|
Acum este 21 Apr 2025, 18:00
|
Campionatul National al Romaniei la Crap
Autor |
Mesaj |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
 Re: Campionatul National al Romaniei la Crap
Intre 5 si 8 septembrie vom pescui .Plecarea din Bucuresti va fi pe 2 si intoarcerea pe 11 septembrie . Vom degusta reteta recomandata . Ce crezi avem sanse la podium tinand cont ca va intra in stand si selectionerul alaturi de dl Victor Oana ? Etapa a doua esfe foarte posibil sa se desfasoare la Darvari dupa cum au decurs diligentile saptamana asta . Liga a trimis o serie de documente catre FRPS .
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
17 Aug 2013, 06:38 |
|
 |
Cristi Y
|
|
17 Aug 2013, 09:02 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Tataie cum poti spune ca se va desfasura Campionatul Mondial pe o mizerie de locatie cu braconieri ? Oare mai exista locatii in lume unde nu se braconeaza ? Pestele marunt este un avantaj pentru pescarii nostri de mare viteza . Programul nostru este foarte bine stabilit si nu este deloc greu pentru ca pescarii FRPS sunt cei mai rezistenti si experimentati sportivi . Toata delegatia va fi preluata de la aeroport si dusa la locatia Doripesco care este inchiriata in totalitate . La ora asta totul este perfect si decurge conform planului .Cand vad ca tot intrebi de o suma modica . Suma despre care vorbesti este retributia selectionerului pe doua luni si jumatate ori a mea pe patru luni .Daca eu simteam ca FRPS nu sta bine cu banii renuntam la salariu patru luni .
Pe 24 August avem A.G. la Alba si va fi ales alt Presedinte la sectiune Crap pentru ca contractul meu este valabil pana pe 30 August 2013 . Daca tu erai in locul meu Presedinte la sectiunea Crap acceptai sa aiba selectionerul salariu mai mare decat al tau ? Pentru binele pescuitului am trecut cu vederea peste acest orgoliu !
|
17 Aug 2013, 09:57 |
|
 |
Cristi Y
|
|
17 Aug 2013, 10:18 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
|
17 Aug 2013, 10:52 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Suma derizorie de 10.000 Ron de pe factura proforma inca o cacealma popesciana Buhac Constantin scrie: Poti sa ne dai un nume care ar putea ajuta sectiunea Crap ? Il invitam la Alba in data de 24.08.2013 . nume ar fi destule , oameni integri si posesori de coloana vertebrala , dar tocmai din acest considerent nu cred ca s-au incurca cu escrocul de popescu
|
17 Aug 2013, 11:24 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Ce cacialma domne scrie negru pe alb ? Bati apropo la Selectioner ?
|
17 Aug 2013, 11:38 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Ce cacialma domne scrie negru pe alb ? ti-am explicat de cateva ori pana acum , factura aia proforma este o abureala ieftina stil popescu Buhac Constantin scrie: Bati apropo la Selectioner ? de cine vorbesti ??? de Pitzi sau de nea Puiu Iordanescu ?? nu ma bag ca nu ma pricep .... dar un lucru stiu sigur , in fotbal ca si in pescuit sunt curve si lingai , sa nu mai vorbim de capushe si escroci
|
17 Aug 2013, 12:10 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Cine crezi ca se joaca cu documente in ziua de azi ? Cam cate fonduri crezi ca are FRPS de isi permite sa fie supta si de alte Cluburi capusa ?
|
17 Aug 2013, 13:19 |
|
 |
oanavictor
MAESTRU IN PESCUIT
|
Buhac Constantin scrie: Intre 5 si 8 septembrie vom pescui .Plecarea din Bucuresti va fi pe 2 si intoarcerea pe 11 septembrie . Vom degusta reteta recomandata . Ce crezi avem sanse la podium tinand cont ca va intra in stand si selectionerul alaturi de dl Victor Oana ? Etapa a doua esfe foarte posibil sa se desfasoare la Darvari dupa cum au decurs diligentile saptamana asta . Liga a trimis o serie de documente catre FRPS . 1 in portugalia absinthul este inlocuit cu bgasu iar ca mancare bacalaua . 2 sanse sunt destule dar daca vom fi doar noi 2 pe tot barajul 3 din pacate balta este ocupata pana la sfarsitul lui decembrie ,cred ca poate fi pusa la dispozitie doar pentru etapa de pescuit la copca 4 diligentile au mers bine ,liga a trimis documentele fito-sanitare pentru obtinerea cetateniei iar acum asteptam sa depunem juramantul de credinta 
|
17 Aug 2013, 23:08 |
|
 |
Cristi Y
|
Fisiere atasate:
fane in zeghe.jpg [ 31.51 KiB | Vizualizat de 10013 ori ]
|
19 Aug 2013, 11:55 |
|
 |
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
|
19 Aug 2013, 19:35 |
|
 |
Cristi Y
|
|
19 Aug 2013, 21:16 |
|
 |
nutzu_z
|
F.R.de Pescuit scrie: nutzu_z scrie: Tonto! Eu merg la finala A. Te astept acolo ca sa ma vezi fata in fata!
