|
Acum este 25 Noi 2024, 11:47
|
Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
Autor |
Mesaj |
Cristi Y
|
Re: Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
|
03 Aug 2013, 15:22 |
|
|
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Domnule Sabau avem noi ceva de clarificat ? Pentru TEAPA primita vad ca ati gasit institutia care va poate rezolva cazul . Va felicit petru palmaresul dumneavoastra la stationar . De unde stiti dumneavoastra cum gandesc eu ? Daca eu as spune ca e alba ori neagra va ajuta cu ceva ? Constiinta dumneavostra este impacata ca ati obtinut frumoasele rezultate in stand si ati fost recunoscut ,apreciat si aplaudat de cei care au participat la competitiile respective . Am participat si eu putin la competitii organizate de AGVPS si am doar amintiri frumoase . De fapt fiecare este liber sa adere si sa participe unde doreste . Am si eu cateva cupe,diplome si medalii in vitrina dar nu ma intereseaza parerile carcotasilor care pescuiesc pe net . Dupa cate inteleg dumneavoastra ati fost adeptul lui Fane Popescu inaintea mea dar pe mine nu ma interesat atunci si nici acum . Diferenta intre noi este ca dumneavoastra ati fost INSELAT iar eu sunt angajat [ si luna aceasta ]. AICI exista posibilitatea sa spuna fiecare ce crede fiecare despre pescuit si ce viseaza despre MARE CAPTURA . Aveti posibilitatea sa va deschideti un topic cu pescuitul stationar . Cand colaborati dumneavoastra cu Fane Popescu aveati des obiceiul sa pupati talpile ? Ii placea asa tare ? Nu se gadila ? D-le Buhac, cred ca ma confundați! Nu am colaborat, nu colaborez și nu o să colaborez niciodată cu Fane Popescu! Dacă el va spus asta înseamnă că vă desconsideră inteligența și vă face să aruncați afirmații aiurea. Dar nu e nimic anormal, cam toți care sunteți pe lăngă el înghițiți minciuni pe bandă rulantă și îi mai și aduceți elogii pentru asta! Halal șef!! Singura intersecție cu el este cupa baracuda unde a înșelat pescarii. De pupat tălpile văd că are destui adepți! Până una alta eu am coloană și nu o să mă cobor la nivelul lui Popescu. Este prea deraiat de la linia firească a lucrurilor. PS- dacă totuși prin absurd Popescu și acoliții o să pună mâna pe pescuitul de competiție românesc o să îmi fie foarte ușor să concurez la concursurile private din Ungaria, Serbia, Slovacia, Cehia sau chiar mai departe deoarece fiind din Timișoara îmi este mult mai ușor să merg pe autostrăzile vestice decât pe drumurile de rahat ale României. Iar concursurile de care vorbesc, sunt de N ori mai tari decât orice campionat organizat de Fane.
_________________ Sabău Săvinel-- păgubit de Fane Popescu
|
03 Aug 2013, 16:05 |
|
|
nutzu_z
|
|
03 Aug 2013, 16:19 |
|
|
Cristi Y
|
|
03 Aug 2013, 16:24 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Dl Sabau cum putea dl Popescu sa pacaleasca pescarii si mai ales pe dumneavoastra ? In ziua de azi fiecare inghite ce vrea piata este libera . Elogiile aduse sunt foarte putine momentan .Sa vedeti elogii dupa ce venim din Portugalia de la toti pescarii care acum asteapta sa vada cum decurg lucrurile in continuare . Nu a zis nimeni ca nu aveti coloana vertebrala dar daca vreti sa fiti la nivelul lui Popescu poate trebuie sa urcati nu sa coborati . Cu deraierile nu ma bag ca aduc numai pierderi . Deja va puteti inscrie la concursurile mentionate de dumneavoastra prin lumea civilizata . Noi ramanem in Romania cu drumurile si Campionii Mondiali si asteptam lumea civilizatia sa se intorca in 2014 pe drumurile proaste la Corbu . Ce intelegi prin concurs tare ? De unde stii cum sunt organizate campionatele de Fane daca deabia pe 12.08.3013 incepe primul ?
La cate treaba are Presedintele chiar credeti ca are timp sa piarda si cu dumneavoastra ? Eu nu am cum sa confund pe nimeni pentru ca inafara de dl Maty nu cunosc pe nimeni de la stationar . Rezolvativa problemele daca aveti ? Naiv nu am de ce sa fiu pentru ca eu va cred oameni de buna credinta atat pe dumneavoasra cat si pe dl Popescu . Fir intins !
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
04 Aug 2013, 08:08 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Tataie DECIZIA de PRIETENIE .
Daca CIPS--ul nu ne vroia trimetea o Hartie si atunci noi stiam ce avem de facut .Pardon Presedintele stia ce trebuie facut .
