Autor |
Mesaj |
Cristi Y
|
 Re: Campionatul National al Romaniei la Crap
Buhac Constantin scrie: Daca intradevar esti Tataie suna la 0723339044 . nu am motiv sa consum convorbiri internationale , spun aici ce am de spus . pt confirmarea care o doresti ai mail-ul meu manager@cvmlogistic.co.uk
|
11 Iul 2013, 09:20 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Scuze nu stiam ca esti plecat in concediu peste hotarele patriei ,ai dreptate platim degeaba .Concediu placut ! La FRPS nimeni nu face voluntariat . Aici este diferenta intre APCR, Liga ,si FRPS . La braila chiar daca cantareaam si de 7-8 ori ciortanii tot pe locul 3 terminam ca celor de pe locul 2 le unea din oficiu de ajunsesem sa avem aceleasi kg si grame dar ei aveau mai multi pesti si erau pe locul 2. Nu este nici o diferenta intre braila din 2007 Hobaia cand din sacul unei echipe care era cap de stand de la alt Lot pesti peste noapte ajungeau in standul altei echipe care devenea Campioni Nationali . Prin ce agentie ai luat biletul de vacanta ? Ai nimerit asa rau incat nu ai altceva de facut decat sa pierzi timpul in fata calculatorului ? Tataie ai inceput sa imbatranesti 
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
11 Iul 2013, 10:11 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Nu este nici o diferenta intre braila din 2007 Hobaia cand din sacul unei echipe care era cap de stand de la alt Lot pesti peste noapte ajungeau in standul altei echipe care devenea Campioni Nationali . te rog fi mai explicit , i-mi este extrem de greu sa deduc ideea exprimata printr-un mod flagrant agramat , nedemn pt un om cu atatea functii oficiale Buhac Constantin scrie: Scuze nu stiam ca esti plecat in concediu peste hotarele patriei in vacanta voi veni in tara saptamana viitoare , in UK locuiesc ...
|
11 Iul 2013, 10:40 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
In Ukraina nu ai unde sa pescuiesti ? Mai cunosc persoane care au plecat din tara si din lipsa de ocupatie ii apuca grija de cei ramasi acasa . Chiar nu te baga nimeni in seama pe acolo ? Am auzit ca se va organiza o braila cu premii de 30.000 Euro ,nu te bagi ?
Acum il inteleg pe Raducioiu cand a venit din Italia dupa cateva luni zicea COM E SE CHEAMA ..........
Nu trebuie sa deduci nimic decat sa iti amintesti cum soseau peste noapte sacii cu peste .
Vorbim mai pe seara ,ma duc la plaja .
Daca la telefon nu ai minute nu are rost nici pe adresa scrisa de tine . Aici este mai transparent .
|
11 Iul 2013, 11:14 |
|
 |
Cristi Y
|
|
11 Iul 2013, 11:23 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Acum il inteleg pe Raducioiu cand a venit din Italia dupa cateva luni zicea COM E SE CHEAMA .......... Raducioiu stapanea limba romana asa cum o stapaniti si dumneavoastra , numai un ipocrit isi poate uita limba materna daca te framanta cu ce " ma plictisesc " prin UK ( anglia nu ucraina  ) cam asta ar fi : iar adresa mea de mail manager@cvmlogistic.co.uk nu consuma minute telefonice 
Fisiere atasate:
certificate600.jpg [ 193.86 KiB | Vizualizat de 9986 ori ]
|
11 Iul 2013, 11:30 |
|
 |
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
Buhac Constantin scrie: Nu este nici o diferenta intre braila din 2007 Hobaia cand din sacul unei echipe care era cap de stand de la alt Lot pesti peste noapte ajungeau in standul altei echipe care devenea Campioni Nationali .
