|
Acum este 25 Noi 2024, 09:38
|
Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
Autor |
Mesaj |
nutzu_z
|
Re: Excursie pentru membrii FRPS la C.M. - Portugalia
Buhac Constantin scrie: Parerea mea este urmatoarea ; Participare la C.M este la fel de sigura ca participarea Rapidului in Liga lui Mitica . Exista vreo asemanare intre Mitica si Fanica ? CIPS trebuie sa stie ca in Romania avem niste legi . Nu are nici o legătură. Fotbalul are un tribunal arbitrar international fiindcă implică și unește acest sport intr-o singură unitate la nivel mondial. Fips-ul din păcate nu este așa. Fips-ul este un fel de srl privat și acceptă in grădina lor pe cine vor ei. La nivel mondial prin USA și Asia mai sunt astfel de organizații precum Fips-Cips. Ele sunt internaționale dar nu au putere de decizie peste tot. De exemplu in USA există International Game Fish Association (IGFA) care sunt la fel de tari ca FIPS-ul dar nu dau cu subsemnatul la CIPS. In america sunt cei mai tari. Asta încerc eu să vă explic, Fips-ul este un fel de srl european care se ocupă cu jocurile pe aici in partea asta de terra. Nu este obligat să respecte nici o lege din nici o țară. Ei respectă doar ce decid ei in congresele lor, cu reprezentanții asociațiilor ce sunt afiliate la ei. Știu știu, o să îi dați că agvps-ul nu e afiliat, DAR NICI FEDERAȚIA NU E AFILIATĂ, de aceea anul acesta ei iau deciziile, ei le impun, restul nu au decât să se supună. Deci sincer vă spun d-le Buhac, reveniți cu picioarele pe pământ și nu mai credeți in deplasări ale loturilor federației la mondialele 2013 că nu o să se întâmple. Fiți mai rezervat și aveți discernământul de a nu lua asupra dv mișto-urile și batjocora de care va avea parte fane in acest an. La anul poate se schimbă situația dar sincer mă îndoiesc...
_________________ Sabău Săvinel-- păgubit de Fane Popescu
|
04 Aug 2013, 23:11 |
|
|
petre iulian gl
Membru din: 07 Ian 2013, 07:56 Mesaje: 44 Localitate: bucuresti
|
Buhac Constantin scrie: Dupa ce se termina etapa de la Doripesco incepe si sezonul de vanatoare . -------- incepe vanatoarea dupa recuperarea premiilor promise
_________________ MEMBRU FONDATOR CLUBUL SPORTIV GREEN LAKE http://4carp.ro/index.php
|
05 Aug 2013, 02:48 |
|
|
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
nutzu_z scrie: Buhac Constantin scrie: Parerea mea este urmatoarea ; Participare la C.M este la fel de sigura ca participarea Rapidului in Liga lui Mitica . Exista vreo asemanare intre Mitica si Fanica ? CIPS trebuie sa stie ca in Romania avem niste legi . Nu are nici o legătură. Fotbalul are un tribunal arbitrar international fiindcă implică și unește acest sport intr-o singură unitate la nivel mondial. Fips-ul din păcate nu este așa. Fips-ul este un fel de srl privat și acceptă in grădina lor pe cine vor ei. La nivel mondial prin USA și Asia mai sunt astfel de organizații precum Fips-Cips. Ele sunt internaționale dar nu au putere de decizie peste tot. De exemplu in USA există International Game Fish Association (IGFA) care sunt la fel de tari ca FIPS-ul dar nu dau cu subsemnatul la CIPS. In america sunt cei mai tari. Asta încerc eu să vă explic, Fips-ul este un fel de srl european care se ocupă cu jocurile pe aici in partea asta de terra. Nu este obligat să respecte nici o lege din nici o țară. Ei respectă doar ce decid ei in congresele lor, cu