dar dacă așa cum spuneați, puteți să vă duceți la orice club din țara asta, condiția este să vă și primească. Nu uitați că pentru a putea să participați la o competiție oficială va trebui să faceți acest lucru:
Legea 69/2000
Art. 13
.................................
(3) Pentru a participa la competitiile sportive oficiale locale sau nationale un sportiv de performanta trebuie sa fie legitimat la un club sportiv.
Atenție, legitimat, nu membru al unui club. Ori legitimațiile sportive sunt emise de federație, la cererea cluburilor.
Cine spunea că 13 este cu ghinion?
PS Apelul pe care îl faceți la useri, ar putea începe chiar cu dumneavoastră. Eu nu m-am adresat nimănui, ci doar am răspuns la anumite întrebări. Este ceva în neregulă? Considerați că pescarii trebuie să nu cunoască aceste lucruri? Pe această necunoaștere au putut fi jecmăniți până acum. Vă deranjază dacă se schimbă regulile?

16 Feb 2012, 09:24
MODERATOR
MODERATOR

cezar bibu scrie:
M-am abtinut eu ce m-am abtinut, dar hai ca ai reusit sa ma scoti din pepeni, nea Popescule!
In primul rind ,ca dadeai lectii de limba romana, si esti varza la capitolul asta.
Secundo, ca profiti de faptul ca se mai baga in seama cu tine unul, altul, si tot ii dai cu scoli de antrenori in pescuit, cu selectioneri si arbitri scoliti la niste cursuri imaginare...

Fac un apel la toti userii acestui forum, ca si al altor forumuri de pescuit, sa boicoteze orice postare a domnului Popescu Alba printr-o simpla INDIFERENTA ! Pur si simplu, sa nu i se mai raspunda! Poate se muta pe forumul dumnealui, unde va putea sa vorbeasca cu cine vrea si cu cine il mai suporta !

PS. Si apropo, impostorule : chiar daca nu mai sunt asa de implicat in competitii, as putea sa ma duc in orice club de pescuit din tara asta! Crezi ca afilierea la federatia lu' peste ma intereseaza ?

Sustin cele spuse de Dl Bibu si rog un Moderator sa posteze un voting pt banarea Dl Popescu

16 Feb 2012, 11:48

Eu am propus cu mult timp in urma banarea D-lui Popescu, votez si acum pentru.

Din punctul meu de vedere toata aceasta garagatie a dansului pe forumuri are doar scopul de a atrage eventuali pescari oportunisti in actiunea dansului, sa nu-i dam aceasta posibilitate.

16 Feb 2012, 12:10

Constitutia Romaniei

''ARTICOLUL 30 - Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisa.
(3) Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii.
(4) Nici o publicatie nu poate fi suprimata.
(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) Raspunderea civila pentru informatia sau pentru creatia adusa la cunostinta publica revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestarii artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii. Delictele de presa se stabilesc prin lege.''

P.S- eu personal cred ca domnul Popescu isi face singur rau si nu face altceva decat sa isi indeparteze posibili pescari care mai credeau intr-o schimbare .

16 Feb 2012, 12:36

Mulțumesc pentru grijă dl. Marian Constantin. Nu vă faceți griji în ceea ce privește persoana mea, întrucât aici îmi exprim punctele de vedere personale, având ca scop prezentarea unei situații de fapt. Federația nu înseamnă Popescu, ci este o formă de reprezentare a cluburilor sportive pentru a reprezenta pescuitul sportiv din România. Faptul că am fost ales președinte al ei, este pentru că am prezentat un proiect serios (și legal) privind organizarea și administrarea pescuitului sportiv. Faptul că am și finanțat din bani proprii, acest proiect ar trebui să dea de gândit celor care aduc critici acestui proiect. Nu mă interesează și nu dau nici o valoare celor care mă critică, atâta timp cât o fac din afara federației. Țin cont doar de părerile celor care decid în această federație. Pescarii trebuie să fie conștienți de faptul că această formă de organizare este una de tip privat și că atâta timp cât aduc critici de pe margine sunt nerelevante.
Vă aștept la afiliere cu clubul dumneavoastră, care pare o construcție serioasă. Este o părere personală.

