Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Urmatorul
 INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV 
Autor Mesaj

Mesaj Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
popescu stefan scrie:
:?: :?: :?:
Ai fost dat la scoala la sase ani?

iti arat foaia matricola cand ne intalnim prima data

06 Mar 2011, 11:19

popescu stefan scrie:
Dan Badarcea,
Nu miza pe ce scrie acolo. Se vede ca nu stii legile. Numele federatie nu a incaput :lol: Uita-te ce scrie pe avizul de constituire eliberat de ANST.
Instanta care este competenta sa acorde personalitatea juridica este cea unde federatia are sediul social, dar asta cred ca este prea mult pentru tine. :lol: :lol:

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMzg3OTc*
ia citeste tu la parti ce scrie bai judecatorule,
cine e petentul?
si explicane si noua, e vorba de instanta unde-si are sediul federatia?
am impresia ca daca te-am lasat sa bati campii tota iarna, ai inceput sa crezi
ca esti expert in drept
si asta chiar e prea mult pentru tine

06 Mar 2011, 11:29

domnule Badarcea,
chiar nu este cazul de asemenea polemica.
sunteti oameni maturi
sunteti de la liga,apcr,federatie,independenti
dar suntem cu totii pescari

06 Mar 2011, 13:48

saceanu valentin scrie:
domnule Badarcea,
chiar nu este cazul de asemenea polemica.
sunteti oameni maturi
sunteti de la liga,apcr,federatie,independenti
dar suntem cu totii pescari

cu exceptia lui stefan popescu 8-)

06 Mar 2011, 14:01

Dan Badarcea
Pe http://www.frpsc.ro este postat avizul ANST. Cietste te rog ce scrie pe el si apoi poti sa comentezi. Care e problema?
bora burak,
Nu am avut niciodata pretentia a fi cine stie ce mare pescar si nici nu vreau asa ceva. Cati din cei care participa la concursuri sunt intradevar mari pescari? Ii numeri pe degetele de la o mana. Unii numai gura e de ei.

06 Mar 2011, 14:08

sa stii ca nu a fost o jignire sau ceva , chiar tu ai spus la alta forumuri ca nu te consideri pescar...

06 Mar 2011, 14:11

Intradevar si-mi mentin pozitia. Ceea ce ma deranjaza este faptul ca am reusit ceea ce niciun pescar nu a reusit timp de 20 de ani, iar unii in loc sa zica doamne ajuta ca s-a gasit cineva sa o faca, arunca cu zoaie intr-o munca a unor oameni care si-au pus la bataie timpul priceperea si banii sa faca ceva care era mai mult decat necesar pentru pescuitul sportiv. Unii ar spune : tipic romanesc. Din fericire nu sunt ranchiunos si nu contabilizez toate mitocaniile. Altul ar fi renuntat demult. Acum e prea tarziu. :D :D :D
Pentru unii. Se stiu ei foarte bine.

06 Mar 2011, 14:20

domnule Popescu ma bucur ca sunteti optimist.
sa isi asume toti pescarii responsabilitatea viitorului
daca cluburile nu sunt in regula cu legitimarea membrilor e problema lor
si e o problema care nu se mai poate tolera
ceea ce se intimpla azi in apcr si chiar liga nu poate decit sa fie decit un prilej de absortie a cluburilor catre federatie dar avem o problema majora cu birocratia,
proiectele apcr nu sunt bune bune pentru pescari deoarece sunt facute sunt pe cai clientelare.

06 Mar 2011, 14:23

Domnule Saceanu,

Nu sunt un optimist, sunt chiar realist. Adevarul din pescuitul sportiv din Romania trebuia odata si odata sa iasa la lumina. Fac acest lucru de cativa ani si incet, incet timpul mi-a dat dreptate.
Din pacate pescarii sportivi nu pot sa-si faca singuri viitorul si sunt legati ombilical de Cluburile la care sunt sau doresc sa fie legitiati. Performanta sportiva presupune in primul rand cluburi puternice care sa poata in prima faza sa sustina financiar activitatea competitionala. Vremea cluburilor facute din entuziasmul catorva pescari care au pus talent si bani din buzunar pentru sustinerea unei pasiuni din care in final a rezultat un sport frumos (si sper eu si cu rezultate) a trecut. Pescarii sportivi trebuie sa devina sportivi adevarti, nu sa aiba grija administrarii unui club, ci doar de a face performanta. Cluburile vor fi cele care trebuie sa le asigure conditiile de a face performanta. Nu anticipez, dar sunt convins ca in scur timp (ca la alte sporturi) vor apare sindicate ale pescarilor sportivi, care sa-i reprezinte in raport cu cluburile.
Sunt multe de spus si nu este aici locul in care sa dezbatem un fenomen complex asa cum este organizarea pe pricipii santoase a unei activitati ce se vrea de durata si bine administrata.
In curand va aparea strategia nationala a federatiei privind dezvoltarea pescuitului sportiv din Romania si se pot face comentarii si propuneri de imbunatatire.
Sper ca intelegeti acum care sunt preocuparile mele si de ce nu bag in seama toate nimicurile.

