|
Acum este 21 Apr 2025, 17:59
|
Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
Autor |
Mesaj |
nutzu_z
|
 Re: Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
Buhac Constantin scrie: Dl Presedinte zice ........? Întradevăr d-le buhac!!! Sunteți exact omul de care are nevoie domnul președinte!!! Adică un soldățel care preia și execută ordinele exact ca la armată!! Apropo, din când în când vă mai dă permisie și la propriile opinii??? Spun asta deoarece in majoritatea ultimelor postălri tot îi dați înainte cu Dl Presedinte zice ........?! Faină federație, mișto conducere!!!! 
_________________ Sabău Săvinel-- păgubit de Fane Popescu
|
04 Aug 2013, 18:48 |
|
 |
Cristi Y
|
nutzu_z scrie: Amice, eu nu am primit nici un ban de la tine! Nu am semnat nimic! In nebunia ta susții că premiile nu se dau dacă taxa e mică?? Chiar ți-ai muncit neuronul ca să poți debita așa ceva? NU AM PRIMIT NIMIC IN UNGARIA!!! nu te consuma ca o faci de pomana , minciuna la popescu este o problema patologica , minte cu atata seninatate si nesimtire ca deseori crede si el ce spune , cel mai elocvent exemplu este afirmatia care a facut-o spunand ca are factura cu Doripesco pt chirie pe perioada campionatului organizat de gasca de la alba , minciuna ordinara la fel cum ordinar este si caracterul lui . Un jeg
|
04 Aug 2013, 18:53 |
|
 |
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Eu nu am cum sa fac afirmatii ca nu cunosc ce a fost intre dumneavoastra la aceea data .Am scris doar ce spune Presedintele .Dar pana la urma ne spuneti; - Cum se numeste locatia unse a avut loc desfasurarea competitiei ? - Cati concurenti ati participat ? - Care au fost premiile promise ? - Care a fost taxa de participare ? - Ce loc ati ocupat si ce suma va datoreaza ? 1- a fost pe doripesco 2- nu mai știu, cred că 60 3- 4000 lei loc 1, 3000 lei loc 2, 2000 lei loc 3, și până la locul 10 premii tot în bani, nu mai țin minte cât. În plus trebuiau să se ofere premii Baracuda în valoare de 3000 lei. Dl Diaconiță a precizat exact următoarele: Sunt in valoare de 3000 lei si constau in rubesian,match-uri,vergi,mulinete,fire...... In momentul de față s-au onorat doar premiile in bani pentru primele trei locuri. Restul sunt păgubiți!!!4- taxa a fost 100 de lei dar nu văd relevanța. Costul total pentru pregătire și participare depășește 1500 lei, bineînțeles dacă ești un pescar care se respectă și trage pentru podium. 5- Am ocupat locul 2, la egalitate de puncte cu locul 1 dar departajat la balotaj (cantitate mai mică de pești) Suma datorată a fost de 3000 de lei, bani care mi-au fost trimiși prim Palcău dar numai după ce încă o dată repet A MERS MILIȚIA LA UȘA LUI POPESCU
Ultima oara modificat de nutzu_z pe 04 Aug 2013, 19:19, modificat de 3 ori in total.
|
04 Aug 2013, 19:13 |
|
 |
nutzu_z
|
D-le Buhac, dacă vreți să vă delectați cu ceva de citit, vă recomand acest topic despre începutul, desfășurarea și finalitatea Cupei Baracuda, organizată de Fane. Vă recomand să începeți cu pagina 40, de acolo începe adevărata telenovelă. http://www.pescuitstationar.ro/forum/vi ... &start=410
|
04 Aug 2013, 19:16 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
In cazul asta eu nu am cum sa sustin pe nimeni ca nu am fost implicat .Nu am impresia asa a zis dl Fane . Si pescuitul este molipsitor.Eu sunt sigur ca ati participat la atatea competitii tocmai ca ati avut posibilitatea financiara si iubiti pescuitul .Nu cunosc pana acum pe cineva care traieste din castigarea concursurilor in schimb cunosc pescari foarte talentati care nu pot participa la competitii din cauza situatiei financiare. De rod building am auzit ca si dl Presedinte este molipsit .Dumneavoastra sunteti vinovatul ? Vanatoare acum este impartita AVPS-uri .Eu sunt membru la AVPS Califarul alb . Cum vedem ce produse aveti ? Stiu ca sunt omul de care are nevoie .Dar stiti dumneavoastra cat il costa lunar ? Execut ordinele de servici ! Nu am cerut permisiunea dar voi incerca dupa 01.09.2013 . Cand cititi Domnul Presedinte Stefan Popescu - va umfla rasul . Vreau sa va stiu un om vesel ! Pana la urma aveti amabilitatea sa ne raspundeti la cele 5 intrebari ? Si tacerea este un raspuns 
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
04 Aug 2013, 19:19 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
D-le Sabau promit ca ma voi delecta cu cele 51 de pagini dar nu in seara asta .Probabil marti cand voi calatori cu trenul pana la Timisoara . [ interes de servici ]
|
04 Aug 2013, 19:25 |
|
 |
nutzu_z
|
Păi am răspuns mai sus... 
