|
Acum este 25 Noi 2024, 13:19
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
Membru din: 29 Ian 2011, 20:35 Mesaje: 617 Localitate: Mogosoaia
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Ok, avem rabdare, cand ati infiintat Federatia banuiesc ca o sa trimiteti la toate cluburile cate o informare.
|
10 Feb 2011, 20:35 |
|
|
popescu stefan
|
Nu o sa trimitem nimic. Noi am facut publica intentia de infiintare si invitatia de a deveni membri fondatori ai federatiei sportive tuturor cluburilor sportive de pescuit. Multi au crezut ca este o gluma si au tratat-o ca atare. Ni se pare corect ca acum cei care nu au crezut in acest proiect sa se intereseze ei daca federatia s-a infiintat si sa solicite ei aderarea. Noi nu ne rugam de nimeni. Si nu suntem datori nimanui cu nimic. Toate cheltuielile aferente le-am suportat singuri. Si nu au fost mici si nici munca usoara.
|
10 Feb 2011, 20:44 |
|
|
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
|
Am inteles, atunci...in momentul in care o sa aveti si hartia de la FIPS CIPS in mana prin care o sa ne demonstrati ca sunteti in locul AGVPS-ului atunci cu siguranta toate cluburile vor adera la FRPS.
ps: cluburile care vor acest lucru.
|
10 Feb 2011, 20:50 |
|
|
popescu stefan
|
Nici macar atunci. Ce nu intelegi este ca si dreptul de reprezentare internationala revine federatiei sportive, membru CIPS fiind Romania, iar conform art. 6.2 din statututl CIPS, AGVPSR isi pierde statutul de reprezentant. Asta e. Cluburile au mers pe o minciuna, pe care unii cu ablitate le-au bagat-o in minte, cum ca AGVPSR este batuta in cuie la CIPS. Lipsa de informare a fost marea carenta a pescarilor sportivi.
|
10 Feb 2011, 20:58 |
|
|
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
am si eu o intrebare : dupa ce se finalizeaza infiintare federatiei , chiar daca nu invitati pe nimeni ,cererile de aderare din cluburi o sa fie acceptate bazand numai sa implineasca conditiile cerute sau o sa depinde si de hotararea conducerii din federatie?
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
10 Feb 2011, 21:02 |
|
|
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
|
Sunteti cumva Capricorn? Ca vad ca nu ne intelegem deloc. Atunci noi cei care nu facem parte din membri fondatori o sa urmarim site-ul CIPS FIPS si cand o sa vedem FRPS acolo in dreptul Romaniei o sa facem cerere de aderare la dumneavoastra, o sa platim cotizatiile anuale, etc. Intrebare: ca membri FRPS o sa avem drept de veto?
|
10 Feb 2011, 21:03 |
|
|
popescu stefan
|
carpmaster scrie: am si eu o intrebare : dupa ce se finalizeaza infiintare federatiei , chiar daca nu invitati pe nimeni ,cererile de aderare din cluburi o sa fie acceptate bazand numai sa implineasca conditiile cerute sau o sa depinde si de hotararea conducerii din federatie? Cererile de aderare se adreseaza Conducerii federatiei si sunt supuse aprobarii adunarii generale. Ceea ce tot incerc sa va explic este faptul ca actele constitutive si statutele cluburilor nu sunt in concordanta cu prevederile Legii nr. 69/2000 ci respecta doar prevederile OG 26/2000. Ma asteptam sa aveti macar curiozitatea sa vedeti cum trebuie sa arate aceste documente pentru a fi compatibile cu stautul federatiei, conditie obligatorie de afiliere. Vad ca nimeni nu este curios. Maxx1979, Va fi suficient sa urmaresti site-ul federatiei si informatia va fi postata acolo. Toti membri FRPS au dreptul la un vot, de a alege si a fi alesi. Este o structura democratica. Dreptul de veto nu este admis in federatie. Deciziile se iau cu mojoritatile statutare.
|
10 Feb 2011, 21:13 |
|
|
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
|
Ma asteptam sa aveti macar curiozitatea sa vedeti cum trebuie sa arate aceste documente pentru a fi compatibile cu stautul federatiei, conditie obligatorie de afiliere. Vad ca nimeni nu este curios.
Nu suntem curiosi momentan pentru ca FRPS nu exista inca, o sa existe interes atunci cand se va infiinta, in acel moment o sa ne intereseze sa ne afiliam si o sa ne aliniem in conformitate cu statutul federatiei.
Va fi suficient sa urmaresti site-ul federatiei si informatia va fi postata acolo. Toti membri FRPS au dreptul la un vot, de a alege si a fi alesi. Este o structura democratica. Dreptul de veto nu este admis in federatie. Deciziile se iau cu majoritatile statutare.
Atunci o sa stam cu ochii pe site-ul federatie si in momentul in care o sa postati o sa verificam pe site-ul FIPS CIPS.
|
10 Feb 2011, 21:21 |
|
|
popescu stefan
|
Exact. Toate afirmatiile tale sunt corecte. Adresa este www.frpsc.ro Deocamdata nu este activat, dar va fi in momentul inregistrarii federatiei la Instanta.
|
10 Feb 2011, 21:25 |
|
|
levi74
|
imi cer scuze ca ma interpun intr-o discutie vreau doar sa il intreb pe Maxx daca duminica se mai duc la casting atit pt ca nu am vb cu Dan
|
10 Feb 2011, 21:29 |
|
|
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
|
levi74 scrie: imi cer scuze ca ma interpun intr-o discutie vreau doar sa il intreb pe Maxx daca duminica se mai duc la casting atit pt ca nu am vb cu Dan Da, la 10:00 in benzinarie.
