|
Acum este 29 Noi 2024, 02:01
|
Curat-Murdar ... spalarea la fata partea II
Autor |
Mesaj |
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
Re: Curat-Murdar ... spalarea la fata partea II
comisie mare azi la Corbu,dar si la Sarulesti
_________________ Baricada Carp Club
|
05 Dec 2011, 14:31 |
|
|
curatmurdar
|
Lasa dooomnu Dan ca aflam diseara la Radio lu Domnu Tibi direct din gura lu domnu Oana cum e vremea pe balta si ce fac rachitorii in perioada asta. Parol ca diseara dau un telefon in direct ca am niste neclaritati si nemultumiri la adresa lu Darvari. Ultima oara cand am ajuns pe balta nu m-au lasat paznicii sa plec cu cei 10 crapi pe care i-am prins in 2 ore
_________________ Fieldtester 'Academia Catavencu' Colaborator 'Urzica' Key Account Manager 'cimitirul Vesel de la Săpânţa' Un șut în coaie ar însemna un pas înainte Catavencii Viata e ca firul de par din cur...scurta si plina de rahat ! Dinescu
|
05 Dec 2011, 14:58 |
|
|
curatmurdar
|
Cine fura? Fisiere atasate:
you-know-who.jpg [ 209.37 KiB | Vizualizat de 7548 ori ]
_________________ Fieldtester 'Academia Catavencu' Colaborator 'Urzica' Key Account Manager 'cimitirul Vesel de la Săpânţa' Un șut în coaie ar însemna un pas înainte Catavencii Viata e ca firul de par din cur...scurta si plina de rahat ! Dinescu
|
05 Dec 2011, 17:43 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
curatmurdar scrie: Patron de balta de CN Sustine sus si tare Ca daca apa statea bine Nextgen n'ar fi la mondiale.
Probe de lucru se tot strang Cu declaratii de la verzi Pazeste-te dom presedinte Ca vin din spate cu dovezi !!!
|
06 Dec 2011, 21:49 |
|
|
kyra
|
asteptam dovezile inregistrari,declarati,si ce or mai fii ,si asteptam ,si asteptam ,si asteptam s.a.m.d
|
06 Dec 2011, 22:20 |
|
|
curatmurdar
|
|
06 Dec 2011, 22:22 |
|
|
curatmurdar
|
kyra scrie: asteptam dovezile inregistrari,declarati,si ce or mai fii ,si asteptam ,si asteptam ,si asteptam s.a.m.d Asteapta tinere, deocamdata eu n-am acuzat pe nimeni, am scris doar niste poezii. E ceva deranjant la ele? Te simti sub lupa?...rabdare, stati la coada, vine si vremea voastra.
|
06 Dec 2011, 22:30 |
|
|
vali vesa
Membru din: 05 Mar 2011, 00:27 Mesaje: 258 Localitate: Constanta
|
Eu nu am stiut. Poate i-au dat in judecata in nume propriu. Si pe ce motiv???
_________________ https://www.facebook.com/club.ovidius
|
06 Dec 2011, 22:33 |
|
|
curatmurdar
|
I-au dat in judecata pentru ca achizitionasera bilete si au dorit sa le revendice dupa ce pariul CN a fost anulat, in urma aflarii vestii ca unii dintre organizatori sunt direct implicati in eveniment. Inca nu stiu suma exacta ceruta, dar voi afla. ...banuiesc ca in nume personal pentru ca mai mult ca sigur doreau impartirea castigului in 2 nu in 15... DAR cred ca nu mai conteaza asta nu Domnule Comandant ? ...asta asa sa stim si noi cu cine votam ...desi pare o gogoreatza de-a mea sa stiti ca de data asta nu e, iar poza cu Grinch-ul de mai sus parca se adevereste... vou cine v-a furat Craciunul?
|
06 Dec 2011, 22:48 |
|
|
popescu stefan
|
Nu ar strica să dai o geană și asupra decontării activităților de arbitraj. O să găsești lucruri interesante.
|
07 Dec 2011, 09:42 |
|
|
curatmurdar
|
Domlule 'Escu-Lap va sunt dator cu un reply ca nu cumva sa credeti ca v-am uitat popescu stefan scrie: Mă văd silit să te contrazic; sunt în zodia Fecioarei, nu berbec. Daca as fi malitios as spune ca nu v-ati nascut cand trebuia..ca si perioada in an, dar nu sunt Cât privește diplomația, cred că vremea ei a trecut. Părerea mea este că suntem deja în fața unui fapt împlinit. Diplomația nu a avut efect, fiind aplicată anterior constituirii federației, când orice club sportiv a fost invitat, era binevenit la constituire și avea drepturi depline. Mă refer la acele cluburi sportive cu acte în regulă, întrucât cred că nu știi că jumătate din cluburile de pe piață nu sunt înregistrate în registrul sportiv, deci nu pot să se afilieze federației.Din păcate s-a mers pe stilul smuls, pe românește fă-o tu afiliaz-o la CIPS și după aceea, ca un gest de mărinimie, venim noi și ne afiliem ca să dăm greutate federației. Greutatea federației era dacă toate cluburile de pescuit sportiv veneau la constituire și se înființa o federație puternică, menită să închidă gura tuturor. Din păcate (părerea mea) au primat interesele personale în fața celor de interes general, asta numai în detrimentul pescuitului sportiv. Spun asta având în vedere precedentul din anul 2008, când federația care avusese deja adunarea constitutivă a fost băgată la sertar.Dupa capul meu, faptul ca cluburile nu s-au apropiat, trebuia sa va puna pe ganduri si nu pe telefoane si forumuri. De asemenea, inceputurile dumneavoastra au fost destul de incerte, "finantele", care il "doare" cel mai tare pe roman nu au fost achitate pe la niste concursuri, certurile incepute pe rapitori .ro intre Presedintele federatiei si "plebea" de rand, nu dau bine, populist vorbind.. si altele, toate au marit pata de umbra care va inconjoara in acest moment. Ca impresie personala va spun cu parere de rau si sincer ca nici in viitor nu veti avea succes prin acest mod haotic de lucru, chiar daca Federatia a intrat sau va intra pe fagasul normal si ar disparea si agvps si ce structura mai doriti dumneavoastra. Chiar si faptul minor ca va pierdeti foarte mult timp pe forumuri mie personal- doar un simplu observator a ceea ce se intampla in fenomen - mi se pare o problema grava de management. Spre exemplu in acest moment aveti un discurs foarte serios cu o clona ...what the fuck ??, prioritatile dumneavoastra sunt altele Domnule Popescu... C ât privește federația pe care plastic ai asemănat-o cu o mașină de curse, are tot cei trebuie. O simplă vizionare a site-ului federației te va convinge de acest lucru. Are comisii tehnice, juridice, de competiții, etc. Federația nu are timp de pierdut. Următorul pas pe care federația îl va face, după rezolvarea ultimelor probleme administrative, este să publice calendarul competițional și să invite cluburile membre să-și înscrie echipele de competiții pe fiecare probă sportivă. O să rămâi surprins când o să constați că pescuitul sportiv la crap este o câtime a activității federației. Trenul se va pune în mișcare în primăvară. Cine nu va fi urcat în el, va rămâne pe peron. Indiferent cum îl cheamă. Sportul se face pe teren, nu în tribună. Plec de la principiul că sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit.PS Când merg la pescuit prefer să consult un solunar. Pescarul are un păcat primordial; fiecare are impresia că adevărul este un bun personal. Îți dai seama câte adevăruri ar trebui analizate? Din cauza aceasta federația a pierdut 20 de ani, greu de recuperat. Prin comparație faceți o paraleă cu Ungaria. O să rămâneți surprins câte se puteau face în 20 de ani. Domnule Escu-Lap si bulgarii mai au un pic si ne depasesc da ungurii ???... PS: Va implor sa nu mai trimiteti oameni pe site-ul Federatiei, deoarece acesta arata jenant pentru ce ar trebui sa fie. Daca tot aveti atata energie va sugerez sa invatati wordpress, sunt sigur ca in 2 saptamani, la incapatanarea dumneavoastra, faceti o lucrare mult mai buna decat ce este in acest moment acolo....sunt mici detalii care ne fac viata mai frumoasa... Daca aveti nevoie de consultanta macro, clona mea va sta la dispozitie
|
07 Dec 2011, 10:31 |
|
|
curatmurdar
|
popescu stefan scrie: Nu ar strica să dai o geană și asupra decontării activităților de arbitraj. O să găsești lucruri interesante. Eu as baga si chiar imi si bagai okiu otira, dar mi-i frica de faptul ca lumea a inteles deja mesagiul meu si iote ca nimeni nu reactioneaza, sau comoditatea si lenea de a face ceva primeaza. Eu oricum scriu in continuare si mai arunc una alta dar.... sincer... Apropos de aruncat ...stiati ca clubul Senzor pe undeva prin februarie-martie ac. a cerut inregistrarea Federatiei catre ANST?
|
07 Dec 2011, 10:45 |
|
|
popescu stefan
|
Incorect. Premiile respective s-au plăti, mai târziu, dar s-au plătit. Și s-au plătit din banii federației nu din căciula în care se adună acum sumele care se vehiculează pe anumite site-uri provenite din taxele particpanților. Faptul că anumite cluburi nu s-au apropiat de federație nu este din cauză că președintele federației apare pe forumuri, ci din motive mult mai pământești. Majoritatea sunt cluburi doar cu numele, fiind, după mine, asocieri de prieteni cu pasiuni comune, nu structuri sportive autentice capabile să-și susțină, din surse proprii, activitatea competițională. Ele sunt în fapt niște Vlădeni mai mici, care se bazează tot pe banul din buzunarul pescarului. Nu este greu de constatat dacă se verifică bilanțurile contabile afișate pe http://www.mfinante.ro. Însăși migrația pescarilor din club în club (lăsând la o parte faptul că jumatate din cluburi nu sunt înregistrate în registrul sportiv) denotă haosul în care se desfășoară activitatea acestora. Federația nu a făcut altceva decât să creeze cadrul legal de organizare a pescuitului sportiv. Restul depinde de cluburi. Alea adevărate, nu orice asociere făcută doar pentru că sună bine. PS Vă asigur că știu ce am de făcut pentru ca federația să funcționeze normal. Cât despre web site-ul federației, aștept o propunere concretă.
|
07 Dec 2011, 10:54 |
|
|
popescu stefan
|
curatmurdar scrie: popescu stefan scrie: Nu ar strica să dai o geană și asupra decontării activităților de arbitraj. O să găsești lucruri interesante. Eu as baga si chiar imi si bagai okiu otira, dar mi-i frica de faptul ca lumea a inteles deja mesagiul meu si iote ca nimeni nu reactioneaza, sau comoditatea si lenea de a face ceva primeaza. Eu oricum scriu in continuare si mai arunc una alta dar.... sincer... Apropos de aruncat ...stiati ca clubul Senzor pe undeva prin februarie-martie ac. a cerut inregistrarea Federatiei catre ANST? E posibil ca Clubul Senzor să fi cerut așa ceva. A mai făcut-o și în urmă cu ceva ani. Ghinionul lor este unul esențial; necunoașterea legii. Ști ce spune legea? „Înscrierea structurilor sportive în Registrul sportiv, se face în ordinea solicitării”. Ori cum federații sportive nu se pot înființa decât câte una pe ramura de sport, cererea formulată de Senzor a fost tardivă. Locul fusese ocupat. Ce nu se știe, este că la cererea respectivă nu se atașază o halbă cu bere, ci actele prevăzute de lege. Adică: act constitutiv și statut legalizat de notar, dovada de sediu, dovada de patrimoniu, avizul Secretariatului General al Guvernului, Lista cluburilor membre și lista cu practicanții, etc. Dacă te duci ca la taraba, normal că nu te bagă nimeni în seamă. PS Ca să înregistrezi o federație, trebuie întâi să o constitui. Asta înseamnă o Hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, Certificat de înregistrare in RNONG, etc. Vezi că sunt bune și cunoștințele legislative?
