|
Acum este 25 Noi 2024, 13:53
|
INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Autor |
Mesaj |
popescu stefan
|
Re: INFIINTAREA FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORTIV
Sunteti convins? Sau numai bravati? Stiti bancul ala cu strugurii? Era ceva de genul "Nu-i nimic daca nu ajung la ei ca tot erau acri".
|
24 Mar 2011, 08:19 |
|
|
jorjinio33
|
Domnule Popoescu mai am si eu o intrebare. Nu credeti ca ar fi trebuit intai afilierea a 50% +1 din clunurile de pescuit sportiv( rapitor ,crap si alte tipuri de pescuit) din romania la federatie dupa care trebuiau propusi de catre presedinti de cluburi membri care sa participe la alegerea persedintelui de federatie si a conduceri (aveti exempul fotbalul Mitica Dragomir si Mircea Sandu nu s-au auto intitulat sefi de federatie si de liga in concluzie nu trebuia sa va auto intitulati singur si sa va alegeti staful tehnic ca nu este un stabor)? Si parerea mea este ca pana nu se face asta nu o sa aveti intelegere cu multele cluburi de pescuit sportiv din romania.
|
24 Mar 2011, 10:27 |
|
|
popescu stefan
|
Nu era necesar. Toate cluburile au stiut de infiintarea federatiei si au tratat-o ca o gluma sau ca un proiect sortit esecului. Federatia a fost infiintata legal si nu raspunde decat in fata membrilor ei. Daca ar fi trebuit sa facem cum zici tu, ar fi trebuit sa asteptam pana la calendele grecesti. Conducerea federatiei a fost aleasa de adunarea generala, nu a fost impusa de nimeni. Cluburile care considera ca au ceva de spus si de demonstrat ca performanta sportiva, nu au decat sa solicite afilierea la federatie. Afilierea este un act de vointa, nu o obligatie, asa ca federatia nu va umbla dupa membri, daca acestia nu doresc afilierea. Acum avem alte prioritati in ceea ce priveste organizarea la nivel national, stabilirea calendarelor conpetitionale la toate probele sportive si toate categoriile si nivelurile de performanta (nationale, regionale si judetene). Am postat pe www.frpsc.ro regulamentul de organizare al pescuitului sportiv din Romania. Cluburile care se tin cu nasul pe sus, or sa se trezeasca (daca se vor trezi vreodata) ca nu vor mai putea evolua decat in judet sau municipiul Bucuresti, intrucat diviziile superioare se vor constitui din cluburi in ordinea afilierii. Asa ca noi nu avem decat de asteptat. Ce a fost mai greu a trecut.
|
24 Mar 2011, 10:57 |
|
|
popescu stefan
|
Ultima oara modificat de popescu stefan pe 25 Mar 2011, 09:06, modificat 1 data in total.
|
25 Mar 2011, 09:03 |
|
|
popescu stefan
|
|
25 Mar 2011, 09:05 |
|
|
popescu stefan
|
Nu trebuie asteptat atat de mult domnule Serbu. Federatia va iunvita oficial cam in 2saptamani AGVPSR, APCR, LRC, LRS la o discutie privind intrarea in legalitrate a pescuitului sportiv din Romania, avand in vedere ca federatia este legal constituita si auotrizata ca atare. Indiferent daca cele 4 entitati vor raspunde sau nu invitatiei, FRPS stie ce are de facut. Cred ca aceasta este calea corecta de rezolvare a unei ambiguitati care patroneaza pescuitul sportiv din Romania. Datul cu fundul de pamant este atributul copiilor tâmpiti si va asigur ca nu este cazul.
|
25 Mar 2011, 11:35 |
|
|
Saceanu Valentin
|
sa traiasca domnul Popescu...veniti dumneavoastra la Bucuresti ?.... sau va dati intilnire la Sinaia?
|
26 Mar 2011, 17:28 |
|
|
popescu stefan
|
Alba Iulia are vreun viciu? Ar fi o chestiune de impact să legăm unirea pescarilor sportivi de unirea românilor. Nu credeți?