Măi nulitate, Tu nu o să ocazia să stai față în față cu mine niciodată, dar la finala A, am trimis niște reprezentanți. O să ai ocazia să-i cunoști acolo!  Na că am venit și de la Finala A. Fănel Minciunel, atâția reprezentanți au fost că nu am avut loc să rulez rubeziana de ei. Interesant este ce discuții despre afacerile tale de rahat unde țepuiești oameni cu studii geo șmenuite despre terenurile din care oamenii ar trebui să scoată balastru la greu. Chiar și de procesul cu italianul s-a discutat. Eu totuși stau și mă întreb, tehnica asta demnă de Vlad Țepeș o ai din naștere sau ai dezvoltat-o în ultima vreme? Apropo, reprezentanții care trebuiau să vină la finala A nu au avut vizele medicale sau a fost prea cald și spre binele lor ai hotărât să îi menajezi? 
_________________ Sabău Săvinel-- păgubit de Fane Popescu
|
19 Aug 2013, 22:00 |
|
 |
Cristi Y
|
|
19 Aug 2013, 23:19 |
|
 |
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
nutzu_z scrie: F.R.de Pescuit scrie: nutzu_z scrie: Tonto! Eu merg la finala A. Te astept acolo ca sa ma vezi fata in fata!
Măi nulitate, Tu nu o să ocazia să stai față în față cu mine niciodată, dar la finala A, am trimis niște reprezentanți. O să ai ocazia să-i cunoști acolo!  Na că am venit și de la Finala A. Fănel Minciunel, atâția reprezentanți au fost că nu am avut loc să rulez rubeziana de ei. Interesant este ce discuții despre afacerile tale de rahat unde țepuiești oameni cu studii geo șmenuite despre terenurile din care oamenii ar trebui să scoată balastru la greu. Chiar și de procesul cu italianul s-a discutat. Eu totuși stau și mă întreb, tehnica asta demnă de Vlad Țepeș o ai din naștere sau ai dezvoltat-o în ultima vreme? Apropo, reprezentanții care trebuiau să vină la finala A nu au avut vizele medicale sau a fost prea cald și spre binele lor ai hotărât să îi menajezi?  Finala A? Nu-i mai zice Campionatul Național? PS Reprezentanții au fost, dar ești prea prost ca să-i identifici. Nu au fost pe pistă, ci în constatare! Și aparțineau autorităților statului.
|
20 Aug 2013, 07:50 |
|
 |
Cristi Y
|
F.R.de Pescuit scrie: PS Reprezentanții au fost, dar ești prea prost ca să-i identifici. Nu au fost pe pistă, ci în constatare! Și aparțineau autorităților statului. va dati seama ce nucleu infractional de mare anvergura s-a desfasurat la finala de stationar si cum s-au mobilizat autoritatile la sesizarea lui fane SRI-ul , DNA-ul , SPP-ul , IGPR-ul , DIAS-ul , DGIP-ul , DIICOT-ul , ISU , procuratura , CEDO si doi reprezentanti de la Bruxelles esti dus rau cu pluta martalogule 
|
20 Aug 2013, 09:32 |
|
 |
nutzu_z
|
Păi de unde PLm constatau? De la 5km distanță prin telescopu' Hubble? Că pe pistă nu a fost nici dracu... Minciunel, conteză denumirea? Finala A, Campionat Național, Finala A a campionatului național a AGVPS, astea sunt simple denumiri. Ce este important este că au participat cei mai tari pescari din țară (mai tari decât ai tăi) iar cel ce a luat locul 1 este clar cel mai tare pescar de anul acesta, pe acea pistă. In rest totul e pălăvrăgeală. Chiar dacă acestă finală nu avea nici un nume, pentru Boti (locul 1) să îi bată pe cei mai tari din țară este realizarea supremă la nivel național. Crezi că pentru el contează denumirile???? Ești plecat rău cu pluta...  Ce nu înțelegi tu este că pentru noi contează realizările concrete, nu denumirea sub care se face acea realizare. Ne doare la pateu de denumiri și de legislații.
_________________ Sabău Săvinel-- păgubit de Fane Popescu
|
20 Aug 2013, 09:47 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Portugalia VENIM !
|