16 Feb 2012, 12:52

hahahahahahahahahahahahahaha

unde dai si de unde sare iepurele
cine se scoala de dimineata cade singur in ea

16 Feb 2012, 12:55

tibi_m scrie:
hahahahahahahahahahahahahaha

unde dai si de unde sare iepurele
cine se scoala de dimineata cade singur in ea

E un pic invers. Cine sapă groapa unuia, departe ajunge, iar cine se scoală de dimineață cade în ea. Parcă ai zis că nu te mai interesează persoana mea, dar văd că mă monitorizezi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

16 Feb 2012, 13:01

Dimpotriva.
Abia acum incepe sa ma intereseze. Acum cand consider ca e deja nociva. Cand obstinatia cu care te insinuezi in toate spatiile in care nu esti dorit in incercarea de a invenina cu MINCIUNI si DEZINFORMARI te aseamana cu un virus cu un bacil. Acum sunt interesat de gasirea unui vaccin. Organismele sanatoase au inceput sa gaseasca forme de aparare. Interzicerea accesului este unul dintre ele. Afirmi mereu ca nu te intereseaza pescarii ci numai cluburile. Dar nu te adresezi cluburilor, ci exasperezi pescarii pe forumurile lor in toate subiectele. Daca ai ramane pe site-ul asazisei federatii, nimeni nu ar avea nimic cu tine. Relationeaza cu cluburile la nivel de conducere. Dar nu ne mai polua forumurile cu prezenta ta. Doar in topicurile de la vanzari nu ai aparut inca. Dar ma astept sa apari si acolo sa spui ca BBLC-ul se poate vinde doar cu aviz de la federatie conform directivei 14 art.2 alin B din regulamentul de ordine interioara al federatiei debucatarie de la Alba. Spui ca nu te intereseaza decat criticile din interiorul federatiei. Atunci ce cauti aici, pe site-uri care nu sunt ale federatiei?
Am fost sunt si voi fi intotdeauna pentru dialog si pentru libera exprimare. Dar dialogul inseamna o comunicare coeerenta si corecta nu una bazata pe minciuna, amenintare si defaimare asa cum prost ai fost sfatuit sa procedezi.

P.S. Nu te autoflata. nu te monitorizeaza nimeni, ii raspundeam lui Marian

16 Feb 2012, 13:37

Dacă citeați postarea dl. Ulmeanu, ați fi reținut, dacă nu a-ți fi orbit de ură, faptul că postările pe care le fac sunt decente și în concordanță cu regulamentul forumului. Las la o parte jignirile pe care le-am primit de la diverși useri, întrucât consider că subiectele pe care le-am propus trebuie dezbătute, în ciuda răutăților unor frustrați. La dumneavoastră aceste poziții sunt inadmisibile, atâta timp cât sunteți formator de opinie (prin emisiunea pe care o tutelați) și ar trebui să respectați o minimă deontologie profesională. Refuz să cred că răutățile pe care le spuneți se datorează educației, ci doar unei doze de subiectivism nejustificat.
PS Ați putea nominaliza ceva postări prin care am dezinformat, mințit, amenințat și defăimat pe cineva? Dacă nu vă cad bine postările mele, aveți posibilitatea activării funcției IGNORE a acestui forum. Apelați la ea. Se pare că sunt mulți care consideră corect ce postez eu. Mai mulți decât cei care nu sunt de acord și nu puteți să vorbiți în numele lor.