06 Mar 2011, 14:38

nea Fane,
este clar ca voi nu vreti altceva decat sa ne beliti pe noi, nicidecum un sistem competitional corect.

06 Mar 2011, 14:40

cind zic noi, zic : liga si APCR :D

06 Mar 2011, 14:44

Joaca Bine Mirel scrie:
nea Fane,
este clar ca voi nu vreti altceva decat sa ne beliti pe noi, nicidecum un sistem competitional corect.

De unde ai tras aceasta concluzie? Ce mai corect poate sa fie decat faptul ca federatia asigura un arbitraj independent si are drept de control asupra cluburilor pe care le obliga sa aiba contracte cu sportivii, sa le asigure conditii de pregatire si asistenta medicala? Cred ca beliti ati fost pana acum, noi nefacand altceva decat sa incadram in legalitate o activitate sportiva.
Cat despre cele doua, uita-te cum se cearta pe banii vostri si apoi sa vorbesti. In ce ma priveste, i-am atentionat ca anul asta raman in prun cu organizarea Campionatului national si baietii aia cred ca eu glumesc.

06 Mar 2011, 14:47

mai degraba sa zici numai apcr , ca prea seamana stilul tau de a posta cu carmolistu...

06 Mar 2011, 14:50

si pentru ca observ ca se incearca diversiuni ieftine de unitate militara populara, vreau sa clarific situatia in care ne aflam in acest moment.
apcr (detinatoarea drepturilor de a organiza cn potrivit protocol agvps) a lansat o propunere de colaborare.
e simplu, orice alte imbaligaturi nu sunt decat manevre de 2 lei
si eu nu sunt maestru in asa ceva

06 Mar 2011, 15:22

De cand da dreptul AGVPSR de a se organiza un Campionat National? De ce nu-l organizeaza singura? Raspunsul se poate gasi tot pe holurile ANS unde AGVPSR nu figureaza.
Mai pe romaneste nu este autorizata. Si o sa paraseasca pescuitul sportiv odata cu APCR. As intreba cluburile afiliate la APCR, au vazut vreodata actul constitutiv modificat asa cum cere legea in care si ele sa figureze ca membre? Sunt convins ca nu.

06 Mar 2011, 17:43
MAESTRU IN PESCUIT

Nea Fanica maine am treaba dar de marti voi incerca sa organizeze C.N 2011 AVPS Acvila .Te superi ?

06 Mar 2011, 19:29
MODERATOR
MODERATOR

popescu stefan scrie:
De cand da dreptul AGVPSR de a se organiza un Campionat National? De ce nu-l organizeaza singura? Raspunsul se poate gasi tot pe holurile ANS unde AGVPSR nu figureaza.
Mai pe romaneste nu este autorizata. Si o sa paraseasca pescuitul sportiv odata cu APCR. As intreba cluburile afiliate la APCR, au vazut vreodata actul constitutiv modificat asa cum cere legea in care si ele sa figureze ca membre? Sunt convins ca nu.

Dl.Popescu ai problrme grave atita timp cit crezi ca o armata de oameni adunati la un loc pt aceasi pasiune iti vor dona(cotiza) tie sume de bani sa ai ce cheltuii.
Ti se vede disperarea si foametea de bani in tot cea ce spui si scri pe aici.

06 Mar 2011, 19:37

Buhac Constantin scrie:
Nea Fanica maine am treaba dar de marti voi incerca sa organizeze C.N 2011 AVPS Acvila .Te superi ?

impreuna cu apcr sau cum?
federatia impreuna cu cluburile aferente nu au un cuvint de spus?
poate se face inca o ilegalitate :roll:

06 Mar 2011, 19:41

DOMNULE POPESCU CE STITI DE TREABA ACEASTA?
SUNTETI IMPLICAT INTR-O ASEMENEA CIRDASIE?
RUSINE!

06 Mar 2011, 20:08

Don Saceanu@daca a-i fi luat teapa asa cum am luat eu, a-i fi avut alta parere despre acest om. Tu chiar nu vezi ca nimeni nu-l inghite?

06 Mar 2011, 21:37
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Urmatorul