reprezentanții asociațiilor ce sunt afiliate la ei. Știu știu, o să îi dați că agvps-ul nu e afiliat, DAR NICI FEDERAȚIA NU E AFILIATĂ, de aceea anul acesta ei iau deciziile, ei le impun, restul nu au decât să se supună. Deci sincer vă spun d-le Buhac, reveniți cu picioarele pe pământ și nu mai credeți in deplasări ale loturilor federației la mondialele 2013 că nu o să se întâmple. Fiți mai rezervat și aveți discernământul de a nu lua asupra dv mișto-urile și batjocora de care va avea parte fane in acest an. La anul poate se schimbă situația dar sincer mă îndoiesc... Măi nene, Tu nu trăiești în țara asta? Țara ta se numește CIPS? După ce că ești un ignorant vrei să mai arăți și la alții cât ești de prost? Toate organismele sportive sunt persoane de drept privat. Mintea ta nu este în stare să deosebească un organism sportiv internațional de un SRL, cum este buticul tău. Dacă ai fi avut curiozitatea, ai fi citit statutul CIPS. CIPS-ul nu-și permite să țină printre membri săi niște impostori cum sunt AGVPSR-iști. De aceea au o prevedere specială privind expulzarea, dacă în propria țară organismul național afiliat și-a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Demonstrează public faptul că AGVPSR reprezintă pescuitul sportiv din România. Îți sugerez ca sursă de inspirație statutul AGVPSR. Te dai mare campion național AGVPSR și nici măcar nu-i cunoști statutul. Apropo, ai văzut vreodată autorizația de afiliere a AGVPSR la CIPS? Continuați să încălcați legea, dar să nu plângeți după aceea că vă cercetează Parchetul!
|
05 Aug 2013, 07:32 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Iulian poti sa mai trimiti iar copie dupa C.I si fotografie ? Nu pre se vad bine . Incearca cat poti de repede daca vrei sa mergi cu noi maine la vizita medicala .
_________________ federatia de pescuit este garantia competitiilor corecte
|
05 Aug 2013, 08:52 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
D-le Sabau cum poti sa spui ca nu mergem noi in Portugalia .Eu am programat concediu de odihna pentru perioada respectiva si sa nu mai vorbesc de alte investitii ca doar stiti foarte bine ce inseamna sa participi la o competitie de acest nivel ? Numai pentru Doripesco cat costat pregatirea ! Nu am cum sa iau asupra mea cele rele si nici cele bune pentru ca toate etapele astea sunt cuprinse in R.O.F -ul FRPS ca obiective ale anului 2013 cu finantare cu tot . Hai ca ma pui pe ganduri !
|
05 Aug 2013, 09:07 |
|
|
Cristi Y
|
Buhac Constantin scrie: Iulian poti sa mai trimiti iar copie dupa C.I si fotografie ? Nu pre se vad bine . Incearca cat poti de repede daca vrei sa mergi cu noi maine la vizita medicala . merge si bosorogul la vizita medicala ??? luati o atentie cu voi sa-l aduceti inapoi acasa ca pentru paranoia i-l opreste acolo , cu mitomania scapa doar cu tratament
|
05 Aug 2013, 09:15 |
|
|
petre iulian gl
Membru din: 07 Ian 2013, 07:56 Mesaje: 44 Localitate: bucuresti
|
Buhac Constantin scrie: Iulian poti sa mai trimiti iar copie dupa C.I si fotografie ? Nu pre se vad bine . Incearca cat poti de repede daca vrei sa mergi cu noi maine la vizita medicala . ------------- vrei sa vezi daca am discernamant ? Cand o sa/l prind pe seful tau nea Fane `Balamul o sa/l bat la talpi pana canta ,ca Oatu ... am trimis copiile cu masina blindata de data asta, sa fiu sigur ca ajung ......maine ma prezint la policlinica CFR ps. Sper ca vine si nea Fane sa/l strang in brate de fericire
