Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Urmatorul
 INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV 
Autor Mesaj

Mesaj Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
@ nea Fane :D
si eu personal inclin catre federatie,dar sa-i mai lasam si pe altii sa-si spuna parerile.
daca discuti la subiect, ok. daca nu, hai noroc.

03 Mar 2011, 13:12

Subiectul este clar; In fiintarea federatiei. Calendaristic este depasit. Ce urmeaza sunt afilierile si inscrierea echipelor in Campionat. Nu fac altceva decat sa-i fac pe oameni sa inteleaga ce presupune acest lucru. Afilierea in federatie este o chestiune responsabila, intrucat presupune si obligatii, nu numai drepturi. Si trebuie sa o faca in cunostiinta de cauza. Pana acum doar 2 cluburi de crap sunt interesate, unul trimitand chiar cerere de afiliere.

03 Mar 2011, 13:35
MODERATOR
MODERATOR

Dl Popescu

Va aduc la cunostinta ca datorati comunitati pescaresti o suma importanta de bani proveniti din neplata premiilor la concursurile organizate de dv.

Acum vin intrebarile
1.Cum poate un om de o asa factura sa se creada presedintele pescarilor?
2.Cine crezi ca va mai avea incredere in tine dupa toate cele intimplate. ,sa iti dea pe mana una de un leu,eu unul ma las de pescuit si nu iti dau una de un cent.

03 Mar 2011, 17:32

popescu stefan scrie:
APCR, LRC si AGVPSR nu sunt structuri sportive infiintate in baza Legii nr. 69/2000 si nu au dreptul legal de a organiza ompetitii oficiale......

Si care-i faza...cine atesta ce e oficial si ce nu, legat de concursurile organizate de asociatii ?...daca AGVPS face o competitie NEoficiala (in cadru intern) care se cheama CN al AGVPS cum poti dumneata (federatia dumitale) sa-i opresti ?
.......................................................................
Revin la postarea asta nea Popescule...punctual,fara abureli legislative...cine mama draq stabileste care competitii sunt oficiale si care nu, cand ne referim la cele organizate in cadrul unei asociatii ? Lumea vrea sa participe la CN al AGVPS ..nu al Romaniei !!!...ce poate sa faca federatia dumitale, daca AGVPS nu e membru al federatiei si isi organizeaza un campionat intern ?

03 Mar 2011, 20:21

cornelserbu scrie:
oameni buni, nu va mai bateti gura de pomana...nea' fane e bagat in priza, a avut loc un scurtcircuit si din cauza arcului electric s-a sudat cu priza si nu-l mai poate opri nimeni... :D

Sper sa spuneti acelasi lucru si cand veti solicita afilierea.
George,
Decat sa ma intrebi pe mine, ai face bine sa citesti putin legea 69/2000. Un principiu de drept spune ca necunoasterea legii nu te absolva de nerespectarea ei. Tocmai legea asta stabileste cadrul legal de desfasurare a pescuitului sportiv si cine se ocupa cu organizarea si administrarea lui.
Ce poate sa faca federatia daca AGVPSR face competitii? Foarte simplu. Citeste art. 14 din OG 26/2000 si dupa aia pune-ti presedintele de club sa intrebe AGVPSR daca este autorizat sa faca competitii de pescuit sportiv, indiferent daca sunt sau nu oficiale.

04 Mar 2011, 08:27

@nea fane
azi nu ne bagam in seama?
doar la subiect :D

04 Mar 2011, 12:15
MODERATOR
MODERATOR

popescu stefan scrie:
cornelserbu scrie:
oameni buni, nu va mai bateti gura de pomana...nea' fane e bagat in priza, a avut loc un scurtcircuit si din cauza arcului electric s-a sudat cu priza si nu-l mai poate opri nimeni... :D

Sper sa spuneti acelasi lucru si cand veti solicita afilierea.
George,
Decat sa ma intrebi pe mine, ai face bine sa citesti putin legea 69/2000. Un principiu de drept spune ca necunoasterea legii nu te absolva de nerespectarea ei. Tocmai legea asta stabileste cadrul legal de desfasurare a pescuitului sportiv si cine se ocupa cu organizarea si administrarea lui.
Ce poate sa faca federatia daca AGVPSR face competitii? Foarte simplu. Citeste art. 14 din OG 26/2000 si dupa aia pune-ti presedintele de club sa intrebe AGVPSR daca este autorizat sa faca competitii de pescuit sportiv, indiferent daca sunt sau nu oficiale.