16 Feb 2012, 13:45

Acum ceva ani aveam in Cluj un primar extrem de popular si controversat, D-l Funar.
Fiecare incercare de demitere era sortita esecului, omul azi vopsea o banca in tricolor, maine punea un drapel...nu e nevoie sa intru in amanunte, cunoasteti cu toti, in fiecare sondaj statea bine.
La un moment dat oamenii din presa si-au dat seama ca de fapt ei il fac celebru , prin mediatizarea excesiva a acestor actiuni, nimeni nu vorbea de firmele private ce fugeau din Cluj, toti se hilizeau de actiunile lui, facea omu rating.
S-a adunat toata presa locala si au hotarat sa ignore cu desavarsire personajul, nici o stire despre el , parca nu exista.
Rezultatul: a coborat repede in sondaje , in primele alegeri a fost doborat de Boc, dar cu Boc alta poveste. :)
In ceva luni dupa alegeri si actiunea presei rar se mai auzea de vajnicul primar de Cluj, D-l Funar.

Ignorarea e o arma redutabila, trebuie doar ochit bine momentul in care ea trebuie folosita.

16 Feb 2012, 13:55

Acum e cam târziu. Fie că vă place sau nu, federația a fost constituită. Confundați marfa cu ambalajul. Chiar nu înțelegeți că federația este o chestiune privată și cei care au nevoie de ea sunt pescarii sportivi și nu invers? Federația nu face decât să-i protejeze în relația cu cluburile, care acum, fie că vă place sau nu, sunt SRL-uri mascate, nu structuri sportive autentice.

16 Feb 2012, 14:16

popescu stefan scrie:
PS Ați putea nominaliza ceva postări prin care am dezinformat, mințit, amenințat și defăimat pe cineva?

Imi e tare lene dar...hai sa iti dau repede cateva exemple fara sa caut prea mult in urma:

Minciuni -Dezinformari.
Ai afirmat ca federatia trimite lotul la CM.- MINCIUNA.
Ai afirmat ce federatia organizeaza CM - MINCIUNA
Ai afirmat ca esti legal constituit in baza unui aviz al ANST- MINCIUNA , ANST ti-a retras avizul
Ai afirmat ca deti CIS. MINCIUNA - federatia nu are CIS.
O sa spui ca toate astea o sa fie in viitor. Ok cand o sa fie o sa fie relitate. acum nimic nu e real.

Defaimari:

Pe Gabi Sandu nu-l recomanda nimic. El nici nu este pescar sportiv, atâta timp cât cooperativa sa (Planet carp) nu este înregistrata ca structura sportiva ?i nu de?ine CIS. Eu i-am atras aten?ia de multa vreme asupra acestui aspect ?i probabil a crezut ca glumesc. E o vorba care circula demult prin în?elepciunea populara, care zice cam a?a: Domnia ?i prostia se platesc. Ramâne sa traga singur concluziile. Nu ?tiu cum se va justifica în fa?a membrilor. Unii chiar aveau calita?i.

Pescarii de competiție sunt doar cei afiliați la federație. Restul pescuiesc de plăcere. Nu intră în sfera noastră de interes nimeni din afara federației. Sunt convins că 95% din pescarii care doresc să facă performanță au priceput acest lucru și se vor comporta ca atare. Deja cluburile care priceput din ce parte bate vântul au solicitat afilierea la federație. Restul pot să se producă pe forumuri.
PS Am oricând curajul să particip la o competiție. Majoritatea pescarilor sunt oameni serioși și cu IQ ridicat. Excepțiile nu fac decât să confirme regula.

De unde ai tras concluzia ca vreau sa ma integrez in comunitatea voastra? Narcisimul de care dati dovada va face incompatibili cu obiectivele federatiei. Habar nu aveti ce inseamna sportul de performanta. Sunt pline cimitirele cu oameni de neinlocuit. Cineva trebuia sa va puna cu picioarele pe pamant.

Amenintari:

Vlădeanu nu s-a prezentat. Părerea mea este că trage de timp. Oricum nu v-a apuca să înceapă Campinatul Național de crap - Marcă înregistrată. Am făcut o socoteala simplă. Excedentul rezultat (taxe-premii) era de 66.500 lei. Păcat de cei care cotizează, întrucât în caz de dizolvare banii nu se restituie.
Cât privește pe Orhei, o să fac o sesizare la ANAF să vadă ce și cum cu taxele de la Cupa RIG SERVICE. RIG SERVICE repară vapoare, nu este structură sportivă. După cum vezi, nu mă ascund. O fac public. Să nu zică nimeni că nu a știut.

