|
Acum este 25 Noi 2024, 13:27
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
carpmaster
Membru din: 29 Ian 2011, 23:46 Mesaje: 490 Localitate: PLANET EARTH
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
saracu
_________________ B.C.C. Born To Fish Baricada is a "CARP" Club , not "CRAP"...
|
20 Mar 2011, 04:55 |
|
|
Vlad BAT
|
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna Uzo Yamas...sunt foarte curios
multumesc anticipat
_________________ there's no glory without balls
|
20 Mar 2011, 10:01 |
|
|
laurentiu azuga
|
vali vesa scrie: Buhac Constantin scrie: Vali daca Clubul tau adera la Federatie in timp util ai mari sanse sa ocupi functia mult visata ! Uraaa... asta inseamna ca ma primesti la sindicatul pescarilor profi? Alta functie nu-mi doresc deocamdata. Am multe proiecte incepute pe care trebuie sa le duc la bun sfarsit. Si din pacate n-am timp pentru toate. Yamas sa fim totusi seriosi,federatia merge inainte pe drumul sau iar numai cei care au calitatea morala vor avea functii de conducere . nu se compara sub nici o forma cu apcr unde ciolanul s-a impartit la firf.ceilalti au fost doar de umplutura asa cum bine spuneau chiar ei.(DOAR NOI L-AM PUS! ) nu vreu sa cred ca domnul vice a fost partas la....
|
20 Mar 2011, 10:09 |
|
|
cea mai buna
Membru din: 29 Ian 2011, 12:30 Mesaje: 741 Localitate: Bucuresti
|
Vlad BAT scrie: Va rog sa-mi spuneti ce inseamna Uzo Yamas...sunt foarte curios
multumesc anticipat Ouzo e bautura traditionala a Greciei (vezi sa nu o confunzi cu Uzzy! ) Yamas= noroc
_________________ Libertatea omului e partea divina din el
|
20 Mar 2011, 14:59 |
|
|
sofian stefan
|
Traim in Romania ceva noutati are dl Popescu?
|
22 Mar 2011, 06:53 |
|
|
popescu stefan
|
Referitor la ce? Asteptam eliberearea CIS-ului care va fi probabil saptamana aceasta. Hotararea definitiva si irevocabila privind acordarea personalitatii juridice si Certificatul de inscriere in RAF, precum si cererile tip au fost depuse joi la ANST. In momentul cand o sa avem documentul o sa-l scanez si o sa-l trimit lui Andrei Vladeanu care a facut tot ce a putut sa impiedice inregistrarea federatiei. Ghinionul lui este ca nu a putut prea mult. Dupa obtinerea CIS-ului vom solicita avizul de afiliere internationala pentru a deveni membri CIPS/FIPS. Etapele sunt normale si nu pot fi anticipate cum tot striga unii pe anumite forumuri. Nu stiu ce reactie vor avea cand aceste lucruri vor deveni realitate. Ne rezervam dreptul ca impotriva celor care au incercat sa ne puna bete in roate sa procedam in consecinta. Sunt cateva persoane pe care le-am identificat. Nu multe. Grosul pescarilor a priceput de unde bate vantul.
|
22 Mar 2011, 08:45 |
|
|
dan badarcea
Membru din: 29 Ian 2011, 15:43 Mesaje: 110 Localitate: bucuresti
|
cornele,las-o usor cu sacelul. daca ai fost acolo,poti spune exact cum au stat lucrurile. daca vorbesti din auzite,stii tu ...........joc de glezna
_________________ Ovidius Constanta
|
22 Mar 2011, 10:05 |
|
|
dan badarcea
|
popescu stefan scrie: Referitor la ce? Asteptam eliberearea CIS-ului care va fi probabil saptamana aceasta. Hotararea definitiva si irevocabila privind acordarea personalitatii juridice si Certificatul de inscriere in RAF, precum si cererile tip au fost depuse joi la ANST. In momentul cand o sa avem documentul o sa-l scanez si o sa-l trimit lui Andrei Vladeanu care a facut tot ce a putut sa impiedice inregistrarea federatiei. Ghinionul lui este ca nu a putut prea mult. Dupa obtinerea CIS-ului vom solicita avizul de afiliere internationala pentru a deveni membri CIPS/FIPS. Etapele sunt normale si nu pot fi anticipate cum tot striga unii pe anumite forumuri. Nu stiu ce reactie vor avea cand aceste lucruri vor deveni realitate. Ne rezervam dreptul ca impotriva celor care au incercat sa ne puna bete in roate sa procedam in consecinta. Sunt cateva persoane pe care le-am identificat. Nu multe. Grosul pescarilor a priceput de unde bate vantul. adica se merge pe premiza: DACA NU ESTI CU NOI,ESTI IMPOTRIVA NOASTRA. frumoasa gandire de presedinte am crezut ca federatia inseamna altceva. http://guzgan.ro/uploads/posts/2011-03/ ... oase57.jpg
|
22 Mar 2011, 10:22 |
|
|
popescu stefan
|
Domnule Badarcea, Daca vreti sa faceti ceva si vine un oarecare sa va dea in cap, il invitati la masa? V-as ruga sa va pronuntati in cunostinta de cauza.