Tu unde te incadrezi cu nerespectarea legi,atita timp cit principiul de drept spune ca trebuia sa o cunosti?
Da bani pescarilor si lasa tonul asta agresiv ca nu impresionezi pe nimeni.

04 Mar 2011, 13:13

popescu stefan scrie:
.....dupa aia pune-ti presedintele de club sa intrebe AGVPSR daca este autorizat sa faca competitii .......

...na dracie, acum am si presedinte de club ...fara sa fiu membru !?! :lol:
p.s
Care-i scopul declarat alasociatiilor de genul APCR, LIGA..nu si de organizare a unor concursuri ? :?

05 Mar 2011, 00:55

george scrie:
popescu stefan scrie:
.....dupa aia pune-ti presedintele de club sa intrebe AGVPSR daca este autorizat sa faca competitii .......

...na dracie, acum am si presedinte de club ...fara sa fiu membru !?! :lol:
p.s
Care-i scopul declarat alasociatiilor de genul APCR, LIGA..nu si de organizare a unor concursuri ? :?

Nu. Sa pacaleasca fraierii. Vezi pe forumurile similare nivelul discutiilor. Aceste asociatii si-au pierdut dreptul de a organiza competitii, odata cu aparitia FRPS.
PS Ca sa participi la un concurs nu trebuie sa fi membru al unui club ci legitimat la un club. E o diferenta.

05 Mar 2011, 08:57

..na dracie, acum am si presedinte de club ...fara sa fiu membru !?! :lol:
p.s
Care-i scopul declarat alasociatiilor de genul APCR, LIGA..nu si de organizare a unor concursuri ? :?[/quote]

Nu. Sa pacaleasca fraierii.................................................................................................................................................................................

Cine vorbeste de pacalit si de respectarea legii :oops: :oops: !!

05 Mar 2011, 10:39
MAESTRU IN PESCUIT

Domn Fanica
Un pic mai este si trebuie sa lansam !
A trecut iarna si de scamatorii ieftine nu te lasi .
Zi ce faci ai Lot sa participi la C.N ?
Vrei sa te ajut cu o rezervare ?
Zi pe bune anul acesta ai de gand sa pescuiesti pe balti ca pe internet deja ei Campion !!!!!!
Tataita anul acesta o PASARE va ocroti bugetul C.N sa nu fie devorat de sacali flamanzi si invatati sa se infrupte an de an !
Fa Lotul ca iti trimit contul ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Baga nea Fanica catva ani daca vrei sa te bage BAIETI in seama :lol: :lol: :lol

05 Mar 2011, 12:16

Nea Costica,
Se pare ca nu ai priceput nimic. Vedeti pe unde lansati sa nu nimeriti in gard.
Nu ar strica sa-l intrebati pe Vladeanu ce raspuns a primit de la ANST. Ar fi bine sa vi-l si arate, ca la primit in scris.

PS Eu nu pescuiesc, nu ca nu mi-ar face placere, dar nu am timp. Vezi ca pe 19 luna martie se aproba cererile de afiliere la Federatie. Dupa aia poti sa mergi sa pescuiesti in gradina. Vezi sa-l iei si pe Vladenu cu APCR cu tot.

www.frpsc.ro

05 Mar 2011, 12:41

popescu stefan scrie:
Nea Costica,
Se pare ca nu ai priceput nimic. Vedeti pe unde lansati sa nu nimeriti in gard.
Nu ar strica sa-l intrebati pe Vladeanu ce raspuns a primit de la ANST. Ar fi bine sa vi-l si arate, ca la primit in scris.

PS Eu nu pescuiesc, nu ca nu mi-ar face placere, dar nu am timp. Vezi ca pe 19 luna martie se aproba cererile de afiliere la Federatie. Dupa aia poti sa mergi sa pescuiesti in gradina. Vezi sa-l iei si pe Vladenu cu APCR cu tot.

http://www.frpsc.ro

o tot lungim
pe scurt
LIGA sau apcr are dreptul de a organiza vre-o competitie cu interes national in 2011?
da sau nu
se pot face concursuri paralele si de catre liga si apcr dar si defederatie tot de nivel national
da sau nu
federatia anul acesta asa cum aste in momentul de fata are puterea legala de a se ocupa de tot ce inseamna CN?
crap,stationar,rapitor,casting
da sau nu
o zi buna.