|
10 Feb 2011, 21:42 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Una peste alta in momentul infiintari federatiei ii veti lua toate drepturile competitionale AJVPS-ului,si dupa.............un proiect ceva pt dezvoltarea pescuitului sportiv in Romania,o scoala de pescuit pt copii si juniori.................smd,exista asa ceva in programul federatiei sau doar CN.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
12 Feb 2011, 09:35 |
|
|
popescu stefan
|
david nicu scrie: Una peste alta in momentul infiintari federatiei ii veti lua toate drepturile competitionale AJVPS-ului,si dupa.............un proiect ceva pt dezvoltarea pescuitului sportiv in Romania,o scoala de pescuit pt copii si juniori.................smd,exista asa ceva in programul federatiei sau doar CN. Da. In structura federatiei sunt prevazute departamente speciale conduse de cate o comisie de specialitate. Astfel art. 15 din statut le nominalizeaza dupa cum urmeaza: - Comisia centrala a antrenorilor; - Comisia centrala a arbitrilor; - Comisia centrala de competitii, legitimari, transferari si clasificari sportive; - Comisia de disciplina; - Comisia pentru mass media si tiparituri; - Comisia medicala si control antidoping; - Comisia de copii si juniori; - Comisia de relatii internationale; - Comisia juridica; - Comisia de istorie si statistica; -Comisia de proiecte, parteneriate si patrimoniu; - Colegiul observatorilor. Mai exista Comisia de cenzori si Comisia de apel. Toate aceste Comisii vor avea atributii clare si regulamente proprii. Ca prin proiect, dupa constituirea asociatiilor judetetene, vom demara pe dezvoltare durabila inpreuna cu Consiliile judetene si ministerele de resort, un amplu proiect la nivel national prin care sa construim in fiecare judet cate o pista de competitii care sa fie administrata de asociatiile judetene si care sa fie folosite atat pentru competitiile locale cat si pentru antrenamente si scolarizare. Un proiect pilot a si inceput la Orastie sub controlul FNPSR. Activitatea federatiei nu se rezuma la organizarea competitiilor (acestea constituind crema unei activitati laborioase) ci se va ocupa de toate problemele pentru care fiecare comisie este constituita. De aceea in structura de conducere a federatiei trebuie cooptate persoane competente pe fiecare domeniu. Nu trebuie uitat ca nu avem antrenori si arbitrii scolarizate si autorizati ca atare, instructori sportivi si nici infrastructura specifica. Toate acestea vor trebui facute si nu este usor. De aceea am spus ca apartenenta la federatie presupune mai multe obligatii decat dreprturi, iar cine doreste sa se afilieze trebuie sa tina cont de acest lucru.
|
12 Feb 2011, 10:42 |
|
|
turcu ionel
|
se pare ca apcr va organiza campionatul national. federatia nu a prins inca trenul de Italia
|
16 Feb 2011, 14:27 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Esti sigur?
|
16 Feb 2011, 14:28 |
|
|
Alexandru Mihai
MEMBRU ONORIFIC
|
Sa amanat pentru luni sedinta...
|
16 Feb 2011, 15:22 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Felicitari pentru conducerea AVPS - Soimul Felicitari pentru dl Pasa Dl Pasa nu cred ca trebuie sa va reamintesc ca trebuie sa fiti impartial . Rog organizatorii ,arbitri etc, sa aiba grija ca totul sa se desfasoare ireprosabil pentru a castiga AVPS Acvila !
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
18 Feb 2011, 19:40 |
|
|
Madalin007
|
Sa va prezint un mic episod avndu-l pe dl. Popescu in rolul principal. Anul trecut in vara a organizat un concurs la Doripesco "Cupa FNSPR la Crap" spre finalul concursului a venit prin standuri sa ne spuna ca premiantii nu vor putea lua banii(locul 1 -5000 lei,locul 2 - 4000 lei,locul 3 -3000 lei) la fetivitatea de premiere ca dinsul lucreaza legal si ca banii trebuiesc virati din contul Federatiei in conturile castigatorilor(carduri) ca totul sa fie transparet si ca dansul sa se poata scadea din contabilitate cu sumele respective.......si asa a ramas treaba din septembrie, si atunci vin si va intreb,ce credibilitate poate avea acest domn in fata atator pescari????Daca nu ma credeti intrebatii pe Irinel Nitu,Pista,Culita.... daca este adevara ceea ce am expus eu aici........... In acest context l-am cunoscut pe acest domn corect care doreste numia bine pescuitului sportiv!!! Imi cer scuze daca am fost off topic dar nu m-am putut abtine cand vad atata indiferenta si corectitudine din partea acestui om. O zi buna!
_________________ www.jaluzeleverticale.eu CS CARP ZONE
|
20 Feb 2011, 15:13 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Madalin despre cine este vorba?Popescu care doreste sa faca Federatia?Si castigatori premiilor nu au incasat bani cuveniti nici pina acum?ati platit taxa la acest concurs?
|
20 Feb 2011, 18:13 |
|
|
Madalin007
|
david nicu scrie: Madalin despre cine este vorba?Popescu care doreste sa faca Federatia?Si castigatori premiilor nu au incasat bani cuveniti nici pina acum?ati platit taxa la acest concurs? Da Jubi,despre acest Domn Popescu care doreste sa infiinteze Federatia. Taxa s-a platit cash nu prin virament bancar,in aceiasi situatie sunt si baietii de la stionar(participand la cupa fnpsr la stationar si tzepuiti de dl. Popescu) daca nu ma insel si copii lui Nea Maty au fost fentati de acest Domn(copii dl. Maty clasandu-se pe podium) care face valuri continu.......
_________________ www.jaluzeleverticale.eu CS CARP ZONE
|
20 Feb 2011, 19:57 |
|
|