asta se întâmpla in anul cand Clubul Pescarilor (Cornel Serbu) a fost eliminat pe comanda unui peste mort?... mi-aduc aminte cum se auzeau din spatele standului pe 5-6 voci -Eliminare!! erau pe primul loc ......dar nu trebuiau sa plece EI
_________________ Baricada Carp Club
|
11 Iul 2013, 11:58 |
|
 |
Cristi Y
|
in acel an , eu am concurat cu Bogdan Dragan in echipa si am avut pe toata perioada concursului un obsrvator platit de echipa lui Caroon care a stat cu cortul in spatele standului meu . In acel concurs Caroon l-a sunat pe Adri Zarguzon sa i-i transfere peste lui Radu Badica cu care eram in lupta directa ca sa reuseasca sa ma devanseze , Adi Zarguzon a refuzat si a divulgat toata tarasenia , tarasenie recunoscuta public de Caroon de mentionat ca acel obsrvator platit de echipa care a complotat o hotie care ma putea afecta direct a stat la distanta prevazuta de regulament, adica 8 metrii in spatele standului meu 72 de ore
|
11 Iul 2013, 12:27 |
|
 |
Cristi Y
|
dan _city_center scrie: erau pe primul loc ......dar nu trebuiau sa plece EI eu cu Bogdan Dragan am condus concursul din minutul 2 pana in ultima secunda , poate confirma Cornel Serbu care era vecinul meu din dreapta , in minutul 5 al concursului aveam un peste deja la sac si eram in dublu drill este ultima postare referitoare la acea competitie care din neputiinta si lipsa de sportivitate se gasesc cativa frustrati care sa-mi conteste rezultatul , rezultat dealtfel atacat fraudulos de tendinta de furt a lui Caroon
|
11 Iul 2013, 12:33 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Tataie chiar esti plecat pe bune ? Nu merge treaba de ai atata timp sa depeni Amintiri de la pescuit ? Puteai sa spui de la inceput ca nu ai cu cine sa te musti pe acolo ca te intelegeam mai bine cand te refereai CATEL  . Ukraina ori Anglia tot plecat esti si trece timpul greu daca nu ai activitate . Cand soseti in tara poti sa dai un bip ca este mai eftin si daca doresti iti cedez locul la sectiunea Crap . Stapanul este foarte generos si maleabil cred ca va intelegeti bine . Ofera un salariu decent ,diurne de deplasare cand participi la omologarea baltilor ,deconteaza bonurile de carburanti si alte cateva beneficii pe care nu le mai enumar AICI . Daca stai mai mult te invit la prima etapa la Doripesco sa vezi cum se lucreaza la FRPS. .Daca iti convine poti ramane in tara sa lucrezi cu dl Popescu dar va trebui sa stai mai mult la Alba decat la mila 23 .
|
11 Iul 2013, 12:58 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
|
11 Iul 2013, 13:00 |
|
 |
Cristi Y
|
pentru unul ca tine si ca alti cativa intr-adevar , traiul intr-o tara civilizata este greu pentru ca pupincurismul nu prea te tine in viata ai fost si vei ramane un atarnator care traieste numai facand combinatii , pana si in pescuit te-ai aciuat pe langa pescari adevarati ca singur nu ai fi in stare sa ti lanseta in mana schimbi vorba incercand sa ma ataci dar mai bine te-ai concentra la cum iti invarti tu aranjamentele sa nu faca nod .. 
|
11 Iul 2013, 15:44 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Bine Tataie vad ca te superi si nu vrei sa zici decat tu , Atunci daca nu vrei sa iti mai tin de urat ma opresc .Dar nu uita ca tu ai fost primul care ai inceput sa faci glumite la adresa mea . Referitor la pescuit vreau sa particip la Cupa Rezistentei poate reusesc sa rup gura targului . Din respect pentru varsta si palmaresul tau ma retrag .
|
11 Iul 2013, 19:28 |
|
 |
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
F.R.de Pescuit scrie: nicubaceanu scrie: 1.Nicu Baceanu- Decebal Anghel Nu ați înțeles! Acest Campionat este unul oficial. Participă numai sportivii legitimați de federație și înscriși de cluburile afiliate federației. la pozitia 12 - echipa complecta: CS.Olimpia Bucuresti - Saceanu Valentin-Nigai Costelian
|
11 Iul 2013, 21:41 |
|
 |
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
de ieri trebuia sa apară o lista oficială cu pescari si cluburi ...se mai întârzie ????....
|
16 Iul 2013, 08:03 |
|
 |
oanavictor
MAESTRU IN PESCUIT
|
a aparut lista pe situl federatiei . se disting 2 nume ,nume grele si cu mare rezonanta ,pescari valorosi cu numeroase participari ,cred ca trebuie sa fie cel putin maestri emeriti ai sportului in viziunea domnului presedinte ..... 1 MAGULEAN ALIN ALIN DORIN 2 OLALAU CUTEAN GHEORGHE MARIUS Eu cred ca vladeanu va incepe constructia lotului pentru portugalia in jurul celor 2 nume mari si lungi si cu deosebita rezonanta 
|
16 Iul 2013, 17:53 |
|
 |
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
|
16 Iul 2013, 20:21 |
|
 |
RazvanG
|
A ramas mai putin de o luna pana la startul campionatului national la crap.poate ne spuneti si noua care sunt echipele inscrise. Asa poate ne facem si noi o impresie despre lotul pentru portugalia 
|
17 Iul 2013, 08:38 |
|
 |
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
Nu mă ocup de competiții. Există o comisie în acest scop. Echipele vor fi înscrise de cluburi, nu de federație. Nu cunosc componența nominală a acestora și nici nu este relevant. Cluburile au tot interesul să-și înscrie cei mai buni sportivi legitimați pentru a câștiga prima ediție oficială a unui Campionat Național de Pescuit Sportiv.
|
17 Iul 2013, 08:41 |
|
 |
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2025 Localitate: Bucuresti
|
Popescu, Pasezi intrebarea la comisie. Comisia este logata pe aici sau tu? Care sunt cluburile participante?
|
17 Iul 2013, 09:29 |
|
|