|
22 Mar 2011, 11:29 |
|
|
george
|
popescu stefan scrie: Domnule Badarcea, Daca vreti sa faceti ceva si vine un oarecare sa va dea in cap, il invitati la masa? V-as ruga sa va pronuntati in cunostinta de cauza. Deja te confunzi cu federatia !...sau mai exact o vezi ca pe-o proprietate personala ! Eu zic sa-i declari pe toti persoana non grata si ai terminat povestea !...evident , daca exista cadru legal !
|
22 Mar 2011, 13:51 |
|
|
popescu stefan
|
Exista cadrul legal, dar nu e cazul decat pentru persoanele fizice sau juridice care aduc prejudicii federatiei. Hotararea este atributul adunarii generale.
|
22 Mar 2011, 13:58 |
|
|
dan badarcea
|
cornelserbu scrie: dan badarcea scrie: cornele,las-o usor cu sacelul. daca ai fost acolo,poti spune exact cum au stat lucrurile. daca vorbesti din auzite,stii tu ...........joc de glezna pai povesteste-mi tu, dar tare mi-e frica ca ai facut tu joc de glezne pe acolo...inainte de etapa ati zis una si acolo v-ati inmuiat... orice s-ar fi intamplat, daca aveati singe in instalatie (nu e expresia mea) va tineati de cuvant, asa...stii si tu...sarituri mici de pe un picior pe altul si tot pe loc, pe loc, pe loc cornelus,iti spun ceva din culise,dar sa nu mai spui la nimeni. toate cluburile s-au tinut de cuvant,in afara de unul. ghici care?
|
22 Mar 2011, 20:52 |
|
|
dan badarcea
|
popescu stefan scrie: Domnule Badarcea, Daca vreti sa faceti ceva si vine un oarecare sa va dea in cap, il invitati la masa? V-as ruga sa va pronuntati in cunostinta de cauza. domn" popescu eu m-am exprimat in functie de ce ai scris dumneata.daca e federatia matale particulera,asta e altceva, poti primii pe cine vrei,dar daca vrei sa faci o federatie adevarata care sa respecte legile,este obligatoriu sa primesti pe orcine care indeplineste conditiile,indiferent ca il cheama vladeanu,mateianu,badarcea,etc.crezi ca mircea sandu,sau mitica dragomir ai inghite pe toti presedintii de cluburi?nu,dar tot inscrie cluburile in campionat. si surpriza,si lor au vrut unii sa le dea in cap. v-as ruga sa raspundeti numai argumentat.
|
22 Mar 2011, 21:06 |
|
|
viorel dulamita
|
dan badarcea scrie: cornele,las-o usor cu sacelul. daca ai fost acolo,poti spune exact cum au stat lucrurile. ...chiar ca a avut singe in instalatie, ca altfel iesea ..."razbel" ... A considerat mai important decizia scrisa a AGVPS, decit un telefon;dpdv juridic(si nu numai ) a procedat corect.
|
22 Mar 2011, 22:34 |
|
|
PITICU COSTEL CC
MEMBRU ONORIFIC
|
popescu stefan scrie: Referitor la ce? Asteptam eliberearea CIS-ului care va fi probabil saptamana aceasta. Hotararea definitiva si irevocabila privind acordarea personalitatii juridice si Certificatul de inscriere in RAF, precum si cererile tip au fost depuse joi la ANST. In momentul cand o sa avem documentul o sa-l scanez si o sa-l trimit lui Andrei Vladeanu care a facut tot ce a putut sa impiedice inregistrarea federatiei. Ghinionul lui este ca nu a putut prea mult. Dupa obtinerea CIS-ului vom solicita avizul de afiliere internationala pentru a deveni membri CIPS/FIPS. Etapele sunt normale si nu pot fi anticipate cum tot striga unii pe anumite forumuri. Nu stiu ce reactie vor avea cand aceste lucruri vor deveni realitate. Ne rezervam dreptul ca impotriva celor care au incercat sa ne puna bete in roate sa procedam in consecinta. Sunt cateva persoane pe care le-am identificat. Nu multe. Grosul pescarilor a priceput de unde bate vantul. domnule STEFAN POPESCU va rog sa va intoarceti fata si catre cluburile de la stationar si rapitor. atit am avut de spus .
