|
Acum este 29 Dec 2024, 16:04
|
Autor |
Mesaj |
doru_croc
|
Re: Bancuri
Intr-o buna zi, la poarte Raiului, un tip foarte ofticat.... Sf. Petru il ia de-o parte: - Ce-i fiule? Care-i problema? - Pai nu se poate dom'le, uita-te la mine! Am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistitt, dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala! - Mmmm! Nu s-a mai intamplat pana acum, dar in fine, sa vedem ... cum zici ca te cheama fiule? - Manivela, Grigore Manivela... - Si ce meserie zici ca ai avut? - Mecanic auto ... - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta ... pai s-a lamurit fiule, uite, aici crie ca ai murit de batranete! - De batranete ?!!? Cum de batranete? - Pai da, ca am adunat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai 123 de ani! Fara nici o aluzie la proprietarii de service auto care navigheaza pe acest forum
_________________ Dă-i unui om un pește si el va avea ce mânca o zi; învață-l sa pescuiască și el va sta pe marginea bălții și va bea bere toata viața.
|
27 Sep 2011, 09:32 |
|
|
cea mai buna
Membru din: 29 Ian 2011, 12:30 Mesaje: 741 Localitate: Bucuresti
|
Bula se insoara si, dupa ceva timp, se intilneste cu vechii lui prieteni, care il intreaba: - Bai Bula, cum e nevasta-ta? - Cum sa fie, este marfa, doar ca este cam somnoroasa. De cite ori iesim pe strada, cind vede un barbat bine, ea mereu spune: "Mama, ce m-as culca cu asta".
O planeta trece pe langa planeta Pamant si o intreaba: - Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani! - Nu prea bine... stii... mi-au iesit Homo Sapiens... - Nu te ingrijora, am avut si eu, o sa treaca!
_________________ Libertatea omului e partea divina din el
|
04 Oct 2011, 01:50 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
Membru din: 29 Ian 2011, 12:25 Mesaje: 2023 Localitate: Bucuresti
|
Un poliţist îşi sugea degetul. Şi altul întreabă : - De ce sugi deştu? - Am ceva sub unghie şi nu ştiu dacă e pământ sau c*cat. - Ia dă să sug şi eu! Aaaa… E c*cat! - Păi mă şi miram de unde să am eu pământ în cur…
_________________ Baricada Carp Club
|
06 Oct 2011, 13:40 |
|
|
cea mai buna
|
Un pescar cu fii-su la pescuit: - Baiete, unde-i porumbul ala? - L-am mancat, tata, ca imi era foame. - Bine, dar mamaliga unde e? - Am mancat-o si pe aia, ca imi era foame. - Mananca, draku si ramele astea si hai acasa!
|
08 Oct 2011, 16:27 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Vladeanu il felicita pe City !
_________________ Milionar excentric
|
08 Oct 2011, 23:01 |
|
|
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
09 Oct 2011, 12:31 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
Andrei Ionita scrie: Vladeanu il felicita pe City ! mai tare e acesta: Pangica se retrage
|
09 Oct 2011, 15:59 |
|
|
dan _city_center
ADMINISTRATOR
|
dan _city_center scrie: Andrei Ionita scrie: Vladeanu il felicita pe City ! mai tare e acesta: Pangica se retrage
|
09 Oct 2011, 16:01 |
|
|
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
09 Oct 2011, 16:03 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
dan _city_center scrie: Andrei Ionita scrie: Vladeanu il felicita pe City ! mai tare e acesta: Pangica se retrage E bun ...dar e fffffoarte vechi ))))))
|
09 Oct 2011, 17:33 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim. Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena? Era un vis! Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra. Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fat...a, si ma facea sa ma simt prost. Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus. Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea. Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data.. Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant. Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu. Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine. Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara. Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie". Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina.
|
11 Oct 2011, 15:53 |
|
|
cea mai buna
|
Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman. Dupa impact, tipul ia o barca si vasleste disperat sa se salveze. - Unde pleci dom'le ca mai sunt femei aici? - Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum?
|
11 Oct 2011, 23:29 |
|
|
cea mai buna
|
Fisiere atasate:
how to impress.jpg [ 34.78 KiB | Vizualizat de 7826 ori ]
|
12 Oct 2011, 01:06 |
|
|
dan serban
|
_________________ Dan Serban
|
12 Oct 2011, 16:17 |
|
|
cea mai buna
|
Fisherman's mind....
Fisiere atasate:
fisherman's mind.jpg [ 56.22 KiB | Vizualizat de 7782 ori ]
|
18 Oct 2011, 17:55 |
|
|
paulletta
MODERATOR
|
Maria vine din Germania , unde a lucrat ceva timp si despacheteaza lucrurile. - Aista ce-i tu, Marie? intreaba tata-su. -Aista-i mixer. Pui numa' faina si laptele si le-nvarte singur. -Mira-sa Cluju'! zice tatal. Da, aista ce-i? -Aista-i un cuptor cu microunde. Pui strachina cu mancare in'lontru si minten' s-o incalzit. -Lucru mare! Da' aceia ce-i? intreaba tatal. -Vibrator. Pai, stii dumneata, ca acolo in lume, amu nu-ti mai traba omu' tau, ca-i dastul sa ai unu d'asta. Apoi, obosita fiind, Maria se duce la culcare. Batranul iese pe prispa casei, aseaza doua scaune, pune doua pahare de horinca, se aseaza pe un scaun, iar pe celalalt aseaza vibratorul. Trece pe langa poarta Gheorghe: -Sa traiesti, Ioane, ce mai faci? -Ia, stau la un pahar de jinars cu ginerele!!!
