Raspunde la subiect  [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul
 INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV 
Autor Mesaj

Mesaj Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Poti veni pe 14.

11 Apr 2011, 12:52

Ok. Un orar si adresa exacta mi-ar fii de folos. Daca se poate pe pm.

11 Apr 2011, 17:01

pista bv scrie:

Sa te intorci sanatos Pistane :lol: si drum bun!!!

11 Apr 2011, 21:34
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

Madalin007 scrie:
pista bv scrie:

salut Madalin.
ai luat banii de la dl.Popescu sau i-i primesti joi la sedinta?

11 Apr 2011, 21:41

dan _city_center scrie:
Madalin007 scrie:
pista bv scrie:

salut Madalin.
ai luat banii de la dl.Popescu sau i-i primesti joi la sedinta?

Primeste banii cand ma intorc din Alba Iulia ;)

11 Apr 2011, 23:51

Tin sa anunt ca am primit premiile de la domnu Popescu si i-mi cer scuze public fata de dansul pentru unele iesiri necontrolate.

13 Apr 2011, 22:03

Referitor la participarea la CN de crap:
Datorita faptului ca Andrei Vlădeanu acorda o atentie deosebita fenomenului pescuit sportiv, fiind cel care incearca sa blocheze autorizarea FRPS, vă anunt oficial ca am solicitat Judecatoriei sect. 2 Bucuresti dizolvarea APCR in conformitate cu prevederile art. 56 lit. e din OG 26/2000. Ii doresc succes in continuarea Campionatului National de Crap.
PS Prin Ordonanta presedentială o sa solicitam obligarea pârâtei de a sista organizarea de competitii care au ca scop clasificări sportive, până la rămânerea definitiva si irevocabilă a sentintei privind dizolvarea. Daca baietii astia credeau ca si-au găsit jucaria cu FRPS, s-au inselat.

14 Apr 2011, 14:46

dar nu sunteti singura autoritate care a cerut dizolvarea APCR ;)

14 Apr 2011, 15:06

pista bv scrie:
Tin sa anunt ca am primit premiile de la domnu Popescu si i-mi cer scuze public fata de dansul pentru unele iesiri necontrolate.

dar nu este indeajuns pentru cistigarea increderii si de catre toti celalti pescari ;)

15 Apr 2011, 14:27

Eu vorbesc doar in numele meu. Nu cred ca s-a nascut cineva sa vorbeasca in numele la toti pescarii. Atata timp cat nu sunt factor de decizie, ma supun majoritatii.
Scopul postarii a fost acela de a-mi cere scuze public fata de nea Fane.

18 Apr 2011, 15:13
MEMBRU ONORIFIC

Joaca Bine Mirel scrie:
pista bv scrie:

dar nu este indeajuns pentru cistigarea increderii si de catre toti celalti pescari ;)

nu Stefan Popescu e federatia,
cluburile si pescarii acestora vor hotari cui sa accorde increderea

22 Apr 2011, 22:41

Atenționez cluburile sportive asupra faptului ca a apărut HG 343/2011 pentru aprobarea statutului antrenorului. Cluburile sportive ar trebui sa analizeze cu atentie acest act normativ, întrucât vor fi obligate să-și angazeze personal calificat și autorizat pentru pregatirea sportivilor.
Federația se dovedește a fi altceva decat amatorismul de până acum. Vom initia discuțiile cu ANST pentru a demara procedurile de autorizare a acestora.

http://frpsc.ro/2011/05/07/statutul-antrenorului/

08 Mai 2011, 10:15
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

vali vesa scrie:
razvan ulmeanu scrie:
Vali,
Nu mi se pare normal sa faci afirmatii publice la adresa mea, dupa care sa ma lamuresti telefonic.
Toate cele bune.

Bine Razvan, continuam aici daca tu asa vrei. Dar tot dupa ce ma intorc acasa. Acum merg la pescuit, la chefal. La Salonic, nu la Ctza ;)

Uzooo... Yamas

:?:

15 Mai 2011, 23:18

nu are ce sa spuna , lasa-l in pace...

16 Mai 2011, 22:52

@Razvan,

OK, daca tu insisti si vrei balacareala... :?