|
27 Mar 2011, 09:06 |
|
|
Madalin007
|
popescu stefan scrie: Alba Iulia are vreun viciu? Ar fi o chestiune de impact să legăm unirea pescarilor sportivi de unirea românilor. Nu credeți? Pai in Bucuresti si la Sinaia are prea multi "prieteni" si e mai greu cu fugitul la varsta lui
_________________ www.jaluzeleverticale.eu CS CARP ZONE
|
27 Mar 2011, 12:46 |
|
|
popescu stefan
|
Madalin007 scrie: popescu stefan scrie: Alba Iulia are vreun viciu? Ar fi o chestiune de impact să legăm unirea pescarilor sportivi de unirea românilor. Nu credeți? Pai in Bucuresti si la Sinaia are prea multi "prieteni" si e mai greu cu fugitul la varsta lui www.fnpsr.ro
|
28 Mar 2011, 11:22 |
|
|
pista bv
|
Este suficient daca vine doar un singur membru sau doi din echipa? Pentru ca Ciprian nu mai este in tara.
|
28 Mar 2011, 13:42 |
|
|
popescu stefan
|
Da. Sau un imputernicit.
|
28 Mar 2011, 14:25 |
|
|
pista bv
|
Multumesc pentru raspuns! Eu vin personal.
|
28 Mar 2011, 14:34 |
|
|
Madalin007
|
pista bv scrie: Multumesc pentru raspuns! Eu vin personal. La cat dai pe tren si cu impozitarea premiului(asta cu impozitarea nu era specificata in regulamnetul concursului) s-ar putea sa te duci cu bani de acasa Pistane !!
|
28 Mar 2011, 23:40 |
|
|
pista bv
|
Pana pe 15apr luam legatura toti si mergem cate 4 in masina
|
29 Mar 2011, 05:24 |
|
|
popescu stefan
|
cornelserbu scrie: pista, am si eu o intrebare, te mai duci la vre-un concurs organizat de stefan popescu ??? Nu Popescu organizeaza competitii, ci federatia. Pentru corectitudinea informatiei. Apropo, v-am apelat de cateva ori pe telefon. V-ati schimbat numarul? Voiam sa ne si auzim, nu numai sa corespondam.
|
29 Mar 2011, 14:23 |
|
|
pista bv
|
cornelserbu scrie: pista, am si eu o intrebare, te mai duci la vre-un concurs organizat de stefan popescu ??? Nu stiu deastea!
|
29 Mar 2011, 16:34 |
|
|
pista bv
|
Si totusi; raspund cu o intrebare. Daca nea Fane este singurul care organizeaza campionatul national, nu mai participam? Ne dam la oparte sa mearga cine vrea nu cine merita? Eu personal cred ca o sa fie singura competitie pe care o va organiza. Nea Cornel eu nu sunt o fire suparacioasa si nici nu port dusmanie pe veci. Niciodata sa nu zici niciodata.
|
29 Mar 2011, 17:11 |
|
|
Madalin007
|
pista bv scrie: Pana pe 15apr luam legatura toti si mergem cate 4 in masina Din pacate o sa fiu la concurs la Tancabesti,iti dau tie imputernicire daca doresti ....tin si eu la transport
|
29 Mar 2011, 23:49 |
|
|
Saceanu Valentin
|
popescu stefan scrie: Madalin007 scrie: popescu stefan scrie: Alba Iulia are vreun viciu? Ar fi o chestiune de impact să legăm unirea pescarilor sportivi de unirea românilor. Nu credeți? Pai in Bucuresti si la Sinaia are prea multi "prieteni" si e mai greu cu fugitul la varsta lui http://www.fnpsr.ro domnule Popescu Stefan despre intunecata si intortocheata cale spre CN cum stam? cine organizeaza, tot APCR?
|
04 Apr 2011, 18:38 |
|
|