_________________ MEMBRU FONDATOR CLUBUL SPORTIV GREEN LAKE http://4carp.ro/index.php
|
05 Aug 2013, 09:15 |
|
|
nutzu_z
|
F.R.de Pescuit scrie: CIPS-ul nu-și permite să țină printre membri săi niște impostori cum sunt AGVPSR-iști. De aceea au o prevedere specială privind expulzarea, dacă în propria țară organismul național afiliat și-a pierdut dreptul de reprezentare al pescuitului sportiv. Demonstrează public faptul că AGVPSR reprezintă pescuitul sportiv din România. Îți sugerez ca sursă de inspirație statutul AGVPSR. Te dai mare campion național AGVPSR și nici măcar nu-i cunoști statutul. Apropo, ai văzut vreodată autorizația de afiliere a AGVPSR la CIPS? Continuați să încălcați legea, dar să nu plângeți după aceea că vă cercetează Parchetul! Fane, așa vorbești despre Cips-ul ăsta de parcă ați fi frați de cruce. Ce știi tu ce își permit ăia și ce nu? In afară de o întrevedere cu Szalay (sincer eu nu cred ca ai avut-o), habar nu ai ce e Cips, ce personaje sunt acolo și cum decurg lucrurile. Îl cunoști numai din statut! Zi-mi cum ar putea Bentu să fie membru într-o comisie CIPS, adică Comisia de Verificare a Conturilor CIPS, dacă e un impostor? Păi tu desconsideri toată conducerea aia și crezi că sunt atât de tembeli încât să nu își de-a seama de greșelile lor? Din punctul lor de veder AGVPS este organizația națională de pescuit din România ce este membră acolo. E DE AJUNS ȘI ASTA O ZICE STATUTUL LOR!!! NU E OBLIGATORIU SĂ FIE O FEDERAȚIE!!! Ce nu înțelegi din următorul text din circulara trimisă de CIPS: ''...in orice caz aceasta nu schimbă cu nimic desfășurarea anului competițional 2013. PENTRU CĂ ESTE DREPTUL CONGRESULUI CIPS DE A DECIDE!!!!'' ...cu alte cuvinte se pișă ăia pe legile stupide din România. Ei nu au nici o tangență cu ele. Poate după următorul congres o să reușești. Până atunci trebuie să iei o pauză, să mai injuri niște pescari, să mai faci niște plângeri penale, să mai îți aduci aminte să âți faci o examinare la balcon!!! PS- Observi că eu nu te injur și își înțeleg frustrarea, frustrare care te face să te comporți ca un mahalagiu!
|
05 Aug 2013, 09:31 |
|
|
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
Dl. Togor, dacă îl cunoști, a fost cu mine la Budapesta, iar scrisoarea către Șelaru a fost formulată la propunerea mea. La fel și scrisoarea către MTS, întrucât doar o autoritate a statului poate confirma cine este autorizat să reprezinte pescuitul sportiv din România. Se vede că habar nu ai de statutul CIPS. Formularea corectă a articolului din statutul CIPS este următoarea: „Orice natiune poate înscrie o singură federație sportivă națională sau un singur organism sportiv național recunoscut! Despre asta este vorba. Vreau să văd și eu actul de recunoaștere al AGVPSR ca organism sportiv național! Tu l-ai văzut? Apropo, v-a arătat Șelaru sau Bentu autorizația de participare la Campionatul Mondial? Ai postat niște hârțoage ale lui Bentu prin care solicita MTS autorizarea pentru CM. Nu postezi și autorizația?
|
05 Aug 2013, 09:42 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Iuliane ce dracu cauti la policlinica CFR ? Avem programare la policlinica sportiva din complexul sportiv Lia Manoliu .Deci mare atentie unde faci vizita medicala ca nu te angajezi manevrant .