La sedinta APCR din Decembrie ai stat langa mine. Nu mai faceai parte din clubul Senior, dar erai inca cenzor APCR. Am discutat mai multe, printre care si faptul ca nu mai faceai parte din APCR si asa vei putea fi un cenzor impartial, lucru benefic inclusiv pentru noi, membrii APCR. Ai spus atunci ca o sa faci verificarea la sange, pe facturi/chitante cu verificari la cei ce le-au emis. Ma rog, mai multe chestii contabile pe care eu le inteleg mai mult sau mai putin. M-am bucurat sincer, pentru ca ma simteam in siguranta cu un cenzor impartial (sa spun doar atat). Si dupa putin timp SURPRISE :shock: Razvan Ulmeanu isi da demisia din functia de cenzor. Am ramas uimit si sincer, dezamagit, aveam alta impresie despre tine. Pentru asta am spus ce-am spus, chestia aia cu sangele.

Daca ti-am gresit sau te-am deranjat cu ceva, imi cer scuze. Dar din nou, am fost dezamagit de faptul ca nu ti-ai pastrat pozitia si nu ti-ai respectat promisiunea.

Cam asta e, pentru cei ce nu stiau despre ce e vorba, pentru ca Razvan stia, dar a vrut sa o fac public. Nici o problema.

@Carpmaster

Esti multumit?

17 Mai 2011, 09:14
Profil YIM WWW

da , sunt , ma bucur ca l-ai raspuns!

17 Mai 2011, 11:43
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

vali vesa scrie:
@Razvan,

OK, daca tu insisti si vrei balacareala... :?

La sedinta APCR din Decembrie ai stat langa mine. Nu mai faceai parte din clubul Senior, dar erai inca cenzor APCR. Am discutat mai multe, printre care si faptul ca nu mai faceai parte din APCR si asa vei putea fi un cenzor impartial, lucru benefic inclusiv pentru noi, membrii APCR. Ai spus atunci ca o sa faci verificarea la sange, pe facturi/chitante cu verificari la cei ce le-au emis. Ma rog, mai multe chestii contabile pe care eu le inteleg mai mult sau mai putin. M-am bucurat sincer, pentru ca ma simteam in siguranta cu un cenzor impartial (sa spun doar atat). Si dupa putin timp SURPRISE :shock: Razvan Ulmeanu isi da demisia din functia de cenzor. Am ramas uimit si sincer, dezamagit, aveam alta impresie despre tine. Pentru asta am spus ce-am spus, chestia aia cu sangele.

Daca ti-am gresit sau te-am deranjat cu ceva, imi cer scuze. Dar din nou, am fost dezamagit de faptul ca nu ti-ai pastrat pozitia si nu ti-ai respectat promisiunea.

Cam asta e, pentru cei ce nu stiau despre ce e vorba, pentru ca Razvan stia, dar a vrut sa o fac public. Nici o problema.

@Carpmaster

Esti multumit?

Vali,
Nu vreau nici o balacareala, doar ca faci afirmatii publice la adresa mea pe care refuzi sa le sustii. Explicatia ta nu o stiam altfel nu iti mai ceream sa imi spui despre ce e vorba cand spui ca nu am sange in instalatie. Ca dovada ca nu vreau nici o balacareala, te-am intrebat la ce te referi la vremea respectiva cand ai scris pe forumul ligii si ai refuzat sa imi raspunzi.
Tot ce am discutata la acea sedinta iti confirm, este exact cum ai scris tu. Doar ca lucrurile s-au schimbat putin chiar in timpul sedintei cand vladeanu a sustinut ca din punct de vedere contabil fosta conducere are de recuperat banii(in martie 2010 era invers) :!: .
Acelasi vladeanu a anuntat ca toate cheltuielile de arbitaj au fost incluse in bugetul de venituri si cheltuieli sub forma unor deconturi FALSE cu ajutorul echipei Planet Carp.
In calitate de cenzor al APCR-ului, am refuzat la acea sedinta sa semnez sau sa citesc un BVC care are la baza documente furnizate special pentru a acoperi plati la negru.
In momentul in care membri APCR nu au avut nimic de obiectat la acest lucru, rostul meu in aceasta asociatie a incetat.
Acestea tu fost motive demisiei mele sau mai pe romaneste: eu la masa cu hotii si combinatorii nu stau.
Iar legat de singe in instalatie, te asigur ca am destul si pot spune lucrurilor pe nume. Imi aduc aminte ca spuneai in cadrul aceleasi dicutii premergatoare sedintei ca vrei sa ai o discutie publica cu vladeanu legat de atacurile la adresa baietiilor din club in ceea ce priveste cazul valiza. Aceste discutii nu au mai avut loc.Iar in momentul in care l-am sustinut pe Barbu pe crapmania, nu te-am vazut macar scriind ceva.
Inca un lucru: in timpul sedintei cand City a fost invitat sa pofteasca afara si un presedinte de club a inceput sa foloseasca un limbaj suburban, nu am vazut pe nimeni sa ia atitudine ca un astfel de limbaj nu are ce cauta la o sedinta a unei asociatii nationale fie ea si de pescari. Dimpotriva am vazut in jurul meu zambete de admiratie...
In incheiere, imi cer scuze pentru neplacerile create cu postarea mea, dar una din caracteristicile mele este ca spun lucrurilor pe nume si nu tac daca am ceva de spus.

