|
Acum este 25 Noi 2024, 14:31
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
popescu stefan
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Poti sa vorbesti in numele lui, dar nu in numele lui Valentin. La Alba Iulia lucrurile sunt normale. Nu va fi nici o furtuna, ci o chestiune fireasca care trebuia facuta demult. Daca nu s-a facut, au si pescarii o vina. Probabil cea mai mare. Oricum, cred ca acum lucrurile au intrat pe fagasul normal si de aici inainte totul depinde doar de cei care vor ca pescuitul sportiv sa devina ceea ce trebuie. Adica un sport care sa fie organizat si administrat dupa lege. PS Daca tot ai trecut prin Alba Iulia, puteai sa ma cauti. Aveai ocazia sa vezi ca se intampla este real, nu iluzie. Comisia de competitii a FRPS a lucrat din plin.
|
27 Feb 2011, 13:51 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Cum se intimpla lucruri firesti ca AJVPS nu stie nimic si nici nu da semne ca ar sti ceva. Si ar mai fi un lucru , cum sa aiba lumea pescuitului incredere intr-un om care a escrocat pescari neplatIndule premiile? Dl Selaru spuea ca prindeti avioane si dezinformati oameni.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
27 Feb 2011, 15:12 |
|
|
popescu stefan
|
Cate premii v-a platit Selaru voua? Parca voi ii platiti si cotizatia la CIPS. Premiile alea intarzie pentru ca un sponsor nu si-a respectat termenul de platra a sponsorizarii, nu ca s-au excrocat pescarii. Dupa ce se vor plati, ce mai zici? Si apropo, de ce trebuie dat raportul la AGVPS? Numai niste slugi fac temenele pe Calea Mosilor 128. Selaru sa-si rezolve coteriile cu preluarea patrimoniului de la stat fara sa-l plateasca. Acum ca a inceput tavalugul excrocheriilor, nu stiu pe unde mai scoate camasa. Cu toate plocoanele lui.
|
27 Feb 2011, 18:52 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Domnule AGVPS este o institutie recunoscuta,tu cine esti? Iti raspund tot eu,nimeni,si lasa tonul mai jos cind mi te adresezi.
|
27 Feb 2011, 19:05 |
|
|
popescu stefan
|
Serios? http://217.156.52.49/codfiscal/agentico ... 2015128843Da un click si introdu codul fiscal 2351547 si apasa butonul vizualizati.
|
27 Feb 2011, 19:52 |
|
|
sbs.romania
|
D-le Popescu, cine credeti dv. ca ar bine pentru federatia de pescuit sa fie in frunte???
|
27 Feb 2011, 19:56 |
|
|
popescu stefan
|
sbs.romania scrie: D-le Popescu, cine credeti dv. ca ar bine pentru federatia de pescuit sa fie in frunte??? Cine decide adunarea generala. Asa este statutar si normal. A fi in fruntea unei federatii nu este un merit, ci o uriasa raspundere avand in vedere ca tot sitemul organizatoric trebuie reconstruit din temelii. Pana acum nu s-a inghesuit nimeni.
|
27 Feb 2011, 19:59 |
|
|
turcu ionel
|
sbs.romania scrie: D-le Popescu, cine credeti dv. ca ar bine pentru federatia de pescuit sa fie in frunte??? buna intrebarea. si parerea mea : dl.Nicolae Popovici- banatul dl.Serbu Cornel dl.Ulmeanu Razvan
|
27 Feb 2011, 20:04 |
|
|
Liviu Dragos
|
de acord cu aceasta initiativa,bravo dl Tite dl. Popovici de la Timisoara, dl.Ulmeanu si dl.Serbu oameni integrii, fara a plana suspiciuni asupra lor,niciununul nefiind implicat in proiecte de afacetri in domeniul pescuitului.
|
27 Feb 2011, 20:10 |
|
|
popescu stefan
|
Dl. Nicu Popovici (om remarcabil pe care am avut placerea sa-l conosc) este presedintele unei asociatii (nu al unui club) si nu este membru al federatiei. Din discutiile recente cu el, isi va face si un club de pescuit. Dl. Serbu Cornel - presedinte Clubul pescarilor? am pariat ca vine la Alba Iulia la afiliere. Nu cred ca isi doreste functia. Dl. Razvan Ulmeanu - nu-l cunosc si este in aceeasi situatie cu precedentii. Altceva? PS Interesant cat de repede se gasesc conducatori. Unde au fost cand s-a constituit federatia, pentru ca invitatia la constituire a fost publica?
|
27 Feb 2011, 20:15 |
|
|
Liviu Dragos
|
dl Popescu, au fost doar propuneri,daca va incurcam si dumneavoastra aveti deja structura configurata, va rog sa ma scuzati.dar ar fi bine sa tineti cont de parerea pescarilor.
|
27 Feb 2011, 20:18 |
|
|
popescu stefan
|
Liviu Dragos scrie: dl Popescu, au fost doar propuneri,daca va incurcam si dumneavoastra aveti deja structura configurata, va rog sa ma scuzati.dar ar fi bine sa tineti cont de parerea pescarilor. Perfect de acord. Dar nimeni nu poate candida la o functie daca nu este membru in federatie. Nu stiu daca realizeaza cineva ce forta avea acest demers daca toate cluburile consimteau sa vina membre fondatoare ale federatiei. Din pacate interese meschine pe care le cunoasteti cu totii au facut ca acest lucru sa se petreaca doar din initiativa unui grup care a inteles necesitatea constituirii federatiei si intrarea pescuitului sportiv in legalitate. Si va asigur ca nu a fost un lucru usor. De ce asteapta toti sa se aseze doar la masa pusa? Cred ca imi dai dreptate cel putin sub acest aspect. Unii chiar au facut misto de acest demers, printre care s-au numarat chiar Cornel Serbu si Razvan Ulmeanu.
