|
Acum este 25 Noi 2024, 15:47
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
popescu stefan
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Nu este compromis deloc. Si nici criza nu o vad. Federatia are ca interlocutori cluburile, nu asociatii neautorizate. Toate cluburile (sau aproape toate ) sunt autorizate si au CIS. Nu inteleg cum pot fi duse de nas de niste farsori. Sunt convins ca toti stiu ca federatia este solutia, nu aberatiile de pana acum. Oricum, noi suntem rabdatori. Ce a fost mai greu a trecut.
|
10 Mar 2011, 15:33 |
|
|
Saceanu Valentin
|
nu doriti sa faceti inca un pas al bunavoiintei si sa organizati o intilnire cu cei implicati in BRASOV,SIBIU,BUCURESTI?
|
10 Mar 2011, 15:36 |
|
|
popescu stefan
|
Domule Saceanu, Am facut public ca ii asteptam. Normal, pasul urmator ar trebui sa-l faca cluburile. Asa consider ca este corect, din moment ce la constituire au tras chiulul.
|
10 Mar 2011, 15:38 |
|
|
Saceanu Valentin
|
popescu stefan scrie: Domule Saceanu, Am facut public ca ii asteptam. Normal, pasul urmator ar trebui sa-l faca cluburile. Asa consider ca este corect, din moment ce la constituire au tras chiulul. si nu a dorit nimeni din cluburile ligi si apcr sa vada macar asa de curiozitate cu ce se mananca federatia? as vrea sa cred ca a-ti purtat discutii privind aderarea sa fie cluburi care ,chiar daca sunt acum prinse intr-o organizatie sa nu doreasca afilierea? ma indoiesc alegerea domnului Buhac Costica in cadrul federatiei este buna ,dar nu foarte buna
|
10 Mar 2011, 15:59 |
|
|
popescu stefan
|
Aveti ocazia sa ii intrebati.
|
10 Mar 2011, 16:02 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
nea Fane, stiu eu mai bine. nu au fost discutii cu cei din asociatie , dealtfel cine te baga in seama? calculele vorbesc. pentru a nu avea discutii ulterioare,spune cu cine ai vorbit.
Ultima oara modificat de Joaca Bine Mirel pe 10 Mar 2011, 16:21, modificat 1 data in total.
|
10 Mar 2011, 16:12 |
|
|
popescu stefan
|
Care asociatia ta? E asociatie familiala cumva? Ai cumparat-o de la cineva? Patroane! PS Nu te baga in matematica. Te depaseste. Unii au si cereri de afiliere, asa, ca sa fi linistit. PPS Mai sustii asa sus si tare ca organizezi Campionatul National de crap? Da-i un telefon lui vali vesa sa-ti comunice mesajul.
|
10 Mar 2011, 16:21 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
nu tine.nu incearca sa nu intoxici,pentru ca nu ai cu ce. de ce pomenesti numele lui Vesa?spune concret. asa cum ai facut-o cu Buhac.
|
10 Mar 2011, 16:29 |
|
|
popescu stefan
|
Ti-e rusine sa-l suni? Ia in calcul si posibilitatea de a fi pus in situatia sa dai banii cluburilor inapoi. Si nu este un banc. Sper ca nu te-a parasit logica. Da-i si d.lui Buhac un telefon.
Ultima oara modificat de popescu stefan pe 10 Mar 2011, 16:38, modificat 1 data in total.
|
10 Mar 2011, 16:31 |
|
|
sofian stefan
|
suna-l tu. noi ce avem de discutat despre pescuit o facem in cadru organizat. ar fi ultimul la care m-as gindi si ce treba au bani aici? se dovedeste faptul ca esti deplasat rau.se explica
Ultima oara modificat de sofian stefan pe 10 Mar 2011, 16:39, modificat 1 data in total.
|
10 Mar 2011, 16:37 |
|
|
popescu stefan
|
|
10 Mar 2011, 16:39 |
|
|
david nicu
MODERATOR
|
Popescule vad ca iar ai marit debitul verbal,nu uita de bani pescarilor.
_________________ BARICADA CRAP CLUB
|
10 Mar 2011, 16:45 |
|
|
Joaca Bine Mirel
|
sofian stefan scrie: suna-l tu. noi ce avem de discutat despre pescuit o facem in cadru organizat. ar fi ultimul la care m-as gindi si ce treba au bani aici? se dovedeste faptul ca esti deplasat rau.se explica lasa-l stefane in pace , e bagat in priza, nici nu mai stie cu cine vorbeste. nea Fane trezeste-te inante de a fi prea tirziu
|
10 Mar 2011, 16:45 |
|
|
Liviu Dragos
|
domnule popescu daca am inteles eu bine lucrurile sunt f simple .putina bunavointa din partea apcr ,a ligii si a celorlalte cluburi ,pentru o mare unitate numita federatie si care garanteaza linistea tuturor. baieti cred ca nu avem de ales si asta este calea legala pe care trebuie sa o urmam.
|
10 Mar 2011, 16:54 |
|
|
turcu ionel
|
-POATE ADMINISTRATORUL SAU VREUN MODERATOR SA FACA ACEST TOPIC STICKY PENTRU A RAMANE PRIMUL IN LISTA - ASTA DACA VETI CONSIDERA CA INTR-ADEVAR ESTE DE O IMPORTANTA RELEVANTA, MULTI DINTRE NOI CREDEM CA DA. MULTUMESC!
|
10 Mar 2011, 23:51 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Domnule Stefan Popescu,
Va rog frumos sa raspundeti la cateva intrebari daca aveti amabilitatea:
1. Afirmati in repetate randuri ca nu sunteti pescar. Prin urmare va intreb DE CE aveti aceasta procupare/dorinta de a inchega o Federatie de pescuit? Interesele sunt de ordin financiar?