_________________ Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23
|
23 Oct 2011, 23:05 |
|
|
paulletta
MODERATOR
|
Vasile se duce la Gheorghe - prietenul lui cel mai bun. - De cand ne cunoastem noi? - De 30 de ani: gradinita, scoala, armata, facultate, etc - Stii ca nu am frati si tu esti cel mai apropiat de sufletul meu, corect? - Da, ma, ce ai? Ai inebunit? - Nu…vreau sa-ti cer ceva. Stii ca eu si nevasta-mea vrem copii si ne chinuim de vreo 10 ani. Ei bine, eu sunt de vina si am decis sa se insamanteze cu alta sperma – si vreau sa te rog sa fii tu donorul. - Ai innebunit? Ce o sa zica ea? - Am vorbit deja, nu ma poti refuza, doar nu vrei sa iau de la vreun degenerat anonim… Mergem acasa, eu raman jos, tu te duci sus si rezolvi problema – ramane doar intre noi, ok? - Bine ma, daca zici tu…cand vrei sa facem asta? - Si acum! Hai sa mergem!
Ajunsi acolo, Vasile ramane jos sa fumeze o tigara multumit de solutia gasita. Nu trec 5 minute si Gheorghe apare zicand: - Gata, am terminat! - Cum asa repede? De ce v-ati grabit? - Pai ne-am incalzit un pic si cand sa trecem la treaba i-a venit ciclul….atunci i-am dat o muie si am plecat!
_________________ Dacă nu mergi la pescuit pentru că ai crezut că o să plouă, nu o să mergi la pescuit niciodată.
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... ?f=22&t=23
|
24 Oct 2011, 18:27 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Ionel şi Marioara erau amândoi pacienţi într-un spital de boli mintale. Într-o zi, pe când se plimbau pe lângă piscina spitalului, Ionel a sărit brusc în apă, a înotat până la fund şi a rămas acolo. Marioara a sărit repede să-l salveze. A înotat şi ea până la fund şi l-a scos pe Ionel din apă. La auzul acestei fapte eroice, asistenta şefă a ordonat ca Marioara să fie externată din spital, deoarece o consideră acum stabilă mintal. Asistenta s-a dus la Marioara să-i dea vestea şi i-a spus: - Marioara, am o veste bună şi una rea. Vestea bună este că vei fi externată. Din moment ce ai fost capabilă să reacţionezi în mod raţional la o criză şi să salvezi viaţa unui alt pacient, am ajuns la concluzia că fapta ta dovedeşte o deplină sănătate mintală. Vestea rea e că Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spânzurat cu cordonul de la halat în baie. Îmi pare nespus de rău, dar a murit. La aceasta, Marioara răspunse: - Nu s-a spânzurat. L-am pus eu acolo să se usuce...
|
25 Oct 2011, 11:12 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
O bătrână merge încet pe trotuar abia târând după ea doi saci de gunoi. Unul din saci se rupe şi bancnote de 20 de euro încep să se înşire pe trotuar. Un poliţist aflat în apropiere o opreşte şi îi spune. − Doamnă, vi s-a rupt sacul şi vă cad banii. Bătrâna se uită şi spune: − Noroc că aţi văzut domnule poliţist, acum trebuie să mă întorc să adun banii! − Staţi, că nu-i aşa simplu! De unde aveţi banii, nu i-aţi furat? − Nu, domnule, e simplu. Eu stau lângă un teren de fotbal şi unii dintre spectatori vin să urineze printre uluci pe florile mele. Aşa că, atunci când e o partidă, îmi iau foarfeca de vie şi mă aşez în spatele gardului. Când vine vreunul la gard, eu îl apuc bine şi-i spun: 20 de euro sau ţi-o tai! Poliţistul se gândeşte că e just şi începe să râdă. − Dar ce aveţi în celălalt sac? − Păi, domnule poliţist, gândiţi-vă şi dumneavoastră, nu toţi vor să plătească....
|
25 Oct 2011, 11:12 |
|
|
razvan u.
ADMINISTRATOR
|
Se aduna toate organele corpului uman la adunare… sa hotarasca cine sa iasa la pensie… Plaminii: -Dati-mi mie ca toata viata am suportat fumul de tigara si nu numai…. Ficatul: -Dati mie pensie ca toata viata a baut ca un porc…. Stomacul: -Dati-mi mie pensie ca a mincat toate prostiile de pe lume si am avut mereu de lucru…. Inima: -Dati-mi mie pensie ca….. Dupa ce trec toate organele pe la comisie, aceasta intreaba :- Mai este cineva in sala care vrea sa iasa la pensie? Penisul din fundul salii: "DA,si eu vreau sa ies la pensie !!" Comisia: "Pai scoala frate de acolo si vino aici !" Penisul: "Daca m-as putea scula, crezi ca m-as mai pensiona? "
|
25 Oct 2011, 11:20 |
|
|