Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Urmatorul
 INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV 
Autor Mesaj
MODERATOR
MODERATOR

Mesaj Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
david nicu scrie:
Eu sunt doar vanator la AGVPS nu si pescar,dar asa cum spuneam de aceasta institutie am auzit ,exista,o cunoaste toata lumea,cu bune cu rele asta este pe asta o avem,despre federatie ne spui doar vorbe si cum crezi ca ar trebui sa reactioneze un om normal la auzul acuzatiilor care ti se aduc?
iti raspund tot eu,striga hotii ,talhari,escrocii......................

Sugestia mea este sa le dai bani care li se cuvin acestor oameni ,apoi sa iti ceri scuze public fata de toti pescari si abia dupa acea sa incepi discutia despre o alta structura in pescuitul sportiv.

28 Feb 2011, 08:44

Am repetat de nu stiu cate ori ca banii se vor plati. Dar vad ca acest motiv se foloseste ca un refren bezmetic, nelundu-se in discutiel importanta constituirii federatiei. Este mult mai importanta decat pare.

28 Feb 2011, 08:50
MODERATOR
MODERATOR

Ma repet si eu ,fa un efort platestele bani pescarilor,plateste chiria balti si dupa aceea eu sunt dispus sa si sprijin moral si financiar(donatie,aport,........)aceasta federatie daca este legal constituita.

28 Feb 2011, 09:00

david nicu scrie:
Ma repet si eu ,fa un efort platestele bani pescarilor,plateste chiria balti si dupa aceea eu sunt dispus sa si sprijin moral si financiar(donatie,aport,........)aceasta federatie daca este legal constituita.

Vezi ca esti sclavul dezinformarii? Chiria Baltii s-a platit anticipat. Din banii mei.

28 Feb 2011, 09:16
MODERATOR
MODERATOR

Te-am mai rugat odata si ultima oara sa ai grije cu mi te adresezi,ai platit chiria,mai fa un pas si da bani pescarilor

28 Feb 2011, 09:20

www.frpsc.ro

02 Mar 2011, 09:12
MODERATOR
MODERATOR

Felicitari pt site,dor atit,popescule da bani pescarilor pt ca au inceput sa stringa plingeri impotriva ta in care esti acuzat de inselaciune si le vor depune la DNA,iti imaginezi cum ar suna ditamai presedintele de federatie de pescuit acuzat de inselaciune.

02 Mar 2011, 09:30

dl.Popescu,felicitari a-ti facut-o si p'asta
dar cu organizarea CN la toatedisciplinele cum stam?
la crap este o jungla si va trebuiesc cluburi care sa
va sustina si pescari cu state vechi.
va-ti orientat si spre ceva aliate gen liga,agvps?

02 Mar 2011, 09:53

APCR, LRC si AGVPSR nu sunt structuri sportive infiintate in baza Legii nr. 69/2000 si nu au dreptul legal de a organiza ompetitii oficiale. In federatie, conform legii, nu se pot inscrie decat Cluburile sportive ca entitati individuale. Afilierea se face la cererea cluburilor, nu la initiativa federatiei. Asteptam solicitarile cluburilor in acest sens. In curand va apare si calendarul competitional, la care cluburile afiliate pot sa-si inscrie echipe, pe discipline.

02 Mar 2011, 10:33

dl.Popescu Stefan pescarii sunt putin mai reticienti la schimbarile acestea.
au fost si inca sunt tradati de interese meschine.
personalitati marcante pastreaza tacerea si nu se manifesta public.
cel putin pescuitul de crap este in momentul de fata pe mina excrocilor

02 Mar 2011, 10:57

Nu este nici o schimbare; e un pas firesc si care trebuia facut demult. Din cauza acelor interese de care amintesti nu a putut fi posibila infiintarea federatiei. Acum suntem in situatia unui fapt implinit. Cluburi nu au decat sa ia decizia fireasca pentru a intra in legalitate.

02 Mar 2011, 11:06

popescu stefan scrie:
APCR, LRC si AGVPSR nu sunt structuri sportive infiintate in baza Legii nr. 69/2000 si nu au dreptul legal de a organiza ompetitii oficiale......

