Re: CN Studentesc 3-5 August Tancabesti
Multumim tuturor pentru felicitari!
Felicitari organizatorilor si sponsorilor! Ireprosabila organizarea.
Tin sa ii felicit pe toti participantii acestui concurs pentru ambitia si efortul depus la acest concurs. Bravo Marius&Adi, Remus&Ionut, a fost o lupta superba pe care am avut norocul sa o castig. Felicitari si mincinosilor pentru ca mi-au "furat" captura
Evident, pentru mine a fost cea mai frumoasa competitie la care am participat si pot sa zic ca mi-am atins scopul in pescuit: sa castig un concurs pe Tancabesti 1. Faptul ca am devenit si campion national de tineret a facut ca satisfactia sa fie dubla. Cireasa de pe tort: onoarea sa primim cupele de la celebrul Ardy Veltkamp.
Deasemenea, trebuie sa-i multumesc coechipierului meu, Alex, care desi s-a aflat prima oara la Tancabesti, a muncit enorm si s-a descurcat minunat.
Fara falsa modestie, tin sa precizez si faptul ca am avut si mult noroc:am tras la sorti standul pe care mi l-am dorit si il vedeam ca favorit inainte de competitie(Ponton 5).
Multumesc colegilor din Baricada pentru sustinerea morala si lu fratimiu pentru ca nu m-a lasat sa dorm nicio secunda.