|
04 Aug 2013, 19:27 |
|
 |
nutzu_z
|
Veniți să pregătiți pista pentru CN de staționar? 
|
04 Aug 2013, 19:30 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Nu stiam ca FRPS are asa multi membrii la stationar ,Daca numai la un singur concurs au participat 60 treaba este foarte buna . Va felicit pentru ocuparea locului doi pe podium si ca ati intrat in posesia premiului .Nu stiam de regula de departajare . Taxa a fost rezonabila pentru premiile anuntate si onorate .Oare a fost o incurcatura cu firma care este mentionata de dumneavoastra ? Considerati ca FRPS inafara celor promise a mai avut si alte cheltuieli ?
|
04 Aug 2013, 19:37 |
|
 |
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: De rod building am auzit ca si dl Presedinte este molipsit .Dumneavoastra sunteti vinovatul ? Vanatoare acum este impartita AVPS-uri .Eu sunt membru la AVPS Califarul alb . Cum vedem ce produse aveti ?
Oooooffff, nu aș vrea să se molipsească de la mine. Eu fac scule de staționar!  Nu sunt vinovat de așa ceva. L-am văzut pe Fane o singură dată in viața mea, la cupa Baracuda. Produsele de vânătoare pe care le am se pot vedea la sediul magazinului. Nu sunt chiar atât de multe fiindcă magazinul e la început cu vânătoarea dar pentru orice există un început. tocmai de aceea spuneam că am nevoie de reclamă la vânătoare. 
|
04 Aug 2013, 19:39 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Am vazut raspunsul si ma multumeste ! Intre timp poate au fost onorate toate premiile cum a fost la Crap .  Nu vin pentru pescuit . Am vazut ca la stationar ati alergat la un singur concurs 91 de pagini pe net  :lol Rapitorii sunt mai calmi ?
|
04 Aug 2013, 19:44 |
|
 |
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Nu stiam ca FRPS are asa multi membrii la stationar ,Daca numai la un singur concurs au participat 60 treaba este foarte buna . Va felicit pentru ocuparea locului doi pe podium si ca ati intrat in posesia premiului .Nu stiam de regula de departajare . Taxa a fost rezonabila pentru premiile anuntate si onorate .Oare a fost o incurcatura cu firma care este mentionata de dumneavoastra ? Considerati ca FRPS inafara celor promise a mai avut si alte cheltuieli ? Nu are așa mulți, au fost doar vre-o 15, restul au fost de la AGVPS. Dar ce să faci, așa e la concursurile OPEN, participarea este liberă. Pe Doripesco numărul de 60 de conucrenți era frecvent întâlnit in anii 2009-2012, în ultima vreme e mai greu cu participarea că nu mai bagă lumea bani in competiții. Taxa a fost rezonabilă, aveți dreptate. Dar nu justifică inșelăciunea premeditată. Sunt concursuri frecvente in Ungaria sau Cehia unde taxele sunt mai mici și premiile mai mari. Și totuși lumea pleacă premiată acasă. Nu știu dacă o fi fost o încurcătură dar pe cel care plătește o taxă și cheltuie mulți alți bani ca să participe, nu îl interesează nimic despre organizare. Asta e treaba organizatorului. Dacă o face defectuos trebuie să suporte cu stoicism șuturile in fund! Idem și la intrebarea cu cheltuielile...
|
04 Aug 2013, 19:46 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
|
04 Aug 2013, 19:48 |
|
 |
nutzu_z
|
Buhac Constantin scrie: Am vazut raspunsul si ma multumeste ! Intre timp poate au fost onorate toate premiile cum a fost la Crap .  Nu vin pentru pescuit . Am vazut ca la stationar ati alergat la un singur concurs 91 de pagini pe net  :lol Rapitorii sunt mai calmi ? ...eu chiar acum am vb cu doi concurenți clasați intre locurile 5 și 10. Nu au primit nimic. Dar dacă dv spuneți, așa o fi.  Nici răpitorii nu sunt mai calmi, aleargă și ei. Noi la staționar am făcut-o în 91 de pagini fiindcă am avut motiv. Dacă totul se desfășura corect la acea cupă aș putea să jur că 80% din concurenții de staționar ar fi fost de partea federației. Ar fi fost o bună lovitură de imagine. Din păcate acel plus de imagine ce se dorea a fi decisiv s-a acționat greșit, la fel cum se face și in momentul de față. Dacă fane ar fi 100% sigur de ceea ce face și de reușita lui atunci nu ar trebui să înjure pescarii pe forumuri, să își facă treaba in modul silent iar când pescarii agvps-ului se vor lovi de zidurile puse de fane atât intern cât și extern, atunci majoritatea și-ar schimba părerea. Din păcate e un pic prea târziu ca fane să mai facă ceva corect. Lumea i-a văzut adevărata față de mahalagiu și nu cred că se mai poate lucra ceva la imaginea lui. Și o ultimă întrebare: Credeți că dacă lucrurile pe care le face fane sunt corecte, noi am mai fi purtat aceste polemici pe site-uri? Vă răspund tot eu: dacă totul ar fi atăt de tranșant cum zice fane, pescarii agvps-ului nu ar trebui să mai aibă nici o cale de ieșire. Și totuși campionatele naționale sunt în desfășurare, participarea la mondiale o să se facă așa cum a stabilit Szalay, adică așa cum a stabilit-o agvps-ul.
|
04 Aug 2013, 19:57 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Sa suporte cu sticism este foarte putin spus fata de cat a putut duce Fane . Acum vedeti de ce ii zic dl.Presedinte ?
|
04 Aug 2013, 19:58 |
|
 |
nutzu_z
|
|
04 Aug 2013, 20:02 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Parerea mea este urmatoarea ; Din pacate in pescuit a fost UN SINGUR FANE care a fost incurcat de altcineva si nu a putut sa onoreze la timp niste premii . Fane este OMUL care are o strategie pe termen lung pentru toti pescarii . Ce nu a realizat toti pescarii de buna credinta a realizat Fane singur -FRPS. Vezi eu daca eram in locul lui Fane la Doripesco faceam concursul doar cu cei 15 membrii FRPS si evitam sa am 45 de nemultumiti . AGVPS de cate ori a invitat membrii FRPS si cu taxa de 100 lei sa aiba posibilitatea sa castige 4.000 lei ? Intreb si eu poate au fost facute astfel de concursur si eu nu stiu ? Chiar crezi ca Fane incearca sa atraga pescarii AGVPS ? Ce interes ar avea ? Mahalagiu spun unii .Pamfletar spun altii Cred in corectitudia lui Fane . Legile intiparite in creierul lui fane nu il lasa sa minta pentru ca cunoaste prea bine consecintele . Daca toti pescarii ar veni la FRPS credeti ca ar fi benefic pentru pescuit ? Trebuie sa se inroleze toti odata ? Participare la C.M este la fel de sigura ca participarea Rapidului in Liga lui Mitica . Exista vreo asemanare intre Mitica si Fanica ? CIPS trebuie sa stie ca in Romania avem niste legi .
|
04 Aug 2013, 20:26 |
|
 |
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Am vazut si eu pe cineva care ne dadea la MURE in gara de nord si acum este Presedintele Romaniei !
|
04 Aug 2013, 20:28 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Am vazut si eu pe cineva care ne dadea la MURE in gara de nord si acum este Presedintele Romaniei ! foarte buna asemanarea , si sti de ce este asemanarea asa de izbitoare ??? pt ca actualul presedinte al Romaniei de care vorbesti a fraudat alegerile pt a fi ales , a facut numai rau conducand diabolic tara , a transformat indatoririle profesionale cu rafuieli personale , a ramas cu stoicism si nesimtire tinand cu dintii de scaun in timp ce o tara intreaga i-l blama si huiduia
|
04 Aug 2013, 22:25 |
|
 |
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Cred in corectitudia lui Fane . Legile intiparite in creierul lui fane nu il lasa sa minta pentru ca cunoaste prea bine consecintele . dar cu factura de la Doripesco de ce a mintit ????
|
04 Aug 2013, 22:27 |
|
|