Nu uitați că federația este persoană juridică de drept privat. Să vă intre bine în cap acest lucru.

Nu stau sa caut acum si alte exemple, dar sunt sute.

16 Feb 2012, 14:32

popescu stefan scrie:
Acum e cam târziu. Fie că vă place sau nu, federația a fost constituită. Confundați marfa cu ambalajul. Chiar nu înțelegeți că federația este o chestiune privată și cei care au nevoie de ea sunt pescarii sportivi și nu invers? Federația nu face decât să-i protejeze în relația cu cluburile, care acum, fie că vă place sau nu, sunt SRL-uri mascate, nu structuri sportive autentice.

MINCIUNA

Poti arata actele doveditoare de constituire si de functionare legala? Avizul ANST, CIS-ul

16 Feb 2012, 14:36

Da. Vezi Registrul persoanelor juridice non profit de pe http://www.just.ro
Deontologule,
Trâmbițezi acte pe care federația să ți le posteze, dar în deontologia ta, le-ai cerut și la AGVPSR? Ia vezi ce CIS are AGVPSR?
http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files ... 022012.pdf
poz. 319 :lol: :lol: :lol: :lol:

Continuă. Forumul are nevoie de un penibil. Învață un pic termenii juridici și apoi începe să te produci.

Vezi și celelalte federațiile sportive. Oare ce caută acolo?
Bineînțeles că habar nu aveai că federațiile sportive se înscriu în Registrul național ONG. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

16 Feb 2012, 14:41

nu le-am cerut agvps-ului nu le-am cerut asociatiei alcoolicilor anonimi, nu le-am cerut asociatei femeilor abuzate, nu le-am cerut niciunei organizatii din tara asta.
De ce?
Pentru ca niciuna nu s-a insinuat intre noi cu minciuni si dezinformari.
Daca ramaneai in camaruta aia din Alba unde ai cluburi, federatii si firme nu te intreba nimeni nimic.
Nu noi am venit peste tine sa te intrebam ceva. Tu te-ai bagat in viata noastra.

Deci ceea ce afirmi in rezumat e cam asa:
Recunosc ca sunt mincinos si ilegal, dar si AGVPS e ilegal.

Foarte foarte tare.

Apropos: pune mana pe un DEX si cauta cuvintele pe care le folosesti. Vei constata ca "deontolog" nu exista.
Daca tot te uiti la Mircea Badea, incearca sa discerni realitatea de divertisment.

Ultima oara modificat de tibi_m pe 16 Feb 2012, 14:56, modificat 1 data in total.

16 Feb 2012, 14:48

Nu ar fi rău dacă ai vedea cămăruțele in care stau federațiile sporturilor olimpice. Fă o vizită pe Vasile Conta nr. 16. Pe lângă alea, sediul FRPS este lux. :lol: :lol: :lol:
Apropo, cand am intrat eu pe acest forum, tu încă nu știai că există.

16 Feb 2012, 14:53

popescu stefan scrie:

Continuă. Forumul are nevoie de un penibil. Învață un pic termenii juridici și apoi începe să te produci.

Nu sunt deacord. A avut destul parte de tine. Forumul si-a luat portia de penibil pentru 10 ani. E cazul sa revenim la normalitatea de dinainte de aparitia ta. De aceea voi vota si eu pentru interzicerea accesului tau aici.

16 Feb 2012, 14:59

Votează! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oare de ce am impresia că te comporți ca un copil căruia i-a luat cineva jucăria?

16 Feb 2012, 15:43

Val scrie:
Nea Popescule , dar matale si muncesti bre pe undeva ??? De unde ai timp sa scrii mereu si mereu , la vreo 2-3 Forumuri ???

Eu dau de lucru la alții. Și le plătesc salarii.

16 Feb 2012, 15:44
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 185 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul