|
Acum este 25 Noi 2024, 11:30
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
laurentiu azuga
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
@Joaca Bine Mirel fac un apel rugaminte, de a nu incerca sa-l indepartezi pe dl Popescu de pe acest forum.
|
16 Mar 2011, 16:21 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
laurentiu azuga scrie: @Joaca Bine Mirel fac un apel rugaminte, de a nu incerca sa-l indepartezi pe dl Popescu de pe acest forum. Rabdarea are si ia limitele ei,Popescule te somez sa dai bani pescarilor.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
16 Mar 2011, 16:59 |
|
|
turcu ionel
|
popescu stefan a scris: Cateva exemple din obligatiile cluburilor: - sa asigure echipamentul de competitie si echipamentul sportivilor; - sa asigure conditiile de antrenament si cantonamentele sportivilor; - sa asigure asistenta medicala permanenta pentru sportivi; - sa asigure participarea la competitiile oficiale, etc.
oriunde la alte discipline sportive sunt lucruri normale
|
17 Mar 2011, 16:44 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
popescu stefan scrie: Incepi sa devii jalnic. Interesant cum treci la apelative cand nu ai argumente.. Jalnic este altceva: sa strangi bani de taxa concurs de la pescari si sa le dai promisiuni(sau tepe) in loc de premii. Din cauza asta nu o sa ai credibilitate in veci!
_________________ Baricada Carp Club
|
17 Mar 2011, 17:36 |
|
|
vali vesa
Membru din: 05 Mar 2011, 00:27 Mesaje: 258 Localitate: Constanta
|
popescu stefan scrie: ...Intr-o discutie cu dl. Vesa, a recunoscut ca nici clubul dumnelui nu indeplineste conditiile de afiliere... Corect, asa este. Si am mai spus ceva. Ca, parerea mea este ca nici un club fondator al federatiei de Alba nu indeplineste conditiile DRACONICE cerute cluburilor pentru afiliere. Sincer, visezi frumos. Dar pescuitul se va duce de rapa... Pot sa pun pariu.
_________________ https://www.facebook.com/club.ovidius
|
17 Mar 2011, 20:45 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
vali vesa scrie: popescu stefan scrie: ...Intr-o discutie cu dl. Vesa, a recunoscut ca nici clubul dumnelui nu indeplineste conditiile de afiliere... Corect, asa este. Si am mai spus ceva. Ca, parerea mea este ca nici un club fondator al federatiei de Alba nu indeplineste conditiile DRACONICE cerute cluburilor pentru afiliere. Sincer, visezi frumos. Dar pescuitul se va duce de rapa... Pot sa pun pariu. @ pescuitul de competitie, concursurile in general s-au dus de mult. acum se practica "cotizantii cu bani" si deja celebra vorba " sa ne pisham pe ei " se practica muia pe fata si uneori prin ziare cind nu mai poti , ceri exclusivitate pe balti cind nu mai ai de unde aduna, o dai in provocari ,gen"daca esti tare" deci asa cum reiese, pescuitul nu se mai duce de rapa ....la-ti futut legal si acum e mort .
|
17 Mar 2011, 21:31 |
|
|
vali vesa
|
DCC Chiar nu inteleg care-i treaba ta cu mine. Te-am intrebat ceva? Incercam sa discut cu Dl Popescu nu cu tine, daca n-ai inteles... Daca tot nu mai exista pescuit de ce nu te lasi frate??? Uzoooooo... Yamas...
|
18 Mar 2011, 01:39 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Vali Vesa, In momentul in care faci afirmatii si ti se cer lamuriri, e barbateste sa raspunzi. Asta legat de o demisie de a mea si de niste afirmatii ce iti apartineau(pe liga). On topic acum: DCC a postat pe aceasi linie cu tine in ceea ce priveste continutul.Putit diferit insa, pentru ca lucrurile se vad altfel. Ca dovada, in sprijinul afirmatiilor mele, a se vedea bugetul pentru anul asta al CN-ului. O vorba veche din popor spune ca atunci cand stai in cloaca te mananca porcii!
|
18 Mar 2011, 02:46 |
|
|
popescu stefan
|
razvan ulmeanu scrie: popescu stefan scrie: Incepi sa devii jalnic. Interesant cum treci la apelative cand nu ai argumente.. Jalnic este altceva: sa strangi bani de taxa concurs de la pescari si sa le dai promisiuni(sau tepe) in loc de premii. Din cauza asta nu o sa ai credibilitate in veci! Taxa de concurs = 22 echipex100 lei= 2.200 lei Taxa de balta= 10.000 achitata de FNPSR Premii = 13.000 lei Incasari = 2.200 Cheltuieli = 23.000 lei Sa spuna participantii daca nu a fost asa. Si oricare alt concurent care a mai concurat cu asa taxa, la orice alt concurs. Din taxa nici macar balta nu s-a platit. Unde este jecmaneala sportivilor?