2. Aveti cumva nevoie de o functie de conducere in fruntea unei structuri de genul Federatiei pentru a pune mana pe niste balti?
3. Sunteti sprijinit de Hidroconstructia in acest demers? Aveti ceva promisiuni de achitat catre ei? (ma gandesc ca ar putea fi un motiv destul de serios pentru care Hidroconstructia s-a oferit sa sponsorizeze cu 100.000 E niste actiuni coordonate de dvs, iar faptul ca nu au platit acesti bani sa fie oare urmare a faptului ca nu v-ati putut tine promisiunile catre ei)
4. Ar putea exista o legatura intre infiintarea Federatiei/Stefan Popescu/Hidroconstructia si inundarea unor balastiere pentu transformarea lor in bazine de pescuit?
_________________ Milionar excentric
|
11 Mar 2011, 10:45 |
|
|
popescu stefan
|
1. Intelesul corect este pescar de competitie. Nu sunt pescar de competitie si nici nu mi-am propus asa ceva, avand in vedere varsta pe care o am. 2. Nu ma intereseaza sa puna mana pe nicio balta. Daca ma interesa, o puteam face in nume personal. Imi pot permite acest lux, dar nu este cazul. 3. Cu Hidroconstructia avem incheiat un parteneriat in vederea realizarii unui proiect la nivel national intitulat Localitatea si lacul, prin care dorim sa largim infrastructura de pescuit. Proiectul este inregistrat la ANPA si ministerul mediului si am trimis o informare la CSAT, avand in vedere ca poate deveni un proiect strategic. Toate relatiile cu Hidroconstructia sunt pe baza de contracte si federatia si-a respectat toate clauzele contractuale. Avem deja un proiect in derulare ca prima baza de pescuit sportiv a FNPSR, la Orastie. 4. Nu exista nici o relatie personala, toate actiunile comune fiind pe documente contractuale. Din pacate, incasarile sunt cum sunt in momentul de fata. Cert este ca obligatiile vor fi respectate de ambele parti. Din pacate termenele sunt cum sunt, din conditii obiective.
PS Cat priveste interesele financiare, pot dovedi ca pana acum am cheltuit, nu am primit nimic, nefiind angajat nici al federatiei, nici al clubului, ba mai mult le ofer spatiu, logistica, etc., gratuit. Cat priveste acesta initiativa privind transformarea balastierelor in piste de pescuit, este adevarat. Scopul este de a infiinta locatii de pescuit cat mai multe, atat pentru a degreva apele publice de efortul de pescuit, cat si de a asigura conditii decente pentru pescuit sportiv. Terenurile sunt preluate prin contracte de asociere cu Consiliile locale, raman in proprietatea comunitatilor locale, iar cluburile le administreaza urmarind prin acest proiect sa le asiguram o sursa de finantare, alta decat cotizatia membrilor. Din pacate, in loc ca acest proiect sa fie multiplicat si pus in practica de toate cluburile (obligandu-ma sa le asigur asistenta pentru incheierea contractelor, documentatii, etc.) in buna practica romaneasca se arunca cu zoaie in cineva care incearca sa faca ceva. Este adevarat ca prin aparitia acestor locatii primii loviti sunt patronii de balti private. Dar si ei trebuie sa se dea dupa piata. Interesul nostru este promovarea pescuitului sportiv ca sport, nu ca afacere. PPS Cat priveste infiintarea federatiei de pescuit sportiv am vrut sa demonstrez ca se paote infiinta si ca pana acum nu s-a vrut, din motive de interes personal sau de grup. Federatia este o structura democratica si va fi condusa de cine va decide Adunarea Generala. A fi presedintele unei federatii, dupa parerea mea, incumba o imensa responsabilitate si nu un elogiu adus unui mare pescar sportiv. Aici se cer alte calitati. Vezi cazul Gica Hagi. Nu s-a gasit, cel putin pana acum, nimeni care sa vrea sa-si asume asemenea responsabilitate.
|
11 Mar 2011, 11:18 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Deci toate actiunile dumneavoastra sunt benevole, lipsite de orice interes financiar, facute din altruism ?
|
11 Mar 2011, 11:34 |
|
|
popescu stefan
|
Andrei Ionita scrie: Deci toate actiunile dumneavoastra sunt benevole, lipsite de orice interes financiar, facute din altruism ? Da domnule Ionita. Pare incredibil in ziua de azi.
|
11 Mar 2011, 11:36 |
|
|
Andrei Ionita
MODERATOR
|
Domnule Popescu, nu pare incredibil, eu stiu ca sunt astfel de oameni si din fericire am si intalnit, insa, daca va incadrati in aceasta cateogorie doar timpul va dovedi. Nu pot sa spun nici ca va cred pe cuvant nici ca nu va cred...INCA.
|
11 Mar 2011, 11:39 |
|
|