|
05 Aug 2013, 10:59 |
|
|
nutzu_z
|
F.R.de Pescuit scrie: Dl. Togor, dacă îl cunoști, a fost cu mine la Budapesta, iar scrisoarea către Șelaru a fost formulată la propunerea mea. La fel și scrisoarea către MTS, întrucât doar o autoritate a statului poate confirma cine este autorizat să reprezinte pescuitul sportiv din România. Se vede că habar nu ai de statutul CIPS. Formularea corectă a articolului din statutul CIPS este următoarea: „Orice natiune poate înscrie o singură federație sportivă națională sau un singur organism sportiv național recunoscut! Despre asta este vorba. Vreau să văd și eu actul de recunoaștere al AGVPSR ca organism sportiv național! Tu l-ai văzut? Apropo, v-a arătat Șelaru sau Bentu autorizația de participare la Campionatul Mondial? Ai postat niște hârțoage ale lui Bentu prin care solicita MTS autorizarea pentru CM. Nu postezi și autorizația? Iar in continuarea frazei traduse de tine exista urmatoarea fraza: When the request of affiliation is accepted by the CIPS Congress, the National Federation must provide to pay the membership fee fixed by the Congress itself. Adica: In momentul in care cererea de afiliere este acceptata de Congresul CIPS, federatia nationala trebuie sa plateasca taxa de membru fixata de acel congres. ...deci se subintelege ca recunoasterea federatiei tale poate fi facuta doar la urmatorul congres, adica inspre anul viitor. Pana atunci nu esti afiliat, nu ai drepturi, nu participi la nici un CM!!!
|
05 Aug 2013, 14:03 |
|
|
nutzu_z
|
Nu stiu daca agvps-ul este recunoscut national dar e membru CIPS macar pana la urmnatorul congres. Pana atunci totul se desfasoara ca pana acum. Ce va fi dupa e alta pooveste. Trist este faptul ca in avantul tau nebunesc ai mintit o gramada de oameni ca le dai si ca ii trimiti, ei facandu-si program conform minciunilor tale. Acum vine partea nasoala cand va trebui sa le spui ca de fapt AI GRESIT (binevoit, parerea mea) si ca nu mai au unde se duce, eventual doar spectatori!
|
05 Aug 2013, 14:07 |
|
|
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
Tu ești greu de cap? Am zis eu că federația este afiliată? Am zis că federația poate solicita autorizarea loturilor și o dă AGVPSR pentru a o înscrie. Ce ești așa de încuiat? Cum se duc loturile fără autorizație? Pe cine reprezintă, că vă bateți cu cărămida în piept că reprezentați România și România habar nu are că trimite loturi de sportivi la competiții oficiale, în condiția în care autorizarea se face la cererea federației. Dar de unde să știi tu acest lucru, când tu ești pescar sportiv doar în mintea ta. Parcă te rugai să te înscrie careva la un AJVPS, ai uitat? Ia și citește: Art. 37 (1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale: ......................................................... d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale; Să-i înscrie AGVPSR cât mai este pe la CIPS, dar nu-i poate autoriza decât federația. PS Un sportiv de performanță este acela care este legitimat la un club sportiv. Federația legitimează, la cererea cluburilor sportive, pe cei care participă la competițiile oficiale, naționale și internaționale. Acum pricepi sau ești greu de cap. Nu înțelegi că pescuitul sportiv are din acest an for legal de reprezentare? Recunoscut și autorizat! Și că toată agitația voastră este în van? De ce nu se agită AGVPSR? Văd că ai un avatar interesant. Cu ce te-am păgubit? Ia mai studiază web site-ul CIPS. Nu ți se pare că România este membru CIPS? AGVPSR probabil o reprezintă sau mai bine zis o reprezenta.
|
05 Aug 2013, 14:10 |
|
|
nutzu_z
|
Si continui cu o intrebare:
Cum ai gandit nea fane ca faci deplasarile? Dai fondurile cash in mana inainte de a pleca la competitii sau pescarii trebuie sa puna ei banii iar pe baza facturilor tu le decontezi dupa ce se intorc de la respectivele intreceri?