|
18 Mar 2011, 08:51 |
|
|
vali vesa
|
Razvan, Pe mine nu ma intereseaza bugetul. Nu-l fac eu, nu raspund pentru el. Ma va interesa in momentul cand va trebui sa raspund pentru el. Si referitor la postarea de pe liga: daca tot te intereseaza bugetul apcr de ce n-ai ramas cenzor? Chiar aveai posibilitatea sa ceri acte, sa verifici daca se fura sau nu. Daca te-ai retras, banuiesc ca ori: 1. ti-ai dat seama la la apcr nu se fura si in cazul asta nu mai avea rost sa ramai 2. n-ai sange (asa am zis pe liga???) Si pentru ultima ta propozitie: merci, e valabil si pentru tine (din pacate). O zi buna PS Uzooooo....
|
18 Mar 2011, 09:49 |
|
|
popescu stefan
|
Ca initiator al acestui topic, rog un moderator sa-l inchida, intrucat infiintarea federatiei nu mai este de actualitate. Federatia a fost infiintata si inregistrata. Multumesc.
|
18 Mar 2011, 10:44 |
|
|
sofian stefan
|
ar fi foarte interesant de vazut daca in Turcia si Grecia exista federatie de pescuit,avind in vedera faptul ca pe aici sunt pescari din aceste doua tari. nu-mi propun sa schimb eu ceva ,dar toate sporturile au o federatie chiar si la noi in tara si va spun ca 12-14 %din populatia tarii practica pescuitul sub o forma sau alta. o sa-mi permit sa fac o invitatie la dialog pe tema federatiei lui Burak Bora si lui Iorgos
|
18 Mar 2011, 22:17 |
|
|
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
in Turcia , federatie de pescuit nu exista , si nici nu prea este lumea care pescuieste "sportiv" , din diferite motive. pescuitul este o atractie de gen picnic pentru majoritate,deci dpmdv nici nu este nevoie.
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
18 Mar 2011, 22:26 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
vali vesa scrie: Razvan, Pe mine nu ma intereseaza bugetul. Nu-l fac eu, nu raspund pentru el. Ma va interesa in momentul cand va trebui sa raspund pentru el. Si referitor la postarea de pe liga: daca tot te intereseaza bugetul apcr de ce n-ai ramas cenzor? Chiar aveai posibilitatea sa ceri acte, sa verifici daca se fura sau nu. Daca te-ai retras, banuiesc ca ori: 1. ti-ai dat seama la la apcr nu se fura si in cazul asta nu mai avea rost sa ramai 2. n-ai sange (asa am zis pe liga???) Si pentru ultima ta propozitie: merci, e valabil si pentru tine (din pacate). O zi buna PS Uzooooo.... Vali, Ca participant, normal ca ma intereseaza bugetul. Este anormal sa platesc o taxa ce nu are o justificare. Din functia de cenzor m-am retras pe motive foarte simple: nu mai impartaseam aceleasi idei cu marii conducatori APCR. Si pentru ca nu mai am vrut sa fac parte din o asociatie care nu este in regula din punct de vedere juridic, pentru ca nu am mai vrut sa mai stau la aceasi masa cu anumiti oameni ce au un caracter indoielnic. Si nu in ultimul rand, pentru ca nu era corect din partea mea sa fac parte dintr-o asociatie care este total opusa ca scop fata de clubul din care mai nou fac parte. Si ca sa iti aduci aminte de niste afirmatii pe care nu ai mai vrut sa ti le sustii uite o postare a ta de pe liga: Citat: 3 contabilitatea APCR - nu este in atributia mea s-o verific. Cenzorii sunt cei ce verifica actele contabile, dar vad ca deja unul s-a retras... Si-a dat demisia... Asta e, cu sangele...
Lamureste-ma acum ce vroiai sa spui, ca poate sunt in o mare confuzie.
|
18 Mar 2011, 23:09 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Ooooo, Ce discutie frumoasa cu Sacel! Si mai e o discutie frumoasa legat de finala: am refuzat sa paticip la mansa aia, desi inca mai aveam sanse(foarte mici cei drept) impreuna cu partenerul meu sa prindem lotul. Cand am inteles scopul participari, am ales sa fac altceva.
|
19 Mar 2011, 00:41 |
|
|
vali vesa
|
Razvan,
ne lamurim la telefon dupa ce vin acasa
|
19 Mar 2011, 10:14 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Vali, Nu mi se pare normal sa faci afirmatii publice la adresa mea, dupa care sa ma lamuresti telefonic. Toate cele bune.
|
19 Mar 2011, 12:23 |
|
|
vali vesa
|
razvan ulmeanu scrie: Vali, Nu mi se pare normal sa faci afirmatii publice la adresa mea, dupa care sa ma lamuresti telefonic. Toate cele bune. Bine Razvan, continuam aici daca tu asa vrei. Dar tot dupa ce ma intorc acasa. Acum merg la pescuit, la chefal. La Salonic, nu la Ctza Uzooo... Yamas
|
19 Mar 2011, 18:47 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Vali daca Clubul tau adera la Federatie in timp util ai mari sanse sa ocupi functia mult visata !
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
20 Mar 2011, 00:02 |
|
|
vali vesa
|
Buhac Constantin scrie: Vali daca Clubul tau adera la Federatie in timp util ai mari sanse sa ocupi functia mult visata ! Uraaa... asta inseamna ca ma primesti la sindicatul pescarilor profi? Alta functie nu-mi doresc deocamdata. Am multe proiecte incepute pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit. Si din pacate n-am timp pentru toate. Yamas
|
20 Mar 2011, 04:26 |
|
|