17 Mai 2011, 15:26

Razvan,

In continuare cred ca puteai sa ne ajuti din pozitia de cenzor. Si daca nu erai de acord cu actele prezentate puteai sa le refuzi. Nu prea ma pricep eu la contabilitate si daca gresesc te rog sa ma scuzi.
Discutiile despre "cazul valiza" au avut loc, dar tu nu mai erai in sala. Si nu numai la sedinta.
Referitor la Dan, nu comentez. Nu facea parte din clubul nostru si daca presedintele clubului lui a vorbit cum a vorbit, e treaba lor, nu a mea.

O zi buna

PS Ai pariat? Pe cine, pe noi sau pe nextgen? :lol:

17 Mai 2011, 17:19
Profil YIM WWW
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

APCR a fost o adunatura de hoti ,combinatori si nevinovati.
cu usurinta se poate observa ca nevinovatii au parasit cu totii la timp acest CN.
@Vali Vesa,
bine ca ti-ai dat demisia din nimic pentru ca tot nu stiai ca orice membru al lui nimic poate asista la orice sedinta, conform statutului.
ultima data baga-i mina in foc, ca exista factura la cupa rusinii 2010 de la Hobaia pe care o vei prezenta fraierilor de concurenti :roll:
stiu, nu a fost sedinta cu darea de seama ,ai uitat ....sa falsificati,...... inca una......

....dar,pentru ca mai exista si un dar....pescarul care doreste sa participe pe Darvari la CN si isi aduce aminte ca a amenintat un alt pescar, cu citez:"poate nu mai vrei sa iesi din casa !" sa faca bine si sa-si aduca si SMURDUL cu el ,a venit vremea.

17 Mai 2011, 21:03
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

vali vesa scrie:
Razvan,

In continuare cred ca puteai sa ne ajuti din pozitia de cenzor. Si daca nu erai de acord cu actele prezentate puteai sa le refuzi. Nu prea ma pricep eu la contabilitate si daca gresesc te rog sa ma scuzi.
Discutiile despre "cazul valiza" au avut loc, dar tu nu mai erai in sala. Si nu numai la sedinta.
Referitor la Dan, nu comentez. Nu facea parte din clubul nostru si daca presedintele clubului lui a vorbit cum a vorbit, e treaba lor, nu a mea.

O zi buna

PS Ai pariat? Pe cine, pe noi sau pe nextgen? :lol:

Vali,
La fel la tine am crezut si eu. Am crezut ca pot sa ajut la o functionare corecta a asociatiei. Dar in momentul in care presedintele apcr falsifica documente si le si sustine in sedinta eu am spus stop. Si nu din lipsa de sange, ci din motive de coloana vertebrala si integritate.
Plus ca mai este un motiv: nu stau la aceasi masa cu personaje dubioase, lipsite de orice forma integritate, personaje care in lipsa de argumente si logica imi contacteaza persoanele apropiate mie. Si pentru asta acest personaj VA PLATI SCUMP!
Revenind, nu am pariat.
Si mi se pare o mizerie unde s-a ajuns! De fapt, e o mizerie de mult!

18 Mai 2011, 00:04
Afiseaza mesajele din ultimele:  Sorteaza dupa  
Raspunde la subiect   [ 444 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23  Urmatorul