AMR 20 de zile la Crap-FRPS .Faceti propuneri sa aiba A.G de unde sa aleaga .
Nu a fost nici o raportare dar nu are cum sa te insele cineva fara sa ai o combinatie cu el .Presedintele spune ca dumnealui este unul care tot insista pentru o functie la FRPS dar nu vrea sa inteleaga ca decat Adunare Generala il poate ajuta . Pentru atata lucru sa spuna ca pescuieste in strainatate ?
|
04 Aug 2013, 08:27 |
|
|
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie:
Nu a fost nici o raportare dar nu are cum sa te insele cineva fara sa ai o combinatie cu el .Presedintele spune ca dumnealui este unul care tot insista pentru o functie la FRPS dar nu vrea sa inteleaga ca decat Adunare Generala il poate ajuta . Pentru atata lucru sa spuna ca pescuieste in strainatate ?
nu mi-o lua in nume de rau dar nivelul meu IQ este mult sub capacitatea de a intelege formularea alambicata a frazei de mai sus
|
04 Aug 2013, 09:28 |
|
|
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Dl Sabau cum putea dl Popescu sa pacaleasca pescarii si mai ales pe dumneavoastra ? Organizând un concurs OPEN, oferind premii mari cash iar la premiere sa ne de-a prin gură, spunându-ne că o să bage el banii in conturile noastre. I-a băgat după un an, timp în care toți păgubiții ne-am strâns și am intentat proces pentru înșelăciune. Când a bătut miliția la ușa sfântului dv șef a sărit ca ars și a dat banii celor ce au ocupat primele 3 locuri. Următoarele premii cash până la locul 10 nu le-a dat nici până în ziua de azi. Apropo, v-a spus că are pe rol procesul ăsta pentru înșelăciune? Dacă nu știați atunci Dl Poiană fostul prim procuror al României vă poate da detalii. Buhac Constantin scrie: Ce intelegi prin concurs tare ? De unde stii cum sunt organizate campionatele de Fane daca deabia pe 12.08.3013 incepe primul ? Păi d-le Buhac, credeți că a concura lângă nume precum Walter Tamas, Erdei Attila, Goran Radovic si alți mulți campioni mondiali și europeni, nu este un concurs tare??? De acolo am ce să învăț. De la amatorismele organizate de Ștefan mai mult mă îndobiocesc. Știu cum sunt competițiile organizate de Fane pentru că am fost la una. A fost cel mai prost organizat concurs la care am participat vreodată. Arbitrii au călcat pe bețele oamenilor, au făcut o grămadă de pagube. S-au promis o grămadă de alte lucruri și nu a fost făcut niciunul. In loc de felicitări, Fane a ținut un discurs cu 1000 de legi și articole (aici am realizat căel ca și ființă e demn de milă), nu a dat premiile promise, nici banii și nici premiile in articole Baracuda. Acestea din urmă nu au fost oferite niciodată. A șters el pe urmă anunțurile cu premii din forumuri dar copii sunt făcute, dovezi există. Ca să vă dați seama de ce îmi plac concursurile tari, vă spun că la acest concurs organizat de el, concurenții afiliați lui au terminat in a doua jumătate a clasamentului. Singurul care a reușit câte ceva a fost Cosmin, campionul frpscrpsm sau cum dreaq îi zicea atunci la secta lui fane, pe un loc 6. In rest tot pescarii agvps-ului au ieși fruntași. PS- trebui să înțelegeți un lucru totuși. Nu iubesc agvps-ul fiindca nu mi-a oferit nimic pana acum decat un campionat sărac dar din doua rele o aleg pe cea mai puțin rea. Acțiunile lucidului dv șef frizează cu nebunia, nu dă dovadă de tact, se fute in gură cu toată lumea pe forumuri, dă în judecată pe toți, trimite pe telefoane mesaje de rahat cu injurături (am și eu vre-o câteva). Păi d-le Buhac, dacă aveți cât de cât puțin discernământ, dv credeți că ăsta e modelul de președinte pe care îl doriți???? ...și când mai și citesc cum îl domniți cu '' Dl Președinte'', nu am câte un sfert de oră aer de la râsul provocat.
|
04 Aug 2013, 10:30 |
|
|
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Dl Sabau cum putea dl Popescu sa pacaleasca pescarii si mai ales pe dumneavoastra ? Așa cum face și cu dv în momentul de față. Dar eu am o siguranță și anume că timpul poate merge doar înainte. Noi toți ne vedem de viețile și familiile noastre fiindcă sunt mai importante iar la un moment dat veți descoperi pe cine ați luat în brațe. Eu sunt tânăr, când o să am vârsta lui Popescu el probabil nu o să mai fie, precum și alții de pe lângă el. Am timp de pescuit slavă Domnului și o să fac asta cu sau fără fane la conducerea pescuitului românesc.
