|
Acum este 25 Noi 2024, 17:38
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
Liviu Dragos
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
va convine sa tineti un asemenea tip de razboi ? la cluburile cu multi pescari nu va ginditi cu adevarat?
|
09 Mar 2011, 22:30 |
|
|
sofian stefan
|
popescu stefan scrie: Se vede ca esti in afara problemei: Ce treaba am eu cu pescarii? Eu alte atributii. De pescari se ocupa cluburile. M-ai dat gata cu vocea autorizata. Ai obtinut CIS la APCR? Sau te-a autorizat Selaru? domnule Stefan Popescu cluburile sunt timide . putina deschidere din partea dumneavoastra ar fi decit benefica.
|
10 Mar 2011, 08:16 |
|
|
popescu stefan
|
Deschiderea catre cluburi din partea noastra este totala. Numai ca nu putem obliga cluburile sa se afilieze, acesta fiind un act de vointa din partea lor. In conditiile legii, cluburile se pot afilia la federatie la cerere si in baza hotararii Adunarii Generale a fiecaruia. Daca cluburile au decis sa se afilieze la o structura gen APCR sau LRC, este decizia lor. Tot ce pot spune este ca aceste forme de asociere nu sunt si nu pot fi autorizate de ANS si pe cale de consecinta nu pot organiza competitii oficiale de pescuit sportiv. Precum se vede pe www.frpsc.ro, asteptam cereri de afiliere pentru inscrierea in primul Campionat National oficial de pescuit sportiv. Nu poate fi vorba de obstructionarea niciunui club.
|
10 Mar 2011, 08:29 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Domnul Popescu Astazi incerc marea cu degetul ! Indiferent ce raspuns voi primi incerc ca nu am nimic de pierdut . Daca voi organiza dumneavoastra trimiteti vreun Lot de la Alba ?
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
10 Mar 2011, 09:32 |
|
|
popescu stefan
|
Nu. Singurele competitii oficiale le poate organiza doar federatia sportiva constituita in conditiile legii. Ar insemna sa certific o actiune care din punct de vedere juridic este nula. Va doresc succes, dar ar trebui sa va puneti intrebarea de ce nu fac acest lucru cei care se erijaza in reprezentanti ai pescuitului la crap. Oare nu pentru ca nu sunt autorizati? Vedeti ca nici AJVPS Acvila sau Soimul nu detine astfel de iscris eliberat de ANST. Cred ca este o incercare eleganta de a se eschiva din partea consacratilor.
Daca vreti o parere personala cred ca veti reusi. Motivele le-am expus mai sus.
|
10 Mar 2011, 09:51 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
Buhac Constantin scrie: Domnul Popescu Astazi incerc marea cu degetul ! Indiferent ce raspuns voi primi incerc ca nu am nimic de pierdut . Daca voi organiza dumneavoastra trimiteti vreun Lot de la Alba ? costica, ma repet si aici votul presedintilor apcr este litera de lege formulare de vot primite democratic se vor aplica in vederea unei decizii irevocabile orice alte discuti nu-si au rostul
|
10 Mar 2011, 10:08 |
|
|
popescu stefan
|
Câți președinți are APCR? Restul, asa cum imi inchipuiam sunt de umplutură. Ce tare!
|
10 Mar 2011, 10:40 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
Cornele, stiu, am gresit ,dar ti-ai pus intebarea ca poate am fost baut ?:D
|
10 Mar 2011, 12:20 |
|
|
popescu stefan
|
[quote="Joaca Bine Mirel"]Cornele, stiu, am gresit ,dar ti-ai pus intebarea ca poate am fost baut ?:D[/quote
Sa inteleg ca APCR nu este o asociatie de cluburi (lucru imposibil) ci o asociatie de presedinti. Ce tare.
|
10 Mar 2011, 12:51 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
am demarat proiectul impreuna cu toti presedintii de cluburi si lucru f important, o sa ducem la bun sfirsit cea ce ne-am propus, prima etapa la fintinele,a doua la darvari daca vrea v oana,retineti ,deci nu liga! iar finala la bunget probabil cel mai tirziu luni ,asociatia va da un comunicat oficial,ultimul acum va este clar? asta e tot?
|
10 Mar 2011, 13:26 |
|
|
popescu stefan
|
Va mutati in Ungaria? Sau in Republica Moldova? Bravada trebuie sustinuta si cu ceva palpabil. Cum ar fi de exemplu o autorizatie de functionare ca structura sportiva.
|
10 Mar 2011, 13:46 |
|
|
Liviu Dragos
|
va bateti joc de cei care cu adevarat in aceasta pasiune comuna ,investesc multi bani si timp.
|
10 Mar 2011, 14:01 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
de stirea ca a fost acceptata solicitarea lui St. Dinu privind infiintarea federatiei sportive,ce ne poti spune? acum este timpul ca unii sa-si mai calce pe mandrie, daca vor ceva cu adevarat de la pescuitul sportiv.