|
05 Aug 2013, 14:19 |
|
|
nutzu_z
|
F.R.de Pescuit scrie: 1. Tu ești greu de cap? Am zis eu că federația este afiliată? Am zis că federația poate solicita autorizarea loturilor și o dă AGVPSR pentru a o înscrie. Ce ești așa de încuiat? Cum se duc loturile fără autorizație? 2. Să-i înscrie AGVPSR cât mai este pe la CIPS, dar nu-i poate autoriza decât federația. 3. Văd că ai un avatar interesant. Cu ce te-am păgubit? 4. Ia mai studiază web site-ul CIPS. Nu ți se pare că România este membru CIPS? AGVPSR probabil o reprezintă sau mai bine zis o reprezenta. 1. Pai atunci e un joc de a soarecele si pisica, tu nu poti de agvps, agvps-ul nu poate de tine. Asta inseamna inca o data ca ti-ai mintit "sportvii tai" ca ii trimiti la mondiale si nu o vei putea face. 2. Idem mai sus 3. M-ai pagubit cu premiul Baracuda, banii nu i-ai dat la timp si mai esti restant cu premiile in produse baracuda, indiferent de valoarea lor. 4. Pana la urmatorul congres agvps-ul reprezinta romania, sau cel putin asa interpreteaza cips-ul prin raspunsul dat in ultima circulara adica PENTRU ANUL 2013 NU SE SCHIMBA NIMIC IN DESFASURAREA COMPETITIILOR
|
05 Aug 2013, 14:38 |
|
|
nutzu_z
|
nutzu_z scrie: Si continui cu o intrebare:
Cum ai gandit nea fane ca faci deplasarile? Dai fondurile cash in mana inainte de a pleca la competitii sau pescarii trebuie sa puna ei banii iar pe baza facturilor tu le decontezi dupa ce se intorc de la respectivele intreceri? Totusi la intrebarea asta mi-ar place sa vad un raspuns, bineinteles daca binevoiesti...
|
05 Aug 2013, 14:39 |
|
|
F.R.de Pescuit
MAESTRU IN PESCUIT
|
Exact cum scrie articolul pe care l-am menționat, dar se pare că nu l-ai înțeles. Mai postez odată: d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale; Să-ți traduc? Nu înțelegi că pescarii nu fac parte din filmul ăsta? Ei sunt sportivi, nu cotizanți. Dar vouă vi s-a inoculat că trebuie să mergi pe banii din propriu buzunar. Și se pare că vă place. De aia voi nu sunteți structuri sportive ci niște secte de doi lei. Ia zii campionule național, la ce club sportiv ești legitimat? Îți place țigăneala cu privire la finala A? Păi ce este, finala A sau Campionat național? Și tu ai câștigat o finală și ai crezut că ești campion național?
|
05 Aug 2013, 15:02 |
|
|
nutzu_z
|
Mah presedintele pacii, nu te fofila si raspunde corect la intrebare:
Pentru sportivii trimisi de tine, deconturile le faci inainte de a pleca la respectiva competitie sau dupa ce se intorc ei iti dau facturile si tu faci decontul???
|
05 Aug 2013, 15:33 |
|
|
nutzu_z
|
Am castigat doua chiar si am facut-o pescuind, nu recitand legi! Tu esti campion absolut la recitat legi eu la pescuit, chiar daca tu nu recunosti aceste titluri. Dar ia zii, lui Tata Nitu ce i-ai zis?? Ca tot palmaresul lui este zero barat si doar ce castiga sub aripa ta se contorizeaza? Nu are rost sa raspunzi fiindca nu cred ca beneficiezi de vre-un minut de luciditate ca sa poti reflecta la asa ceva.
|
05 Aug 2013, 15:37 |
|
|
Buhac Constantin
MAESTRU IN PESCUIT
|
Dl Sabau in 2011 am avut onoarea sa particip alaturi de domnii Nitu Ion si Popa Gabriel la o Cupa Mondiala pe St Lawrence U,S.A . Romani stabiliti de foarte mult timp prin America veneau sa faca poze cu Tata Nitu . Asta este este palmaresul recunoscut .Eu tiam zis ca daca esti impacat cu ce ai realizat pe malul balti si recunosccut de participanti si organizatori esti tare .Astea au fost posibilitatile de promovare si recunoastere pana acum . La FRPS exista o baza de date in care sunt cuprinse inclusiv titlurile dv si a majoritatii pescarilor de la aproape toate concursurile si toate discipinile de pescuit .FRPS deocamdata are putin angajati si nu se poate face totul peste noapte .Va veni si ziua cand veti regreta frazele scrise pe AICI .Rabdare !
|
05 Aug 2013, 21:45 |
|
|