|
04 Aug 2013, 10:35 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Dl Sabau la acel OPEN cati concurenti ati fost ,ce taxa si ce premii promise care nu au fost onorate . Eu am incredere in ce spuneti dumneavoastra . Cum ati ajuns la o competitie organizata de Fane ? Ce va determina sa participati ? Au participat si campionii enumerati de dumneavoastra ? Acum arbitri sunt scoliti . A fost o singura confruntare dar la revansa se poate intoarce roata . Am mai spus ca toti pescarii sunt liberi sa aleaga . Eu le respect deciziile . Actioneaza cum crede dumnealui de aceea unii il blameaza altii il apreciaza . Pana la expirarea mandatului ori o sedinta a Adunarii Generale eu nu pot sa fac nimic .Cand se va ivi ocazia il voi vota tot pe dumnealui daca va mai candida . Este foarte usor de dat cu parerea . Vad ca sunteti un pescar foarte activ dar credeti ca ati fost in 2013 la mai multe competitii decat a venit dl Popescu la Bucuresti pentru definitivarea actelor federatiei ? Eu cand am aderat la FRPS alegerile erau facute . Pana la urmatoarele alegeri se mai modeleaza si dl Presedinte daca nu va fi sanctionat prin vot . Vedeti ca totusi va inveseliti si dumneavoastra cand cititi de dl Presedinte indiferent ce spunem .E simpatic ! In cel mai rau ma pacalesc singur ca nu am fost luat cu arcanul la FRPS .Eu ma simt foarte bine in compania domnului Popescu . Teoretic ai dreptate dar nu are nimeni termen de garantie . Un proverb spune ca sunt mai multe piei de miei decat de oi batrane .Ai auzit ce spune preotul ca nu se ia la rand ,se ia din rand . Sa trecem peste astea ca este loc pentru toata lumea . Toata lumea poate sa pescuiasca ,sa participe si sa se afilieze unde doreste .Aveti cumva vreo cateva invitatii din parte FRPS sa deveniti membru . Pentru mine ramane domnul Stefan Popescu !
|
04 Aug 2013, 13:44 |
|
|
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
nutzu_z, 1. Sustii public ca nu ai primit cei 3.000 lei premiu? (Ai uitat sa spui ce taxa ai platit) 2. Fa public numarul de dosat aflat pe rol. Acest lucru se poate verifica foarte usor pe www.portal.just.roOare de ce cred ca, dupa ce ca esti un mincinos ordinar, esti si un nesimtit? Ai curaj sa raspunzi la cele 2 intrebari? Sa te ajut putin. Cei 3.000 lei i-ai primit de la Florin Palcau in Ungaria. Corect? Am o senzatie ca nu o sa raspunzi si o sa te faci ca ploua! Nesimtitule. Si mai usor cu injuraturile la adresa mea pe pescuitstationar.ro, profitand ca nu pot sa-ti raspund. Odata s-ar putea sa stam fata in fata!
|
04 Aug 2013, 14:55 |
|
|
Cristi Y
|
F.R.de Pescuit scrie: Oare de ce cred ca, dupa ce ca esti un mincinos ordinar, esti si un nesimtit popica este de apreciat cand iti faci autocritica F.R.de Pescuit scrie: Odata s-ar putea sa stam fata in fata! bine mai zmardoiule , bag seama ca nu prea mai ai inspiratie la minciuni si asta te irita , te simt cam irascibil , lasa ca te relaxezi la Doripesco , asta daca gasesti vreo pomana sa te duca pana acolo
|
04 Aug 2013, 17:38 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Dl Sabau vedeti ca nu stau lucrurile chiar asa cm le prezentaati dumneavoastra ? Este adevarat ca sunteti suparat ca nu va anuntat si pe dumneavoastra colegii ca adera la FRPS si nu ati putut participa la alegeri sa prindeti un loc in conducerea FRPS ? Dl Presedinte zice ca va bagati in seama cu dumnealui pentru ca vreti sa va cunoasca mai multi pescari si sa afle ca va ocupati cu articole de pescuit .Asa este ?
|
04 Aug 2013, 18:14 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Tataie vad ca incepi sa crezi in proiectul Doripesco .
|
04 Aug 2013, 18:16 |
|
|
Cristi Y
|
nu prea are PUZ-ul valabil proiectul asta
|
04 Aug 2013, 18:19 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Astea cu PUZ-ul este chiar specialitatea domnului Presedinte .