_________________ Baricada Carp Club
|
23 Mar 2011, 01:37 |
|
|
popescu stefan
|
dan badarcea scrie: popescu stefan scrie: Domnule Badarcea, Daca vreti sa faceti ceva si vine un oarecare sa va dea in cap, il invitati la masa? V-as ruga sa va pronuntati in cunostinta de cauza. domn" popescu eu m-am exprimat in functie de ce ai scris dumneata.daca e federatia matale particulera,asta e altceva, poti primii pe cine vrei,dar daca vrei sa faci o federatie adevarata care sa respecte legile,este obligatoriu sa primesti pe orcine care indeplineste conditiile,indiferent ca il cheama vladeanu,mateianu,badarcea,etc.crezi ca mircea sandu,sau mitica dragomir ai inghite pe toti presedintii de cluburi?nu,dar tot inscrie cluburile in campionat. si surpriza,si lor au vrut unii sa le dea in cap. v-as ruga sa raspundeti numai argumentat. Sunt deacord intru totul cu cele spuse, dar sa-ti reproseze ceva dupa ce sunt membri in federatie, nu inainte ca federatia sa se nasca. Federatiile sunt, conform legii, persoane juridice de drept privat, nu ca vrea Popescu. Si nu poti primi pe nimeni, daca nu doreste acest lucru. Faptul ca un X sau Y este deranjat de infiintarea federatiei si face orice ca sa blocheze infiintarea ei, cum se poate eticheta? PITICU COSTEL, Acelasi lucru si pentru celelalte cluburi care practica alte discipline. Atitudinea pe care o au de fac totum nu le este de ajutor. Cluburile trebuie sa inteleaga faptul ca pescuitul sportiv nu se reduce la disciplina pe care o practica fiecare dintre ele, ca federatia exista si ca, in conformitate cu prevederile legii, nu se mai poate infiinta alta. Orgoliile nemăsurate ale unor asa zisi conducatori care au constituit APCR, LRS, LRC, structuri sportive neautorizate si care nu pot organiza competitii oficiale, nu fac decat sa taraganeze punerea pe picioare a unei federatii puternice in detrimentul pescuitului sportiv. Sunt convins ca pescarii sportivi care vor sa faca performanta nu se vor mai lasa multa vreme aburiti de catre acestia si se vor orienta catre cluburile membre ale federatiei in vederea legitimarii si participarii la competitiile oficiale, singurele in masura sa le asigure clasificari sportive si participarea la competitii externe. Federatia nu va demara nicio competitie pana cand aceste formalitati, obligatorii prin lege, nu vor fi indeplinite.
|
23 Mar 2011, 08:40 |
|
|
popescu stefan
|
Pe www.frpsc.ro a fost postata propunerea de Regulament privind practicarea pescuitului sportiv din Romania ce va fi inclus in strategia nationala privind dezvoltarea pescuitului sportiv pe ramura de sport - pescuit sportiv -. Rugam pe cei interesati sa propuna amendamente.
|
23 Mar 2011, 11:51 |
|
|
jorjinio33
|
domnule Popescu imi cer scuze ca intervin dar vroiam doar sa fac o precizare la (Cluburile trebuie sa inteleaga faptul ca pescuitul sportiv nu se reduce la disciplina pe care o practica fiecare dintre ele, ca federatia exista si ca, in conformitate cu prevederile legii, nu se mai poate infiinta alta. )
im articolul 36 spune altceva.
(2) Pentru o ramură de sport se poate constitui, în condiţiile legii, o singură federaţie sportivă naţională. (3) Prin excepţie, se pot constitui Federaţia sportivă naţională "Sportul pentru toţi" şi Federaţia sportivă naţională "Sportul pentru persoanele cu handicap", ca persoane juridice de drept privat, de utilitate publică, având ca membri persoane fizice şi juridice cu activitate specifică în domeniu.
|
23 Mar 2011, 12:49 |
|
|
popescu stefan
|
Probabil ca la exceptii vor evolua APCR, LRS, si LRC. Ramura de sport pescuit sportiv are deja o federatie.
|
23 Mar 2011, 19:43 |
|
|
Liviu Dragos
|
sigur dl.Popescu de la Alba si autoritatile nu vor lasa ca acest campionat la crap sa se desfasoare ilegal. cei de la rapitor sunt totusi mai circumspecti decit cei de la crap si bat in retragere cu legea nu este de glumit. personal sunt rezervat sansele ca la crap sa fie cum vor cei de la apcr sunt pe zi ce trece mai aproape de nu. si pentru ca azi incepe un concurs important ,doresc sa urez concurentilor, FIR INTINS!
|
24 Mar 2011, 08:07 |
|
|