|
27 Feb 2011, 20:24 |
|
|
popescu stefan
|
de cornelserbu » Sâm Feb 26, 2011 2:12 am
gsg scrie: Poate face o propunere pentru campionatul oficial organizat de Federatia Romana de Pescuit Sportiv, infiintata in conditiile legii si singura abilitata sa desfasoare competitii oficiale pe teritoriul Romaniei.
domnu' popescu, federatia asta de care tot spuneti, este infiintata deja, ca eu intelesesem ca abia ati depus actele ??? ce va face sa credeti ca liga, agvps sau apcr sunt infiintate in afara legii, presupunand ca stiti si dvs. ca in romanica exista mai multe legi nu numai aia pe care ne-o tot "fluturati" pe aici ??? as mai avea o gramada de intrebari despre "federatie", dar imi dau seama ca sunteti un caz patologic si ca-mi veti raspunde masinal ca si pana acum, adica mai pe romaneste, o sa turuiti continuu ca o moara stricata cu aceleasi ineptii... am onoarea, domnule popescu, si va urez succes in organizarea campionatului national de pescuit la crap la care sunt convins ca vor participa cei mai buni pescari din tara, bine-nteles, intr-un univers paralel care va apartine numai dumneavoastra
Cum suna aceasta postare de pe alt forum?
|
27 Feb 2011, 20:39 |
|
|
sofian stefan
|
daca avem nevoie de oameni cu coloana nici dl ORHEI NU TREBUIE OMIS,SERBU,ULMEANU RAZVAN,POPOVICI NICOLAE SI IONITA ANDREI.mai sunt PERSOANE CORECTE SI LA CARPING neaparat trebuiesc luati in calcul si sa faca parte din conducere/
|
27 Feb 2011, 20:40 |
|
|
popescu stefan
|
Cu dl. Orhei am avut numeroase convorbiri telefonice. Rezultatul? LRC s-a afiliat la AGVPSR. Atentie: pescuitul nu incepe si se termina cu disciplina crap. Mai sunt inca 5 discipline. PS Nu stiu ce intelegi prin oameni cu coloana. Aici trebuie oameni competenti. Scopul federatiei nu se reduce la a organiza Campionatul National de pescuit sportiv.
|
27 Feb 2011, 20:43 |
|
|
PITICU COSTEL CC
MEMBRU ONORIFIC
|
dl.Popescu dv cum vedeti schema cadrelor de conducere? dl Mateescu Constantin este ?Tata Nitu este? cluburile ce zic?..
_________________ Baricada Carp Club
|
27 Feb 2011, 20:50 |
|
|
popescu stefan
|
PITICU COSTEL CC scrie: dl.Popescu dv cum vedeti schema cadrelor de conducere? dl Mateescu Constantin este ?Tata Nitu este? cluburile ce zic?.. Cu dl. Nitu si dl. Mateescu am avut discutii preliminare cu privire la implicarea in alcatuirea colectivului de antrenori. Daca consimt sa se implice vor fi in mod sigur antrenorii loturilor nationale. Ramane sa le facem invitatii oficiale in acest sens. Acest lucru se va inatmpla dupa inscrierea in RS la sedinta adunarii generale ce va avea loc probabil la sfarsitul lunii martie cand se va stabili structura de conducere si componenta comisiilor federale.
|
27 Feb 2011, 20:56 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Vad ca nu ne spui nimic concret,este federatie,dece nu org cn 2011? de cine este condusa,cine isi doreste ciolanul federatie ?,ce planuri personale vati facut cu aceasta federatie?
Va fi foarte greu omeni nu mai sunt asa creduli,va va treb mai mult decit o federatie,fara cluburi membre,si multa vrajeala.pt ca daca ti-ai propus sa faci bani pe spatele pescarilor,ai reusit odata sau de doua ori,a treia oara nu cred ca iti mai merge si ai si sanse mari sa ajungi prin alte parti.
|
27 Feb 2011, 21:53 |
|
|
popescu stefan
|
David Nicu, Cred ca ma supraestimezi, daca consideri ca sunt in stare de asa ceva. De la un caz particular regretabil, extrapolezi pe un proiect care nu tine de un individ, ci de tot ce inseamna pescuitul sportiv. Ma refer la cluburi, oameni care se gasesc in acest sport si care au un cuvant greu de spus,etc. In schimb vad ca nu spui nimic de proba pe care ti-am furnizat-o in privinta AGVPSR. Nu este de comentat?
|
28 Feb 2011, 08:30 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Eu sunt doar vanator la AGVPS nu si pescar,dar asa cum spuneam de aceasta institutie am auzit ,exista,o cunoaste toata lumea,cu bune cu rele asta este pe asta o avem,despre federatie ne spui doar vorbe si cum crezi ca ar trebui sa reactioneze un om normal la auzul acuzatiilor care ti se aduc? iti raspund tot eu,striga hotii ,talhari,escrocii......................
Sugestia mea este sa le dai bani care li se cuvin acestor oameni ,apoi sa iti ceri fata de toti pescari si abia dupa acea sa incepi discutia despre o alta structura in pescuitul sportiv.
|
28 Feb 2011, 08:43 |
|
|