|
04 Aug 2013, 18:24 |
|
|
pescarul sportiv
|
Buhac Constantin scrie: Dl Sabau vedeti ca nu stau lucrurile chiar asa cm le prezentaati dumneavoastra ? Este adevarat ca sunteti suparat ca nu va anuntat si pe dumneavoastra colegii ca adera la FRPS si nu ati putut participa la alegeri sa prindeti un loc in conducerea FRPS ? Dl Presedinte zice ca va bagati in seama cu dumnealui pentru ca vreti sa va cunoasca mai multi pescari si sa afle ca va ocupati cu articole de pescuit .Asa este ? Va grabiti in a face asemenea afirmatii domnule Buhac,interesant ar fi sa aflati si punctual de vedere si a altor pescari,cum ar fi Veronica Ispas si Adi Petrisor ,Alin Tudose si multi altii.
|
04 Aug 2013, 18:25 |
|
|
nutzu_z
|
F.R.de Pescuit scrie: nutzu_z, 1. Sustii public ca nu ai primit cei 3.000 lei premiu? (Ai uitat sa spui ce taxa ai platit) 2. Fa public numarul de dosat aflat pe rol. Acest lucru se poate verifica foarte usor pe http://www.portal.just.roOare de ce cred ca, dupa ce ca esti un mincinos ordinar, esti si un nesimtit? Ai curaj sa raspunzi la cele 2 intrebari? Sa te ajut putin. Cei 3.000 lei i-ai primit de la Florin Palcau in Ungaria. Corect? Am o senzatie ca nu o sa raspunzi si o sa te faci ca ploua! Nesimtitule. Si mai usor cu injuraturile la adresa mea pe pescuitstationar.ro, profitand ca nu pot sa-ti raspund. Odata s-ar putea sa stam fata in fata! Amice, eu nu am primit nici un ban de la tine! Nu am semnat nimic! In nebunia ta susții că premiile nu se dau dacă taxa e mică?? Chiar ți-ai muncit neuronul ca să poți debita așa ceva? NU AM PRIMIT NIMIC IN UNGARIA!!! Nesimțit ești tu cu neamul tău! Halal limbaj de președinte!!! Ruginitule, tu nu poți sta față în față nici cu tine în oglindă!! Dacă doream să te înjur pe staționar unde nu te lasă moderatorii să postezi, rămâneam acolo, nu mă înregistram și pe Baricada. Logic nu? Senilule!!
|
04 Aug 2013, 18:34 |
|
|
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Dl Sabau vedeti ca nu stau lucrurile chiar asa cm le prezentaati dumneavoastra ? Este adevarat ca sunteti suparat ca nu va anuntat si pe dumneavoastra colegii ca adera la FRPS si nu ati putut participa la alegeri sa prindeti un loc in conducerea FRPS ? Dl Presedinte zice ca va bagati in seama cu dumnealui pentru ca vreti sa va cunoasca mai multi pescari si sa afle ca va ocupati cu articole de pescuit .Asa este ? D-le Buhac, lucrurile stau exact așa cum spun eu și nu sunt singurul care susține asta. Au fost la acea competiție peste 50 de pescari, TOȚI MARTORI!! Extraordinar cum toți cei care îl susțineți pe fane aveți impresia că restul vor funcții la federație. Cred că nebunia lui fane e molipsitoare. Pentru ce dracu aș pleca din Timișoara la Alba?... ca să fac ce? O duc mai bine cu banii pe care îi câștig aici decât cu ce mi-ar putea da popescu vreodată. Tu crezi că participarea la atâtea competiții de-a lungul timpului am făcut-o pentru că nu am bani și vreu funcții? Dv gândiți puțin înainte de a scrie așa ceva??? D-le buhac, concurez in staționar din 2005 la nivel național, sunt colaborator Aventuri La Pescuit dinainte de a face fane federație, mă știe o țară întreagă fiindcă mă ocup in timpul liber și cu rod building. Cine dracu ar trebui să mă mai cunoască din țara asta. Ah da, uitasem. Mai e un segment de piață ce nu mă cunoaște și anume vânătorii. Intradevăr dacă faceți o federație de vânătoare acolo aș vrea o funcție ca să mă știe lumea ca să vând mai multe arme și muniții decât o fac in prezent!!
|
04 Aug 2013, 18:45 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Eu nu am cum sa fac afirmatii ca nu cunosc ce a fost intre dumneavoastra la aceea data .Am scris doar ce spune Presedintele .Dar pana la urma ne spuneti; - Cum se numeste locatia unse a avut loc desfasurarea competitiei ? - Cati concurenti ati participat ? - Care au fost premiile promise ? - Care a fost taxa de participare ? - Ce loc ati ocupat si ce suma va datoreaza ?
|
04 Aug 2013, 18:46 |
|
|