05 Mar 2011, 12:58

Nu au dreptul sa organizeze competitii sportive oficiale intrucat nu sunt structuri sportive infiintate si autorizate ca atare. Organizarea competiilor fara aceste autorizatii este infractiune.
Federatia este singura structura sportiva care poate organiza competitii sportive nationale si internationale pe teritoriul national.
Incepand cu data inscrierii in RS va fi singura autorizata in acest sens. Inscrierea se va face in 2-3 saptamani, avand deja personalitate juridica prin Hotarare judecatoreasca si avizul ANS, inscierea fiind o formalitate ce nu poate fi contestata.

05 Mar 2011, 13:16
MAESTRU IN PESCUIT

Daca exista un asemenea raspuns atunci trebuie prezentat pescarilor sa nu mai creada in balivernele unora care de ani de zile o rasucesc numai cum le convine .
Pe 19 unde are loc Adunarea ?
Nu ma duc cu el la pescuit ca in Franta nu a prins nici un peste !
Dupa cat stai pe net cred ca ai timp berechet .
Daca nu pescuiesti atunci de unde stii ce le trebuie pescarilor ?

05 Mar 2011, 13:40

1.Raspunsul exista. Vladeanu l-a primit in scris.
2. La ALba Iulia
3. ..................
4. Eu nu stau la calculator, ci lucrez la calculator (acum la strategia nationala a pescuitului sportiv) si din cand in cand mai deschid ochii pescarilor.
5. Nu a-ti inteles; nu ma intereseaza ce le trebuie pescarilor. Asta e treaba cluburilor. Pe mine ma intereseaza intrarea pescuitului sportiv in legalitate, pentru ca de 20 de ani nu a facut-o nimeni. Pe unde ati umblat?

PS Nu pescuiesc pentru ca nu am timp, nu ca nu stiu sa pescuiesc. Dupa ce termin cu autorizarea federatiei si afilierea internationala, putem face oricand o partida. La disciplina pe care o practici tu.

05 Mar 2011, 13:46

popescu stefan scrie:
2. La ALba Iulia
3. ..................
4. Eu nu stau la calculator, ci lucrez la calculator (acum la strategia nationala a pescuitului sportiv) si din cand in cand mai deschid ochii pescarilor.
5. Nu a-ti inteles; nu ma intereseaza ce le trebuie pescarilor. Asta e treaba cluburilor. Pe mine ma intereseaza intrarea pescuitului sportiv in legalitate, pentru ca de 20 de ani nu a facut-o nimeni. Pe unde ati umblat?

PS Nu pescuiesc pentru ca nu am timp, nu ca nu stiu sa pescuiesc. Dupa ce termin cu autorizarea federatiei si afilierea internationala, putem face oricand o partida. La disciplina pe care o practici tu.

domnule Popescu Stefan daca exista inscrisuri oficiale de interes public si legale iar dumneavoastra stiti de acestea,le aveti, de ce nu le faceti publice?
senzatia mea este ca se creaza inca o lume paralela a comunitati de pescari

05 Mar 2011, 14:40

Nu trebuie decat sa cititi acest topic de la inceput si le gasiti. :oops:

05 Mar 2011, 16:22
MAESTRU IN PESCUIT

In anul 2011 voi pescui de placere si nu voi participa la concursuri .
O invitatie o am la Coslariu pe Mures la somn .
Alta invitatie este de la domnul Miron de la Dolstat unde te pot invita sa ne cunoastem la un spritulet .
Trebuie sa vin sa vad balta de la Lancram ca am auzit ca sunt niste probleme cu actele de proprietatea intre primariei Sebes - Vint - CFR .
Voi veni cu topografii de la Cluj sa facem o expertiza .
Domnul Betreaga ma invitat la Daia .
Unde voi avea timp sa ajung in vara asta? la Zau de campie ,Saureni ori Ludos daca ma duc decat la unul ceilalti se vor supara !
Nea Fanica la o partida din astea tot trebuie sa participi pe REGATUL matale .
Pot sa pescuiesc si fara sa fiu membru al unei ...................daca nu in gradina :lol: :lol: :lol: :lol:

05 Mar 2011, 19:07
MODERATOR
MODERATOR

popescu stefan scrie:
2. La ALba Iulia
3. ..................

Nu Vladeanu trebuia sa il primeasca ci seful tau Selaru.

05 Mar 2011, 19:55
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Urmatorul