Si care-i faza...cine atesta ce e oficial si ce nu, legat de concursurile organizate de asociatii ?...daca AGVPS face o competitie NEoficiala (in cadru intern) care se cheama CN al AGVPS cum poti dumneata (federatia dumitale) sa-i opresti ?

02 Mar 2011, 12:02

pina la urma cine este desemnat oficial pentru a se ocupa de calificari la crap?...federatia sau liga impreuna cu apcr?
timpul trece si nu exista intelegere din partea partilor :oops:

03 Mar 2011, 11:01

Legea 69/2000
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
(3) Dobandirea personalitatii juridice se face in conditiile legii.

Art. 36
(1) Federatiile sportive nationale se vor constitui numai cu avizul expres al Ministerului Tineretului si Sportului.
(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
a) elaboreaza strategia nationala de dezvoltare a ramurii de sport si controleaza aplicarea acesteia de catre membrii afiliati;
b) organizeaza, conduc, controleaza si supravegheaza activitatile si competitiile sportive oficiale la nivel national, in baza statutelor si regulamentelor adoptate;
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;
e) exercita puterea disciplinara in termenii prevazuti de prezenta lege si potrivit statutelor si regulamentelor proprii;
f) organizeaza sau tuteleaza competitiile oficiale cu caracter international care au loc pe teritoriul Romaniei, cu avizul Ministerului Tineretului si Sportului;
(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Art. 38
(1) Federatiile sportive nationale se inscriu in Registrul sportiv, pentru obtinerea Certificatului de identitate sportiva.
(2) Federatiile sportive nationale se pot afilia la federatiile sportive internationale, la alte foruri europene sau mondiale, pe baza avizului dat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Cred ca este limpede.

03 Mar 2011, 12:27

foarte clar!
federatia trebuie sa fie cea care organizeaza.
la treaba domnilor presedinti de cluburi.
domnule popescu mobilizati toti presedintii si la treaba.
ps, arbitrajul la disciplina crap este asigurat
prin clubul domnului Mitrea Vasile?..multumesc.

03 Mar 2011, 12:38

Arbitri vor fi autorizati de federatie in baza unui examen si vor fi legitimati.Nici un arbitru de pescuit sportiv nu poate asigura activitati de arbitraj fara a detine carnetul de arbitru.
Cat despre mobilizarea presedintilor de cluburi, ma vad nevoit sa imi declin competenta. Participa la competitiile oficiale doar sportivii legitimati de federatie si apartinand cluburilor afiliate.
Cluburile ca sa devina membre pot consulta web site-ul federatiei si inainta cereri de afiliere care vor fi supuse aprobarii adunarii generale.
Poate acum casca ochii si isi dau seama ce prostie au facut cand au refuzat sa vina ca membri fondatori, desi se stia de acest demers. Oricum, timpul nu este pierdut.

Ultima oara modificat de popescu stefan pe 03 Mar 2011, 12:45, modificat 1 data in total.

03 Mar 2011, 12:42
MEMBRU ONORIFIC

saceanu valentin scrie:
foarte clar!
federatia trebuie sa fie cea care organizeaza.
la treaba domnilor presedinti de cluburi.
domnule popescu mobilizati toti presedintii si la treaba.
ps, arbitrajul la disciplina crap este asigurat
prin clubul domnului Mitrea Vasile?..multumesc.

ce cluburi crezi tu ca vor adera la federatie?
crezi tu ca liga si apcr doresc abandonul ciolanului?
cei de la rapitor ce directie crezi tu ca au?
stationarul prin vocea lui Maty ce spune?
castingul?.....

03 Mar 2011, 12:44

Alea care vor sa respecte legea. De restul nu ne interesam. Cert este ca de la aparitia federatiei pot organiza doar amicale, nu oficiale. Decizia le apartine.

03 Mar 2011, 12:47

rind pe rind ,cite unul la inceput,apoi in haita vor adera la federatie.
nu vezi cit o taraganeaza altii cu CN la crap?...
stationarul si crapul merg pe sarulesti domnule popescu?

03 Mar 2011, 12:49

Nu ne intereseaza altii. Ei trebuie sa se gandeasca cum vor da seama cluburilor cand vor constata ce au realizat. Lasand la o parte aspectele privitoare la substituirea de calitati oficiale.

03 Mar 2011, 12:58
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Urmatorul