|
07 Dec 2011, 11:03 |
|
|
popescu stefan
|
Și ca să te și distrezi un pic, răspunsul la cererea Senzor a fost ceva de genul: Federația este a fost avizată de ANST și este constituită deja. Nu se mai poate aviza înființarea altei federații. Adresați-vă celor de la Alba Iulia pentru afiliere. PS Puteau eventual să facă un recurs la Tribunalul Alba pentru a mai tergiversa câte ceva, cum se încearcă acum cu anularea avizului de constituire. Lucruri inutile și care îi umplu de ridicol pe cei care le fac.
|
07 Dec 2011, 11:26 |
|
|
laurentiu azuga
|
Oana Victor se poate apara si va poate raspunde daca a spus ceva despre domnia dumneavaostra/puteti sa-l sunati la numarul de telefon 0744630266./ cert este un singur lucru.foarte multi useri care foloseau chatul faceau referiri interesante la o anumita marca de masina ,Dacia /papuc/ alba /plina cu ..spuneau ei CRAP si asta se mananca /ce iures sa mai faci? cind esti de REMAT? apropo, ce ai facut la Uzlina-?.../nici macar de poze nu mai esti bun spuneau organizatorii ca te-ai prezentat gol la stiuca esti maine prezent la emisiune?...
|
11 Dec 2011, 17:53 |
|
|
curatmurdar
|
ooo..bine ati revenit Domnu Val, adevaru' ca ma cam plictisisem cu Domnu Escu-Lap pe aici de unul singur, dansul numa lege stie, iar de plecat urechea la un biet pescar, nu-i sta in caracter. De asemenea tin sa iti multumesc pentru apelativul cu care mi te adresashi...se vede ca ti-a priit sedearea la otzomani Legat de radioul lu domnu Tibi si invitatul dansului nu prea am ce sa zic, s-au zis alea care trebuiau zise si pe care le stie toata lumea, mai inspirate de la mine, mai soptite de la altii...s-a zis bine, una peste alta, dar fara efect, imunitatea unor anumite persoane e inca crescuta. Iures s-a dorit intotdeauna, asta atrage atentia asupra fenomenului, politica asta a fost adoptata de pionierii You know who si varu Mateiutz Vlaguianu, apropos acum dupa plecare lui Voldemort de la conducerea pvtv ca asa am inteles ca s-a intamplat, crezi ca verii se vor impaca? Il salut cu aceasta ocazie si pe fanul meu infocat, marele Cezar Bibu, care in loc sa aiba grija de stranepoti , il intereseaza cine si ce mananc eu la pranz si dimineata si il suna pe Ulmeanu sa-i spuna prostii la telefon ...il invit la dialog si pe dansul ca intre prieteni ( PS: mai am sa-l aduc pe Barba Alba _Rosioru, sa dau si de Serbu ca nu's unde s-a ascuns si facem echipa de soc) hosgeldiniz musiu Val cum se zice pe la noi prin Oltenia, ce ne povestesti de la turci?
|
11 Dec 2011, 19:20 |
|
|
curatmurdar
|
Val scrie: Iar daca cineva nu se si semneaza nu ma simt dator sa raspund la toate clonele .... cu exceptia lui Curat - Murdar ...))))) Asa domnu Val pune-i la colt, mama lor de clone )... Dragi clone from all over the wwworld ...am exclusivitate
|
11 Dec 2011, 19:22 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Val ai avut timp sa mergi si la vanatoare in Turcia ? Am inteles ca sunt firme care organizeaza vanatori frumoase la porci . Ce mai stii de la AGVPS date .taxe ?
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
11 Dec 2011, 20:01 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
@Val te rog sa iei in serios invitatia de a merge impreuna la Chellenge Week Haromfa 2012.prin aprilie-o saptamina , un super concurs pescuit la crap. cine s-a luat de Cezar?.... ce crezi, ceasul si tabloul sunt bine?...sa nu se foloseasca altii de bunatatea ta.ar fi pacat @Costica,tu mergi? si daca da. cu cine?....pentru ca nea Victor Oana nu poate veni
|
11 Dec 2011, 20:15 |
|
|