|
10 Mar 2011, 14:07 |
|
|
popescu stefan
|
Liviu Dragos scrie: va bateti joc de cei care cu adevarat in aceasta pasiune comuna ,investesc multi bani si timp. Ramane de vazut cine isi bate joc. Ti-as recomanda sa citesti un contract de legitimare pe http://www.frpsc.ro si atunci o sa tragi o concluzie corecta in ceea ce priveste relatia intre club si sportiv si ce obligatii au fiecare. Ce se face acum de catre APCR este o caricatura. Lasand la o parte faptul ca incalca toate regulamentele CIPS si ca este sub limita legalitatii. Nu ar strica daca presedintii de cluburi ar cere documentele incheiate de APCR de exemplu cu APS cu privire la Arbitraj si ar vedea cum se cheltuiesc banii. Obiectul contractului este de-a dreptul haios: Contract de consultanta.
|
10 Mar 2011, 14:08 |
|
|
popescu stefan
|
Joaca Bine Mirel scrie: de stirea ca a fost acceptata solicitarea lui St. Dinu privind infiintarea federatiei sportive,ce ne poti spune? acum este timpul ca unii sa-si mai calce pe mandrie, daca vor ceva cu adevarat de la pescuitul sportiv. E gluma anului. Cererea se aproba de o instanta de judecata dupa ce ai rezervare, avize etc. Mai e mult pana departe.
|
10 Mar 2011, 14:11 |
|
|
Saceanu Valentin
|
legea sa-si spuna cuvintul! 1.domnule Popescu Stefan la aceasta data cite cluburi sunt inscrise in federatie? 2.si cum se poate ca apcr sa ceara arbitraj unui club care este deja afiliat federatiei ? 3.cind apare programul CN crap al federatiei? 4.ne puteti da ceva nume privind conducerea ?
|
10 Mar 2011, 14:52 |
|
|
popescu stefan
|
1.Toate datele sunt publice pe http://www.frpsc.ro2. APS nu este club si nu este membra a federatiei. Persoane din APS care au avut activitati de arbitraj vor constitui corpul de arbitri federali si vor fi autorizati in conditiile legii. Ei vor fi oficiali federali si vor fi personal contractual. 3. Programul competitional pe probe sportive, inclusiv la crap este gata, dar nu va fi publicat pana nu se vor termina legitimarile sportivilor si autorizarea arbitrilor. 4. Conducerea este tot pe web site. Ultimul pe lista, ca sa zic asa, este dl. Buhac C-tin pe care il astept la Alba Iulia pentru a prelua conducerea unei comisii tehnice (probabil comisia de omologari piste de competitii).
|
10 Mar 2011, 15:08 |
|
|
Saceanu Valentin
|
daca dl Buhac Costica se afla printre cei care ne vor ghida primii pasii in cadrul federatiei nu poate fi decit un fapt benefic si o garantie a normalitati. la domnii ,Nitu,Serbu,Oana.Orhei,Ulmeanu,Ionita,Rudeanu,Iuga,Vesa,Gabi Sandu nu va-ti gindit? sunt pescari cunoscuti si respectati e pacat sa nu ne bazam pe calitatile acestora.
Ultima oara modificat de Saceanu Valentin pe 10 Mar 2011, 15:24, modificat 1 data in total.
|
10 Mar 2011, 15:20 |
|
|
popescu stefan
|
Fara sa supar pe nimeni, pescarii trebuie lasati sa faca ce stiu, adica sa pescuiasca si sa faca performanta, iar in federatie sa vina cine vrea sa munceasca. Cand am spus ca federatia nu-i totuna cu pescuitul, unii au crezut ca glumesc sau ca nu stiu ce spun. Cu Gabi Sandu am discutat si cand i-am spus cu ce se mananca federatia, a recunoscut ca nu stie daca poate sa-si inscrie clubul, dar sa mai si faca fata la administrarea federatiei. Tata Nitu se mai gandeste. Cine crede ca federatia este un dolce farniente se insala. Asta nu pricem marii APCR-isti si altii ca ei. Ii asigur ca stiu foarte bine ce spun. Calitatea de pescar sportiv nu este suficienta.
PS M-am gandit la toti, cu exceptia lui Vladeanu care nu are calitati pentru asa ceva. Mismasurile nu au ce cauta in pescuitul sportiv.
Ultima oara modificat de popescu stefan pe 10 Mar 2011, 15:29, modificat 1 data in total.
|
10 Mar 2011, 15:24 |
|
|
Saceanu Valentin
|
popescu stefan scrie: Fara sa supar pe nimeni, pescarii trebuie lasati sa faca ce stiu, adica sa pescuiasca si sa faca performanta, iar in federatie sa vina cine vrea sa munceasca. Cand am spus ca federatia nu-i totuna cu pescuitul, unii au crezut ca glumesc sau ca nu stiu ce spun. Ii asigur ca stiu foarte bine ce spun. anul 2011 este compromis din punct de vedere competitional? chiar nu se poate ajunge la un numitor comun? cum vedeti iesirea din criza?
|
10 Mar 2011, 15:28 |
|
|